Liči na Grofa Božovića i rekao bih da je on 100%. Na žalost, nisam bio na utakmici, da se konačno objasnimo KO JE PRAVI GROF. Biće prilike.Milan wrote:Vrlo moguće da je Grof (ne Žekula), ali DD sigurno nije...
Pripreme
- Grof Žekula
- Administrator
grof zekula wrote:Liči na Grofa Božovića i rekao bih da je on 100%. Na žalost, nisam bio na utakmici, da se konačno objasnimo KO JE PRAVI GROF. Biće prilike.Milan wrote:Vrlo moguće da je Grof (ne Žekula), ali DD sigurno nije...

Samo jedan je pravi Grof, a to je naš Grof Žekula!!! Kada se on pera lati, papir podrhtava od straha!
POŠTO OBRAZ ???!!!
Tvoje pisanje bi moglo da nauci mnoge nase novinare sta je to poezija novinarstva a i za grofa Bozovica si u pravu 100%grof zekula wrote:Liči na Grofa Božovića i rekao bih da je on 100%. Na žalost, nisam bio na utakmici, da se konačno objasnimo KO JE PRAVI GROF. Biće prilike.Milan wrote:Vrlo moguće da je Grof (ne Žekula), ali DD sigurno nije...

Fudbal treba voleti u sebi a ne sebe u fudbalu .
- Grof Žekula
- Administrator
Gos'n Đumi, Tvoje pohvale prijaju, inspirišu i obavezuju. Da "naš" sveobuhvatni rad bude na opšte dobro, svih koji VOLE FK VOJVODINU! Što da ne, možda i da je neko ZAvoli.Djumi wrote:Tvoje pisanje bi moglo da nauci mnoge nase novinare sta je to poezija novinarstva a i za grofa Bozovica si u pravu 100%grof zekula wrote:Liči na Grofa Božovića i rekao bih da je on 100%. Na žalost, nisam bio na utakmici, da se konačno objasnimo KO JE PRAVI GROF. Biće prilike.Milan wrote:Vrlo moguće da je Grof (ne Žekula), ali DD sigurno nije...![]()
Milane, pera su zašiljena, papir spreman...Još "samo" da počne prolećni deo sezone.
- Lala sa zapada
- novosadjanin
- dapokalypto
- servalsorim
- Grof Žekula
- Administrator
Nemaš brigeservalsorim wrote:Мене је Медојевић одушевио елоквенцијом,сталоженошћу,оштрином за разлику од Тадића.
Ако овако озбиљно настави са радом врло брзо га видим у А тиму Србије и пре свега као капитена Војводине.

Međutim, zato su mi ti šverceri na terenu (i oko njega) uvek ,,ljuti neprijatelji". Jer, ja ne verujem da mogu ikad da se promene (niti za to imaju potrebe, štite se u Voši kao egzotične vrste).A sve i da hoće, nemaju kapaciteta. Oni su prave pijavice i paraziti na telu nosioca - domaćina (FK Vojvodine).
Oslobađenje od loših, uvek je važnije nego dovođenje dobrih.
BRKA KAPITEN, MEDA ZAMENIK (jer, takav je prirodan red stvari.Iz mnogo razloga)

Last edited by Turija on Wed Feb 17, 2010 9:56 pm, edited 1 time in total.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov