Njegovo veličanstvo - FUDBAL
- Red Marquis
- Moderator
- etxeberria
Ako pricas o Football Manager 2011,ispravljena ce biti vecina stvari sa izlaskom patch 11.3 koji ce obuhvatiti i zimske transfere.Popravice se ocene Brkicu,Aboubakaru,Merebasvili-u ...Omladinci su svakom timu problem,jer nema ko da ih posmatra i onda sve sto urade dobro za njih je daju im solidne ocene,pogode datum rodjenja.Strucni stab su u Vosi zaboravili da promene:shock: (razlog je sto nisu znali ko je sve u klubu ili tako nesto).Za sve igrace FM-a na pp mogu mi reci neke ispravke,a ja to mogu researcheru za Srbiju,Bosnu i Crnu Goru poslati.Radoye wrote:Trebalo bi odraditi Vosu za najnoviji fudbal menadzer, posto je uvek totalni haos, prvi tim bude OK uradjen (mozda samo neke pozicije budu pomerene) ali strucni stab, uprava, omladinci... to sve uvek bude navrat-nanos.
Evo linka za download:Zeljafcv wrote:Fifa 11 je majka za ovaj PES, ali šta ću kada nemam bolju mašinu, pa moram da se zadovoljim sa PES-om![]()
Nego, Bogdane ajd postavi ovde te linkove da skinem patch za PES sa JSL ligom, i daj neke još kvalitetne Lige.
http://www.multiupload.com/MI8H3OSH9T
Inace, da svi znate, svi pecevi koji vas zanimaju za PES mozete pronaci na sajtu PES Serbia.Ima dosta dobrih stvari...
PS: U vezi toga da li je bolja FIFA ili PES, po meni opet PES ima realniji i bolji gameplay...
Где год да играш, прати те твоја Фирма!
Evo bas ovde na ovom forumu postoje ljudi koji su vrlo upuceni u igrace iz mladjih Vosinih selekcija i koji ih aktivno prate iz kola u kolo, tako da bi se preko njih moglo doci do svih neophodnih informacija!simicpk wrote:Ako pricas o Football Manager 2011,ispravljena ce biti vecina stvari sa izlaskom patch 11.3 koji ce obuhvatiti i zimske transfere.Popravice se ocene Brkicu,Aboubakaru,Merebasvili-u ...Omladinci su svakom timu problem,jer nema ko da ih posmatra i onda sve sto urade dobro za njih je daju im solidne ocene,pogode datum rodjenja.Strucni stab su u Vosi zaboravili da promene:shock: (razlog je sto nisu znali ko je sve u klubu ili tako nesto).Za sve igrace FM-a na pp mogu mi reci neke ispravke,a ja to mogu researcheru za Srbiju,Bosnu i Crnu Goru poslati.
- Red Marquis
- Moderator
Sve je stvar navike. Mada, FIFA je silno uznapredovala u poslednje dve godine, i mislim ostavila PES u blatu...Još samo da se sete da ubace barem argentinsku ligu, to mi fali. I 3-4 reprezentacije tipa Obale Slonovače, Gane, Čilea i nas...Bogdan96 wrote: PS: U vezi toga da li je bolja FIFA ili PES, po meni opet PES ima realniji i bolji gameplay...
Io odio Belgrado
Ne znam, nisam pametn sto b' se reklo.Po meni je opet mnogo bolje kretanje lopte u PESu, al mozda nisam objektivan jer sam naviko na PES.FIFA jeste napredovala u mnogim segmentima je bolja od PESa,al ipak je gameplay,koji je najbitniji, po meni opet bolji u PESu...Red Marquis wrote:Sve je stvar navike. Mada, FIFA je silno uznapredovala u poslednje dve godine, i mislim ostavila PES u blatu...Još samo da se sete da ubace barem argentinsku ligu, to mi fali. I 3-4 reprezentacije tipa Obale Slonovače, Gane, Čilea i nas...
Где год да играш, прати те твоја Фирма!
- etxeberria
Problem je sto mali broj ljudi radi na tome u Srbiji i okolini, cudo je kako su i ove podatke prikupili, a s druge strane mi smo potpuno neinteresantno trziste za njih, broj ljudi koji kupi original je zanemarljivo mali.Radoye wrote:Evo bas ovde na ovom forumu postoje ljudi koji su vrlo upuceni u igrace iz mladjih Vosinih selekcija i koji ih aktivno prate iz kola u kolo, tako da bi se preko njih moglo doci do svih neophodnih informacija!simicpk wrote:Ako pricas o Football Manager 2011,ispravljena ce biti vecina stvari sa izlaskom patch 11.3 koji ce obuhvatiti i zimske transfere.Popravice se ocene Brkicu,Aboubakaru,Merebasvili-u ...Omladinci su svakom timu problem,jer nema ko da ih posmatra i onda sve sto urade dobro za njih je daju im solidne ocene,pogode datum rodjenja.Strucni stab su u Vosi zaboravili da promene:shock: (razlog je sto nisu znali ko je sve u klubu ili tako nesto).Za sve igrace FM-a na pp mogu mi reci neke ispravke,a ja to mogu researcheru za Srbiju,Bosnu i Crnu Goru poslati.
sam svoj najveci neprijatelj
A navijaci kao izgreban CD
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=0wuS0fVH ... r_embedded[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=0wuS0fVH ... r_embedded[/youtube]