Trener(i) FK Vojvodina

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Mare

Post by Mare »

IZVOR SPORTSKE.NET
Sosa: "Tražili od mene da odustanem od ofanzivne igre, ne mogu preko principa..."10. mart 2010. | 09:40 | Izvor: Sportske.net

Branko Babić otkrio razloge odlaska sa klupe. Klub tražio da modifikuje svoj pristup, on smatra da je to gaženje principa, pa se zahvalio Voši i otišao. U ovom veku, Novosađani promenili 20 trenera.

Branko Babić je obrazložio svoj odlazak sa klupe Vojvodine.

„Od mene su tražili da modifikujem svoj plan, ali tu se radi o suštini. Ja u takve stvari ne verujem i ne mogu sad da izađem pred igrače i tražim nešto što se kosi sa onim na čemu sam insistirao“, kaže Branko Babić.

On smatra da je raskid saradnje u najboljem interesu Vojvodine.

„Ne odustajem od svog koncepta napadačke igre i zato ustupam svoje mesto treneru kome će tto biti lakše da uradi. Jednostavno, ne mogu da pređem preko svojih principa“, dodao je Babić.

Kao i obično u ovakvim situacijama licitira se sa novim imenima, Vojvodina je u ovom veku promenila 20 trenera, računajući i one koji su bili prelazna rešenja. Navijači žele povratak Milana Đuričića, Ratko Butorović uvek ima nekog aduta u rukavu, a ko će vaditi kestenje iz vatre videćemo u narednim danima.
Pa zar baš niko od tih 20 trenera nije valjao??? Zato nemamo ni igru, nemamo kontinuitet, nemamo nešto po čemu nas prepoznaju, kao npr. Javor sa čvrstom igrom gde već godinama radi isti trener i za tim sa kojim raspolaže ima zadovoljavajuće rezultate. Razlog tome jeste kontinuitet u radu, stari već znaju koji sistem trener forsira, šta se od igrača traži, a novi se samo uklapaju u već razrađen kalup i rezultati moraju doći! Ovo kod nas je sprdnja, toliko trenera izmeniti, pa zamislite i te igrače...
Pogledaj te samo kad mi to menjamo trenere, damo čoveku da odradi cele pripreme sa timom i onda posle dva kola smena, ej i to nije prvi put ovakva situacija da jedan trener odradi pripreme "selektira" ekipu i onda posle par prvih kola smena!!! Ko će za to da odgovara, ko je odgovoran što ne može da nađe pravog stručnjaka koji će barem jednu celu sezonu da odradi od početka do kraja, a trebalo bi bar 3-4 sezone da se zadrži ako hoćemo neke rezultate. Ko je odgovoran što se Vojvodina provlači po sudovima zbog neispunjenih obaveza po ugovorima sa tim istim trenerima???
stormer

Post by stormer »

Nastavlja se "BB" show
nenad69

Post by nenad69 »

Imam utisak da se ovde neki navijači iz novog sada predstavljau kao da imaju pravo prečine da navijaju na vojvodinu,a ovi svi drugi su mali,nebitni,zlonamerni,provokatori,smeju nam se drugi kako menjamo trenere,spartak će postati najači klub u pokarjini,stepi je promenjen zbog mrđe i aleksića koji pruža odlične partije u đenovi,zašto niko ne pokrene odgovornost sportskog direktora,djumi nije dalje trenirao od indjije,imam utisak da je on rodjak nekome sa foruma,mogu da se kladim ako sad preuzme klupu,da na njoj neće sedeti na početku sledeć sezone

EDIT: 'Ajde to malo pismenije sledeći put, ako može :?:
Alan Ford

Post by Alan Ford »

shecky wrote:Alan Ford...govorim a Stepanovicu koji je u Uber Allesu naucio sta je red rad i to je hteo da uvede i ovde ali nasa deca nisu navikla na to pa lakse je promeniti 1 nego 20+...
I sto je najgore oni smenise Stepija i prodaju Danija (pardon poklone ga)tako da sad nemamo ni jednog ni drugog,vrlo ozbiljno nema sta!!!!!
A sto se Mrdje tice ne znam za to prvi put sad cujem! Ako je istina treba ga unistiti a ako nije neka sluzi na cast lazovcini!
Mozda da pozovemo Medu na forum pa da nam on kaze sta se zaista desilo?
Kada se vec laje nek se laje do kraja vec jednom, a ne da se vecito nesto pokrene pa sa stane ,aj da vidimo ko laze ..Mrdja ili doticni navijac koji je to cuo?
Sreca da je Stepi na vreme najuren iz Kluba inace bi unistio i ostale bisere iz nase omladinske skole. Izivljavao se i trenirao strogocu na Daniju jer je znao da ukoliko Dani dobije minutazu i pravo na gresku kao sto ima Mrdja, tada ne bi bilo mesta za doticnog "kapitena" za kojeg, btw, ne vazi Uber Alles disciplina. Ako je Dani poklonjen za 2,5 miliona eura, zamislite kolika bi mu cena bila da je imao fer i posten tretman.
Nazalost "kapitena" ne mozemo ni da poklonimo. :oops:
Владика
Administrator

