Njegovo veličanstvo - FUDBAL

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
postman

Post by postman »

A da li neko zna kako je uradjena FIFA 11,ima li OK Patch i za nju?
Zeljafcv

Post by Zeljafcv »

Fifa 11 je majka za ovaj PES, ali šta ću kada nemam bolju mašinu, pa moram da se zadovoljim sa PES-om :cry:

Nego, Bogdane ajd postavi ovde te linkove da skinem patch za PES sa JSL ligom, i daj neke još kvalitetne Lige.
- Do promena u sistemu: Uprava napolje! Zaustavimo hajku na Vojvodinaše!
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

postman wrote:A da li neko zna kako je uradjena FIFA 11,ima li OK Patch i za nju?
Nema patch za našu ligu. Poslednji put je čini mi se za FIFU 09 izašao, bile su čak i navijačke pesme...ali igrači su bili na pozicijama koja ne igraju...i bagovit je bio užasno.
Io odio Belgrado
etxeberria

Post by etxeberria »

FIFA 11 je najbolji fudbal ikad izasao po meni...mozda sam subjektivan, zato sto sam Fifash a ne Pesash :), ali to kazu i drugi ljudi koji ceo zivot igraju PES. Cak bolja i od meni omiljene 2002.
sam svoj najveci neprijatelj
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Trebalo bi odraditi Vosu za najnoviji fudbal menadzer, posto je uvek totalni haos, prvi tim bude OK uradjen (mozda samo neke pozicije budu pomerene) ali strucni stab, uprava, omladinci... to sve uvek bude navrat-nanos.
simicpk

Post by simicpk »

Radoye wrote:Trebalo bi odraditi Vosu za najnoviji fudbal menadzer, posto je uvek totalni haos, prvi tim bude OK uradjen (mozda samo neke pozicije budu pomerene) ali strucni stab, uprava, omladinci... to sve uvek bude navrat-nanos.
Ako pricas o Football Manager 2011,ispravljena ce biti vecina stvari sa izlaskom patch 11.3 koji ce obuhvatiti i zimske transfere.Popravice se ocene Brkicu,Aboubakaru,Merebasvili-u ...Omladinci su svakom timu problem,jer nema ko da ih posmatra i onda sve sto urade dobro za njih je daju im solidne ocene,pogode datum rodjenja.Strucni stab su u Vosi zaboravili da promene:shock: (razlog je sto nisu znali ko je sve u klubu ili tako nesto).Za sve igrace FM-a na pp mogu mi reci neke ispravke,a ja to mogu researcheru za Srbiju,Bosnu i Crnu Goru poslati.
Passion

Post by Passion »

Zeljafcv wrote:Fifa 11 je majka za ovaj PES, ali šta ću kada nemam bolju mašinu, pa moram da se zadovoljim sa PES-om :cry:

Nego, Bogdane ajd postavi ovde te linkove da skinem patch za PES sa JSL ligom, i daj neke još kvalitetne Lige.
Evo linka za download:

http://www.multiupload.com/MI8H3OSH9T

Inace, da svi znate, svi pecevi koji vas zanimaju za PES mozete pronaci na sajtu PES Serbia.Ima dosta dobrih stvari...

PS: U vezi toga da li je bolja FIFA ili PES, po meni opet PES ima realniji i bolji gameplay...
Где год да играш, прати те твоја Фирма!
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

simicpk wrote:Ako pricas o Football Manager 2011,ispravljena ce biti vecina stvari sa izlaskom patch 11.3 koji ce obuhvatiti i zimske transfere.Popravice se ocene Brkicu,Aboubakaru,Merebasvili-u ...Omladinci su svakom timu problem,jer nema ko da ih posmatra i onda sve sto urade dobro za njih je daju im solidne ocene,pogode datum rodjenja.Strucni stab su u Vosi zaboravili da promene:shock: (razlog je sto nisu znali ko je sve u klubu ili tako nesto).Za sve igrace FM-a na pp mogu mi reci neke ispravke,a ja to mogu researcheru za Srbiju,Bosnu i Crnu Goru poslati.
Evo bas ovde na ovom forumu postoje ljudi koji su vrlo upuceni u igrace iz mladjih Vosinih selekcija i koji ih aktivno prate iz kola u kolo, tako da bi se preko njih moglo doci do svih neophodnih informacija!
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

Bogdan96 wrote: PS: U vezi toga da li je bolja FIFA ili PES, po meni opet PES ima realniji i bolji gameplay...
Sve je stvar navike. Mada, FIFA je silno uznapredovala u poslednje dve godine, i mislim ostavila PES u blatu...Još samo da se sete da ubace barem argentinsku ligu, to mi fali. I 3-4 reprezentacije tipa Obale Slonovače, Gane, Čilea i nas...
Io odio Belgrado
Passion

Post by Passion »

Red Marquis wrote:Sve je stvar navike. Mada, FIFA je silno uznapredovala u poslednje dve godine, i mislim ostavila PES u blatu...Još samo da se sete da ubace barem argentinsku ligu, to mi fali. I 3-4 reprezentacije tipa Obale Slonovače, Gane, Čilea i nas...
Ne znam, nisam pametn sto b' se reklo.Po meni je opet mnogo bolje kretanje lopte u PESu, al mozda nisam objektivan jer sam naviko na PES.FIFA jeste napredovala u mnogim segmentima je bolja od PESa,al ipak je gameplay,koji je najbitniji, po meni opet bolji u PESu...
Где год да играш, прати те твоја Фирма!
lesa

Post by lesa »

FIFA se igra, PES se voli :D
...ti si nasa prva ljubav...
Deja91

Post by Deja91 »

PES ce uvek biti broj 1 8)
FK INDEX
etxeberria

Post by etxeberria »

Radoye wrote:
simicpk wrote:Ako pricas o Football Manager 2011,ispravljena ce biti vecina stvari sa izlaskom patch 11.3 koji ce obuhvatiti i zimske transfere.Popravice se ocene Brkicu,Aboubakaru,Merebasvili-u ...Omladinci su svakom timu problem,jer nema ko da ih posmatra i onda sve sto urade dobro za njih je daju im solidne ocene,pogode datum rodjenja.Strucni stab su u Vosi zaboravili da promene:shock: (razlog je sto nisu znali ko je sve u klubu ili tako nesto).Za sve igrace FM-a na pp mogu mi reci neke ispravke,a ja to mogu researcheru za Srbiju,Bosnu i Crnu Goru poslati.
Evo bas ovde na ovom forumu postoje ljudi koji su vrlo upuceni u igrace iz mladjih Vosinih selekcija i koji ih aktivno prate iz kola u kolo, tako da bi se preko njih moglo doci do svih neophodnih informacija!
Problem je sto mali broj ljudi radi na tome u Srbiji i okolini, cudo je kako su i ove podatke prikupili, a s druge strane mi smo potpuno neinteresantno trziste za njih, broj ljudi koji kupi original je zanemarljivo mali.
sam svoj najveci neprijatelj
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

A navijaci kao izgreban CD :lol: :lol: :lol:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=0wuS0fVH ... r_embedded[/youtube]
Image
lexa

Post by lexa »

Sad bi moj komsija rekao, mogli su u jednom napadu dati tri gola :lol:
Post Reply