021 wrote:Alal vera, ovo je fudbal! Za kez, od uva do uva. Hrabro od početka, kolektivni duh, tempo na nivou. S izuzetkom Karana (u pojedinim momentima najopasnijeg napadača Smedereva), slabog pojedinca na terenu nismo imali. Od izuzetno sigurnog Brkića, beskompromisnog Mojsova, nadahnutog Merebe i Mede koji na kraju bukvalno ostavlja dušu na terenu. Fizički je najspremniji igrač, ne samo Vojvodine, već i čitave lige. A uz to, izgara do poslednjeg daha. Ilić je u špicu korisniji nego po boku, mada Brana uopšte nije igrač po mom ukusu. Kad sam se već dotakao ukusa – Kataijev način igre definitivno je delikates. Jedva čekam da se ustali u 11. Milinkoviću zameram kasne izmene. Moglo nas je koštati neosvežavanje ekipe. Dobar potez trenera što je zadržao Smiljanića u startnoj postavi. Runi je u usponu forme, logično je ostaviti ga do kraja.
Dugo je lutao Milinković, ali čini se da je konačno pronašao dobitnu kombinaciju. Nema sumnje da je upravo Mitošević bio nedostajuća karika. Tandem Meda-Vuk daje potpuno novu dimenziju našem veznom redu. Vuk se, doduše, još uvek pomalo bojažljivo navikava na ulogu startera, saigrači ga ne uključuju sasvim u igru, no siguran sam da je rešenje tih problemčića samo pitanje vremena i kontinuiteta. Promena je vidljiva i u pristupu. Konačno smo napali, od prvog minuta vukli prema napred, rečju – igrali fudbal. Tako treba uvek. Jer, ko hoće da bude nagrađen, mora preuzimati rizik u igri. Kada se obe ekipe plaše da napadnu, meč obično završava bez golova.
Danas smo definitivno odigrali najbolju utakmicu ove polusezone. Taman smo se razigrali, a ono pauza. Šteta, ali ipak ostaje još jedna – ali vredna. Da nadmašimo današnju partiju, i na zimski raspust odemo sa kapitalnim ulovom od oba blizanca...

Da ne bih trošio vreme pišući, potpisijem utiske 021.
Jedino mislim, kao i ice, da Karan nije bio tako slab, samo su drugi, današnjom igrom, mnogo odskočili od njega.Nadahnuti su bili naši fudbaleri, ali i gledaoci.
Lepo popunjen Zapad, sa zrelom migracijom iskusnih navijača sa Severa, doneo je jednu novu, nedostajuću, dimenziju na ovu tribinu (tako da smo u jednom momentu imali, ne znam da li ikad viđenu situaciju u Novom Sadu - pozivanje druge naše navijačke tribine sa glasnim ,,Javi se Sever", kao što se to često ranije radilo sa Istoka

Danas sve tri navijačke tribine istinski naše, još da je je bila popunjena i četvrta ,,Fer Tribina" , bilo bi kao iz bajke.
Treba doterati završni pas (Mereba, Ilić, Abubakar), dodati još 20% gasa u igru Lazetića (trener i on sam), za isto toliko popraviti kondiciju Smiljaniću, veću minutažu rezervistima (zaista imamo dugačku i jaku klupu) i ne bi imali tih vidljivih kriznih trenutaka u meču (danas smo iz jednog takvog primili gol, a mogli smo još najmanje jedan) ali zato i dati još toliko, ukoliko bi smo sve ovo sklopili.
Nadam se će se Milinkoviću, i ovom sastavu igrača, pružiti prilika da na proleće pokažu sav svoj potencijal (nipošto prodati bilo kog igrača iz današnjeg sastava, i ne dodavati neke poluigrače, koji će samo pokvariti napravljenu koncepciju i homogenost prve dvadesetorice).
Jako oprezno sa likovima kao što su ovih dana spominjana pojačanja.Dovođenjem tkzv pojačanja može se više pokvariti tim, nego nedovođenjem nikoga.Ovo je veoma delikatan trenutak za sve u Klubu.
Jedan robusni golgeter da, a za sve ostalo treba otvoriti četvoro očiju.
Šteta ko danas nije bio na utakmici.Nadam se da će (ipak) imati prilike da vidi propušteno na proleće; i to još u boljem izdanju.