Mozda Brka ima taj problem, ali juce definitivno nije bio kriv ni za jedan gol. Podjednaku krivicu snose igrac koji je cuvao zvezdinog napadaca i igrac koji je stajao na prvoj stativi kojem je lopta prosla kroz usi. Zasto stoji na prvoj stativi ako nicemu ne sluzi? Golman nije zaduzen za lopte koje idu ostro na prvu stativu. Mislim da je Brka jedini zbog kojeg je vredelo da Antic bude na tribinama. Bio je i golman i bek, branio je sto se braniti dalo, i u svakom slucaju bio je 100 u glavu za kiksaru Stojkovica. Kod nas se jos Djura bio dobar, Mrdja se trudio. U zvezdi Ninkov i Lazetic solidni, Lekic ne ume da sutne loptu.buraz wrote:Brka ima taj problem definitivno, nisam zeleo da to apostrofiram usred szone ali na isti nacin cesto prima golove, to je nesto sto ce ovog leta morati dobro da uvezba!uporan wrote:Pošto na stadionu nisam uspeo dobro da vidim golove koje smo primili, pogledah ih na RTS. Ne znam, ali moje mišljenje je da ako primiš gol glavom iz peterca, definitivno je kriv goloman. Mi smo prvi i treći gol primili na taj način...
Takodje, mislim da taktika nije bila dobra. Mogu da razumem da je Djumi izjavama hteo da isprovocira gane da krenu svim silama napred pa da ceka kontru i polu-kontru. Mogu da razumem i kiks odbrane, jer to se desava i jacim ekipama, a nama se to desava stalno. Jedino ne mogu da razumem da ne postoji plan B. Cele sezone smo dobro igrali kad povedemo, dok smo lako gubili kad prvi primimo gol. Odavno Vojvodina nije bila tako bezopasna za protivnike kao ove sezone. Cini mi se da smo najvise sansi stvaralli pod Sosinom palicom. Kada je Slaven usao jasno mi je bilo da je kraj. Poslednjih pola sata morao je igrati Mereba. To je bila poslednja sansa da pokaze na pravom mestu ume li ili ne, ali mi se cini da se neko malo inatio?! Taktika je bila mala udica za sitnu ribu, a Zvezda je na zalost za nas jos uvek ajkula