Lav Kup Srbije - sezona 2009/10

carlons

Post by carlons »

buraz wrote:
uporan wrote:Pošto na stadionu nisam uspeo dobro da vidim golove koje smo primili, pogledah ih na RTS. Ne znam, ali moje mišljenje je da ako primiš gol glavom iz peterca, definitivno je kriv goloman. Mi smo prvi i treći gol primili na taj način...
Brka ima taj problem definitivno, nisam zeleo da to apostrofiram usred szone ali na isti nacin cesto prima golove, to je nesto sto ce ovog leta morati dobro da uvezba!
Mozda Brka ima taj problem, ali juce definitivno nije bio kriv ni za jedan gol. Podjednaku krivicu snose igrac koji je cuvao zvezdinog napadaca i igrac koji je stajao na prvoj stativi kojem je lopta prosla kroz usi. Zasto stoji na prvoj stativi ako nicemu ne sluzi? Golman nije zaduzen za lopte koje idu ostro na prvu stativu. Mislim da je Brka jedini zbog kojeg je vredelo da Antic bude na tribinama. Bio je i golman i bek, branio je sto se braniti dalo, i u svakom slucaju bio je 100 u glavu za kiksaru Stojkovica. Kod nas se jos Djura bio dobar, Mrdja se trudio. U zvezdi Ninkov i Lazetic solidni, Lekic ne ume da sutne loptu.

Takodje, mislim da taktika nije bila dobra. Mogu da razumem da je Djumi izjavama hteo da isprovocira gane da krenu svim silama napred pa da ceka kontru i polu-kontru. Mogu da razumem i kiks odbrane, jer to se desava i jacim ekipama, a nama se to desava stalno. Jedino ne mogu da razumem da ne postoji plan B. Cele sezone smo dobro igrali kad povedemo, dok smo lako gubili kad prvi primimo gol. Odavno Vojvodina nije bila tako bezopasna za protivnike kao ove sezone. Cini mi se da smo najvise sansi stvaralli pod Sosinom palicom. Kada je Slaven usao jasno mi je bilo da je kraj. Poslednjih pola sata morao je igrati Mereba. To je bila poslednja sansa da pokaze na pravom mestu ume li ili ne, ali mi se cini da se neko malo inatio?! Taktika je bila mala udica za sitnu ribu, a Zvezda je na zalost za nas jos uvek ajkula :cry:
Stara Garda

Post by Stara Garda »

Kapa do poda za nase drugove koji su prevalili hiljade kilometara za ovaj mec,Ogiju iz Kanade,dvojici nasih navijaca iz Ciriha,Marku iz Menhengladbaha, Macieju iz Varsave...).. i svima onima koji slepo verovali da mozemo do prvog kupa i zaputili se u bg.

Ako oni na terenu ne znaju da cene to,cenimo mi na tribini...

p.s.O utakmici mi ispod casti komentarisati
Владика
Administrator

Post by Владика »

ice wrote:Evo slike sa Firminog foruma gde se može videti koliko nas je bilo:

Image
Мислим да је Ице са овом фотографијом нагласио суштину јучерашњег дуела. Играли смо против противника који је играо у свом граду, са својим судијама, и са проклета 22 трофеја освојених до сада. У ту варош(јер се другачије и не може назвати) и поред свих шиканирања и саботирања највиших државних органа дошло је преко 2000 навијача Војводине.
Када смо играли 1997. године финале купа отишло нас је 5 аутобуса са све новосадским гробарима. Били смо пресрећни.... а јуче 2000 грла који су ту тамо били само због Војводине.... е то је успех и то је за понос.
Екипа са којом са дошао на финале били су људи који већ одавно броје лето тридесето. Добар темељ ударамо и поплочавамо пут да неке будуће генерације коначно донесу куп у Српску Атину. На све Вас који сте јуче одрали гласове и дланове, који сте оставили своје породице, побегли из школа и послова бескрајно сам поносан. Из овог пораза могу се само наслутити будуће победе.
Шта мислите колико би било њих да су пукли задња четири финале и да нису ништа освојили задњу 21 годину? У томе је цака.... браво Војводинаши!!!!
Xomep182

Post by Xomep182 »

Sacekao sam da se malo slegnu utisci, pa da onda ostavim neko svoje vidjenje...

Odbrana nam je jako kriticna...Na pocetku sezone smo imali najbolji bekovski par u ligi, i uz Plecha sasvim pristojnu odbranu sa samo jednom rupom..Ideja dovodjenja Mojsova je bila odlicno resenje i dobili mi ono sto nam je trebalo, ali...ode Kiza, sa Makedoncem se desilo sta se vec desilo, u medjuvremenu smo prodali sve rezerve i zavrsili na 3 stopera od kojih je jedan neiskusan, a drugi rupa, na levom beku Nestora koji nema ni kvalitet, ni iskustvo, pa je na njegovo mesto morao da dodje Tumba, kome to nikako nije pozicija..

Mislim da je upravo to najveci problem je smo zbog "suplje" odbrane prinudjeni da igramo sa dva zadnja vezna (Djura i Meda), sto automatski povlaci nesto defanzivniju sredinu terena..
Zbog toga nam cela ofanziva spada na Marija (ili Merebu, zavisi koji je u igri), Ducu i Mrdju...
Tu je i Novakovic, ali i on je zadnji vezni, ni od njega nema neke velike koristi u napadu, mi skoro da i nemamo u napadu tu desnu stranu, tako je bilo i sinoc, tako je vec dosta vremena.
Zvezda je iskoristila to, odsekli u Mrdju koji nije mogao sam da se izbori sa celom odbranom, zatvorili Tadica i Marija, i njihov posao je bio gotov..
Mi nismo imali alternativu, igraca koji moze da probije, da uputi pas, pa ni da izgradi sebi sansu i sutne. (ne mislim na suteve sa 20+ metara, mislim na ulazak u 16)

Sa druge strane nasi igraci su sinoc usli nekako uplaseno, kao da su bili u nekog grcu, i da su imali tremu, ne znam mozda gresim, ali sam stekoa takav utisak..

Uglavnom cela ova sezona je nesto sto sigurno necu dugo pamtiti, sem jel, jedne utakmice.
Jedino sto mi daje nadu je sto smo ove sezone ipak dobili nekoliko igraca koji mogu da nam budu od koristi za dalje...

Mislim da u sledecoj sezoni stvarno mozemo mnogo vise, znam da je malo verovatno, ali voleo bih da ostanu i Mrdja, i Mario, i Duca, jer mislim da nam trebaju..
Golmane imamo, u odbrani nam definitivno trebaju levi bek i stoper (mada i Karan igra sasvim solidno poslednjih par utakmica), u sredini smo sasvim solidni i tu stvarno mozemo da kombinujemo, ali su nam bokovi dosta slabi..
Imamo Tadica levo, Smiljanica koji mislim da je izmenjao sve moguce pozicije, ali nam jaaako fali prodoran igrac po desnoj strani..Treba nam neki Slaven, ali koji zna da doda loptu:P
I mislim da je kranje vreme da pokusamo sa dva napadaca i da prestanemo sa bunarenjem na Mrdju...
Bar sa njim i Bilbijom, sto da ne pokusavati i sa Mudrinskim, Susnjarom, pa i Adamsom. Pobogu, decko ima tek 19, pre dve godine je vazio za najtalentovanijeg mladog igraca na svetu, nemoguce da je zaboravio da sutne loptu :shock:

Ne znam, mozda lupam gluposti, mozda zivim u snovima, ali ne mogu da se otmem utisku da imamo puno potencijala, ali da jos uvek stvari nisu na svom mestu..

A, opet sto se tice Zvezde juce, skup prosecnih, igraca, po kvalitetu i slabijih od nasih, ali dobro dresiranih i uirganijih od nas....
dulajlo

Post by dulajlo »

u jednom trenutku sam se setio da sam poneo foto aparat, izvadio ga i poceo da snimam. onda se desilo ovo:

http://www.youtube.com/watch?v=nVFI6uhfwfg

vratio sam aparat i nisam ga vise vadio.
aNS

Post by aNS »

Stara Garda wrote:Kapa do poda za nase drugove koji su prevalili hiljade kilometara za ovaj mec,Ogiju iz Kanade,dvojici nasih navijaca iz Ciriha,Marku iz Menhengladbaha, Macieju iz Varsave...).. i svima onima koji slepo verovali da mozemo do prvog kupa i zaputili se u bg.

Ako oni na terenu ne znaju da cene to,cenimo mi na tribini...

Овим момцима се само треба поклонити, али кад нема тог смајлија. :hurray:
ice

Post by ice »

Ti momci su dali sve od sebe koliko su mogli, sada mi treba da damo sve od sebe u subotu i odemo u velikom broju na meć sa Radom.
Bato majstore vodi nas do titule :lol:
kuzma liman

Post by kuzma liman »

ice wrote:Ti momci su dali sve od sebe koliko su mogli, sada mi treba da damo sve od sebe u subotu i odemo u velikom broju na meć sa Radom.
I sta onda da im dajemo podrsku ko da nista nije bilo ili da im j***** krvavu majku ? I ne mogu da verujem da je samo nas stotinjak juce vikalo bato odlazi a drugi su cutali ko zaliveni ? dokle cemo trpeti klovna ?
ice

Post by ice »

Ne idemo mi na stadion zbog pojedinaca.
Imali smo mi još loših uprava pa smo se ponašali tako kako jesmo, uvek se pravimo uvređeni, večito bojkotujemo utakmice zbog nečega, a da li smo se jednom iz inata prema svemu pojavili u ogromnom broju?
Da li nas na stadion može da privuče samo mogućnost osvajanja nekog trofeja?
Razmislite malo, već sam pisao da nas je veliki broj na tribinama videli bi ste kako bi se i uprava, a i mnogi drugi ponašali prema nama.
Sami sebi jamu kopamo, a možemo da budemo krojači svoje sudbine.I nikome ne treba da damo podršku ako to nije zaslužio, ali Voši uvek.
kuzma liman

Post by kuzma liman »

ice wrote:Ne idemo mi na stadion zbog pojedinaca.
Imali smo mi još loših uprava pa smo se ponašali tako kako jesmo, uvek se pravimo uvređeni, večito bojkotujemo utakmice zbog nečega, a da li smo se jednom iz inata prema svemu pojavili u ogromnom broju?
Razmislite malo, već sam pisao da nas je veliki broj na tribinama videli bi ste kako bi se i uprava, a i mnogi drugi ponašali prema nama.
Sami sebi jamu kopamo, a možemo da budemo krojači svoje sudbine.I nikome ne treba da damo podršku ako to nije zaslužio, ali Voši uvek.
Puca njima ona stvar za nas , bas ce se potresti da nas dodje 100 ili 10.000 sedece u onoj lozi i reci vidi one budale tamo ... jbt kad ce jedna pogrdna rec otici na racun predšjednika ? dokle cete cutati mislim na vecinu (svaka cast djuksima )
ice

Post by ice »

kuzma liman wrote:
Puca njima ona stvar za nas , bas ce se potresti da nas dodje 100 ili 10.000 sedece u onoj lozi i reci vidi one budale tamo ... jbt kad ce jedna pogrdna rec otici na racun predšjednika ? dokle cete cutati mislim na vecinu (svaka cast djuksima )
Varaš se.Da vidiš kako bi bilo itekako drugačije.
I ne treba da ide pogrdna reč, već da ako neko ne valja na propisan način bude sklonjen sa tog mesta.Ne može se ništa preko noći uraditi.
I ne razumem ta pitanja zašto se ćuti?Na koga se tu misli?Ko ćuti?Da li neko može da naredi drugome da ćuti?Da li neko misli da će onaj koji nešto kaže biti biven?Svako ko je nezadovoljan i želi nešto da kaže, vikne, neka to i uradi, pa ko mu to zabranjuje?
Zaista ne razumem neke stvari o kojima se piše.
I kako sve to uraditi sedeći kod kuće?
Znači sedimo kod kuće i govorimo drugima šta da rade, a pljujemo ih ako to ne urade?
Pa ne ide to tako.
Nego, svi u subotu na Rad.
kuzma liman

Post by kuzma liman »

ice wrote:
kuzma liman wrote:
Varaš se.Da vidiš kako bi bilo itekako drugačije.
I ne treba da ide pogrdna reč, već da ako neko ne valja na propisan način bude sklonjen sa tog mesta.Ne može se ništa preko noći uraditi.
I ne razumem ta pitanja zašto se ćuti?Na koga se tu misli?Ko ćuti?Da li neko može da naredi drugome da ćuti?Da li neko misli da će onaj koji nešto kaže biti biven?Svako ko je nezadovoljan i želi nešto da kaže, vikne, neka to i uradi, pa ko mu to zabranjuje?
Zaista ne razumem neke stvari o kojima se piše.
I kako sve to uraditi sedeći kod kuće?
Znači sedimo kod kuće i govorimo drugima šta da rade, a pljujemo ih ako to ne urade?
Pa ne ide to tako.
Nego, svi u subotu na Rad.
Opet ti o sedenju kod kuce... U zadnjih 7-8 godina sam isao na svaku domacu tekmu ako izuzmem 5 meseci provedenih u inostranstvu ... bio sam na preko 50 gostovanja i muka mi je vise od tog klovna i onog brkatog stvora koji je kao kancer i ne mozes ga se otarasiti ... ajde onda ako slepo verujemo bati sto ne ospemo paljbu uvreda i svega po Pantelicu grofa od Barija , Brkatoj spodobi ? sta su oni uradili jel su i oni napravili velelepni sc vujadin boskov i ulozili 1.000.000 ojra (iako je cena radova bila znatno manja )?
Turija

Post by Turija »

Stara Garda wrote: Ako oni na terenu ne znaju da cene to,cenimo mi na tribini...

i o takmičarskoj sezoni, kako je celokupno vođen Klub.
Od ostavke Slobodana Bobeta Pavkovića, u polusezoni 2002, osim jednog kraćeg intermeca (u zbiru malo više od par meseci) sa Mikijem Rajevcem i Ivicom Brzićem, samo smo brukali ime.
Za sve te godine, na prste ruku da izborojimo dobre utakmice (i to po vrlo sniženom kriterijumu za klub kakav je FK Vojvodina).Ne malo, nego me čudi da nas je ostalo i toliko na tribinama.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Minja
Administrator

Post by Minja »

Djumi ne treba da ide.

Utakmicu sa Zvezdom izgubili smo jer nemamo odbranu. Sve ostalo je pricam ti pricu. Primili smo pacerske golove i bolje nismo zasluzili. Zvezda je igrala na domacem terenu, imala ogromnu podrsku i uspela da iskoristi nasu slabost. Nije mi delovalo da se igraci ne trude i da nece. Jednostavno, tesko je igrati napred kada znas da iza tebe stoji linija koja lagano prima golove.
Владика
Administrator

Post by Владика »

Minja wrote:Djumi ne treba da ide.

Utakmicu sa Zvezdom izgubili smo jer nemamo odbranu.
Просто је невероватно колико је Каран луфтовао, али није он крив већ они који су одредили да он треба да буде стуб наше одбране. Усталом, да ли можемо да се надамо успесима када нам је лидер одбране полуаматерски играч.
Locked