Post by Владика »

dapokalypto wrote:
Koral wrote:Da li je istina da su čelnici Vojvodine pregovarali ovih dana sa Lotarom Mateusom? Zna li neko više o tome?
Ponovo radi bioskop :lol: :lol: :lol:
- Branko Sosa Babić (Oktobar 11, 2009 - Mart 9, 2010)
- Dragoslav Stepanović (Jun 8, 2009 - Oktobar 2, 2009)
- Zoran Marić (Mart 9, 2009 - Jun 8, 2009)
- Ljupko Petrović (Decembar 23, 2008 - Mart 8, 2009)
- Dragan Radojičić (Oktobar 21, 2008 - Decembar 23, 2008)
- Dragoljub Bekvalac (Jun 4, 2008 - Oktobar 20, 2008)
- Ivica Brzić (September 18, 2007 - Jun 1, 2008)
- Milovan Rajevac (Avgust 17, 2006 - Septembar 17, 2007)
- Zoran Marić (Avgust 20, 2005 - Avgust 13, 2006)
- Milan Đuričić (Decembar 27, 2004 - Avgust 14, 2005)
- Vladimir Petrović (Novembar 24, 2004 - Decembar 26, 2004)
nenad69

Post by nenad69 »

Zar stepanović nije ubacio medojevića u prvi tim,nisu problemi treneri,nego nerealne ambicije rukovodstav i navijača,čim se navijači bave izborom trenera,tu boljitka nema,ako djumi dodje,zagarantovano četvrto mesto
Passion

Post by Passion »

nenad69 wrote:djumi nije dalje trenirao od indjije,imam utisak da je on rodjak nekome sa foruma,mogu da se kladim ako sad preuzme klupu,da na njoj neće sedeti na početku sledeć sezone
Nije tacno,to je covek sa vizijom i zdravim trenerskim razmisljanjem,a i pre svega Vojvodina mu je blizu srca.Zna sta hoce,ima svoje principe i sugurno nece dopustiti da bude neka nova marioneta uprave :!:
nenad69

Post by nenad69 »

Bogdan96 wrote:
nenad69 wrote:djumi nije dalje trenirao od indjije,imam utisak da je on rodjak nekome sa foruma,mogu da se kladim ako sad preuzme klupu,da na njoj neće sedeti na početku sledeć sezone
Nije tacno,to je covek sa vizijom i zdravim trenerskim razmisljanjem,a i pre svega Vojvodina mu je blizu srca.Zna sta hoce,ima svoje principe i sugurno nece dopustiti da bude neka nova marioneta uprave :!:
Buturović vedri i oblači u vojvodini,zar stvarno misliš da mu se djumi može suprostaviti
Krle

Post by Krle »

Cestitke gospon Djumiju na izboru za novog trenera. Nadam se da ce uspeti da ispuni makar delic onoga sto je s nama ovde delio.
Samo napred Vojvodina!
Mare

Post by Mare »

U Ovom spisku trenera koji su prodefilovali u zadnjih 4-5 sezona kroz našu Vošu, a koji nam je Podbara prezentirao ja vidim minimum 3 kvalitetna trenerska imena koja su mogla da se duže zadrže na našoj klupi i garantujem da je tako bilo da bi sad već imali neki trofej u našoj vitrini! Stvarno se postavlja pitanje ko je ovde još odgovoran sem trenera, dokle ćemo ovako da radimo?
Passion

Post by Passion »

nenad69 wrote:
Bogdan96 wrote:
Buturović vedri i oblači u vojvodini,zar stvarno misliš da mu se djumi može suprostaviti
Pa videcemo,al za razliku od ostalih ima podrsku gotovo svih navijaca Vose.Ja se iskreno nadam da ce se njegovim dolaskom nesto promeniti...
Milan

Post by Milan »

Poštovani Forumaši,

Milan Đuričić Đumi je i zvanično NAŠ trener!

Đumi uz tebe smo, a ti nam se oduži poštujući prave vrednosti!!!
POŠTO OBRAZ ???!!!
Alan Ford

Post by Alan Ford »

Milan wrote:Poštovani Forumaši,

Milan Đuričić Đumi je i zvanično NAŠ trener!

Đumi uz tebe smo, a ti nam se oduži poštujući prave vrednosti!!!
Srecno Djumi!
...to mladost spiri u dahu kao secer u prahu sa bundevare...
Lala sa zapada

Post by Lala sa zapada »

Gospodine Djumi, zelim nam puno srece i uspeha.

Kazem nama jer sam uveren da je vasim imenovanjem na trenersku klupu seo i svaki iskreni navijac Vose.
Samo je jedan Ronaldo i on igra za Corinthians
mmk

Post by mmk »

Puno srece Djumi, uz tebe smo svi!!!
Stize treca titula,
Posle dvajes' godina,
Sada radujete se svi,
Jer smo opet najbolji,

Vojvodina Novi Sad
Post Reply