Pripreme

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Grof Žekula
Administrator

Post by Grof Žekula »

Milan wrote:Vrlo moguće da je Grof (ne Žekula), ali DD sigurno nije...
Liči na Grofa Božovića i rekao bih da je on 100%. Na žalost, nisam bio na utakmici, da se konačno objasnimo KO JE PRAVI GROF. Biće prilike.
Milan

Post by Milan »

grof zekula wrote:
Liči na Grofa Božovića i rekao bih da je on 100%. Na žalost, nisam bio na utakmici, da se konačno objasnimo KO JE PRAVI GROF. Biće prilike.
:mrgreen:

Samo jedan je pravi Grof, a to je naš Grof Žekula!!! Kada se on pera lati, papir podrhtava od straha!
POŠTO OBRAZ ???!!!
Djumi

Post by Djumi »

grof zekula wrote:
Tvoje pisanje bi moglo da nauci mnoge nase novinare sta je to poezija novinarstva a i za grofa Bozovica si u pravu 100% :!: :D
Fudbal treba voleti u sebi a ne sebe u fudbalu .
Grof Žekula
Administrator

Post by Grof Žekula »

Djumi wrote:
grof zekula wrote:
Tvoje pisanje bi moglo da nauci mnoge nase novinare sta je to poezija novinarstva a i za grofa Bozovica si u pravu 100% :!: :D
Gos'n Đumi, Tvoje pohvale prijaju, inspirišu i obavezuju. Da "naš" sveobuhvatni rad bude na opšte dobro, svih koji VOLE FK VOJVODINU! Što da ne, možda i da je neko ZAvoli.

Milane, pera su zašiljena, papir spreman...Još "samo" da počne prolećni deo sezone.
vladans

Post by vladans »

Ko kaze da nas nema na SOS-u,evo ga Rabren glavom i bradom(brkovima)..
Lala sa zapada

Post by Lala sa zapada »

vladans wrote:Ko kaze da nas nema na SOS-u,evo ga Rabren glavom i bradom(brkovima)..
Koliko je trajala nasa reportaza?

Uhvatio sam kraj intervjua sa Brkom, taman se ponadao da sam upalio tv u pravo vreme. Ispostavilo se da je to bio i poslednji segment posvecen Vosi na sosu.
aNS

Post by aNS »

Ја сам случајно ухватио интервју са Медом за викенд.
novosadjanin

Post by novosadjanin »

Ja sam gledao intervju sa Bilbijom pre nedelju dana :lol:
Sergej Milinković-Savić: "Navijač sam Vojvodine, Mislim da mi koji smo ponikli u Vojvodini ne treba da igramo za crvenu zvezdu i partizan".
:)

Post by :) »

Ja sa Tadicem i Medojevicem, Medojevic bas lepo prica za svoje godine i profesiju :)
igoork

Post by igoork »

:) wrote:Ja sa Tadicem i Medojevicem, Medojevic bas lepo prica za svoje godine i profesiju :)
Pa za razliku od vecine decko je zavrsio Gimnaziju tako da ne treba da te cudi... :wink:
Koral

Post by Koral »

Ja sam gledao intervju sa Sosom :lol:
dapokalypto

Post by dapokalypto »

Ja sam brojao trouglove 8)
JBŠ fabrike, svi na polje, svi na fudbal, da trenirate.. ajd zdra`o..
servalsorim

Post by servalsorim »

Мене је Медојевић одушевио елоквенцијом,сталоженошћу,оштрином за разлику од Тадића.
Ако овако озбиљно настави са радом врло брзо га видим у А тиму Србије и пре свега као капитена Војводине.
...uno di noi...
Grof Žekula
Administrator

Post by Grof Žekula »

dapokalypto wrote:Ja sam brojao trouglove 8)
Zato meni ovo dole i stoji u potpisu!
Turija

Post by Turija »

servalsorim wrote:Мене је Медојевић одушевио елоквенцијом,сталоженошћу,оштрином за разлику од Тадића.
Ако овако озбиљно настави са радом врло брзо га видим у А тиму Србије и пре свега као капитена Војводине.
Nemaš brige :lol: :wink: nastaviće Meda tako i dalje, jer je prava ličnost u svim aspektima delovanja. A onda mora biti i u sportskim.Zato je on i u grupi mojih ,,miljenika" (i velike većine navijača), kao i Brka, i Vule, i Miša... ranije Kačar, Despot, Pekara... jer, već na terenu lako prepoznam tu karakternu crtu i talenat ( bez obzira što momke ne poznajem lično).Ko ima sportsko i ljudsko ,,oko", to jako brzo primeti i sa vrha tribina.
Međutim, zato su mi ti šverceri na terenu (i oko njega) uvek ,,ljuti neprijatelji". Jer, ja ne verujem da mogu ikad da se promene (niti za to imaju potrebe, štite se u Voši kao egzotične vrste).A sve i da hoće, nemaju kapaciteta. Oni su prave pijavice i paraziti na telu nosioca - domaćina (FK Vojvodine).
Oslobađenje od loših, uvek je važnije nego dovođenje dobrih.
BRKA KAPITEN, MEDA ZAMENIK (jer, takav je prirodan red stvari.Iz mnogo razloga) :!: , a naša perspektivna Omladina na teren! Ne da nam Omladina ide u inostransvo, a (samo)proklamovane vedete završavaju karijere u Novom Sadu, neznajući šta ćemo i kud s njima.
Last edited by Turija on Wed Feb 17, 2010 9:56 pm, edited 1 time in total.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Post Reply