Marketing kluba

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
lexa

Post by lexa »

Odlicna ideja!

Vec vidim sebe kako puncu (koji je navijac Ciganspora :lol: ) nosim
Vosino vino za slavu.
Slava mu je u februaru tako da do tada moram iskopati bar jednu flasu
kako znam i umem. :D
Qr0nJa

Post by Qr0nJa »

ovo je odgovor na pitanje koje sam poslao preko mail-a kada ce biti u prodaji Vosina vina:
Poštovani
"Vošina vina" su za sada isključivo komercijalnog karaktera i nema ih u prodaji...sve nove informacije imaćete na našem sajtu, sajtu FK Vojvodine i u javnim sredstvima informisanja
...i nikad ne shvatiti to,sto volim tebe ja ludo jer srce moje vecno za tebe kucace znaj....
Grof Žekula
Administrator

Post by Grof Žekula »

Qr0nJa wrote:ovo je odgovor na pitanje koje sam poslao preko mail-a kada ce biti u prodaji Vosina vina:
Poštovani
"Vošina vina" su za sada isključivo komercijalnog karaktera i nema ih u prodaji...sve nove informacije imaćete na našem sajtu, sajtu FK Vojvodine i u javnim sredstvima informisanja
Zato što će degustacija i promocija biti 27.12. na "Novogodišnjem koktelu". Tek nakon toga će biti u prodaji (gde tačno, još se ne zna), što znači - naredne godine.

Inače - cena će biti vrlo prihvatljiva (da ne kažem popularna)!
Qr0nJa

Post by Qr0nJa »

nadam se da nece za tu popularnu cenu sipati neku brlju :lol:
...i nikad ne shvatiti to,sto volim tebe ja ludo jer srce moje vecno za tebe kucace znaj....
Turija

Post by Turija »

Grof Žekula wrote: Inače - cena će biti vrlo prihvatljiva (da ne kažem popularna)!
Mislim da bi trebalo ići na kvalitet vina (i pratećih faktora) i insistirati na takvom imidžu proizvoda.Tu pre svega mislim na jedan ozbiljniji redizajn etikete i flaše (da ne bude sindikalnog izgleda, kao da smo kupili flašu kuvanog paradajza), pa čak i na sam naziv vina.
Sadašnji naziv ,,Vošino vino" mi deluje već dosta eksploatisan i istrošen, a i ne zvuči mi baš naročito harmonično i razumljivo (neupućeni će pre razumeti kao Tošino, Mošino ...ili ne znam već čije vino).
Nalepnica je prazna i jednobojna.Moglo bi se tu ubaciti, još što šta, interesantog i privlačnog sadržaja za potrošača; u crtežu, slici i reči (neki obrisi našeg Stadiona, možda i deo teksta pesme Baneta Krstića: ,,Moje je srce crveno- belo, jer je to boja ljubavi, Tvoje ću ime po svetu celom, u srcu svome nositi" u jednom nesvakidašnjem rasporedu i fontu, pa onda naziv vina npr :,,Naša FK Vojvodina" Rajnski Rizling - Vinarija Kovačević, meni bi delovalo mnogo bolje nego ovako).
No, neka se time pozabavi neko kome je to struka.Mislim da i na Forumu ima dosta respektabilnih ljudi, koji bi predlozima, sugestijama i idejama, doprineli da vino bude zaista nesvakidašnjeg i reprezentativnog izgleda, tj da ga sa ponosom poklonimo za slavlja i da ga ljudi piju sa višestrukim zadovoljstvom. Odnosno, da požele (i oni koji su ga dobili na poklon) i sami da ga kupe - zbog svog kvaliteta ukusa i dizajna (bez obzira za koga navijaju).Ne treba ići na komercijalu, već na ekskluzivu.
Sa ovim vinom se neće opijati, već uživati u piću (još uvek mi je u sećanju ona izvrsna reklama iz bivše Juge : pij malo, pij dobro, u ovom slučaju, pij naše vino).
PS
Mislim da bi takvo ekskluzivno vino (domaća proizvodnja) bilo veoma interesantno i za eminentne hotele, restorane, kafiće, kao i za strane goste npr u Hotelu Park ili na Tvrđavi, pa i izvan Novog Sada.Kvalitet uvek nađe put.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
šumar

Post by šumar »

Ubi me ona rečenica, da nema vina u prodaji zato što je isključivo u komercijalnoj upotrebi...Kakva je to komercijalna upotreba nekog proizvoda kada nije u prodaji?Bolje da nisu ništa odgovorili nego što su odvalili ovakvu glupost.
Inače Turija jako dobar post napisao, sve potpisujem.
uporan

Post by uporan »

šumar wrote: Inače Turija jako dobar post napisao, sve potpisujem.
UH!
car jovan

Post by car jovan »

Нек пожуре што пре са дегустацијом и продајом,мени је слава 9.јануара!
fksloboda.org

Post by fksloboda.org »

Friend wrote:
uporan wrote:Možda će u nekom budućem izdanju, shodno demokratizaciji, pisati da su Stefan i Cane još i gay...
Šalim se, naravno.
:rolll: :yesss: :hurray:
Kada budem imao decu,sigurno je da im ja neću dati da uče iz tih udžbenika,po cenu da mi deca dobiju loše ocene i da ih učiteljica šikanira jer ne navijaju za nk zvjezdu ili nk pjartizan.
Zvace te uciteljica na razgovor :wink:
Grof Žekula
Administrator

Post by Grof Žekula »

Kao što i najavih, od danas su postavljena dva bilborda - preko puta LUTRIJE na Bulevaru (raskrsnica sa Kralja Petra), i kod VREMEPLOVA (preko puta Južne tribine).

Uživajte...

Image

Image
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Grof Žekula wrote:Kao što i najavih, od danas su postavljena dva bilborda - preko puta LUTRIJE na Bulevaru (raskrsnica sa Kralja Petra), i kod VREMEPLOVA (preko puta Južne tribine).

Uživajte...
:cheers:
Владика
Administrator

Post by Владика »

Фотографија са Булевара из другог угла

Image
kafe bagdad

Post by kafe bagdad »

Konačno smo se pokrenuli s mrtve tačke mada ne uz propuste.

1.) Dizajn boce je mogao biti i bolji, izgleda se samo žurilo umesto da se lepo raspisao konkurs i da je izabran najbolji rad. Sad tu ostaje dilema da li će biti reč o skupljem ili jeftinijem vinu, ali u svakom slučaju moglo je bolje.

2.) Moj grad - moj klub je odličan, svaka čast

3.) Ovo sa fotkama igrača je očajno, bolje da se nije ni postavljalo. Izgleda ko neki maturski album iz 1934.
torrente

Post by torrente »

Ljudi meni je 2 Januara slava,da li cu ga moci negde nabavit,pa da ga metem na astal da ga svi vide!!! :lol:
moja familija je došla u Vojvodinu pre žaba...
budababa

Post by budababa »

Gari naleteo u "Vitorogu" na fin tabure, mislim da reče da je cena 1700 din.

Image

Usput, da vidite u kakvo su nas društvo stavili. Ispod tata, levo sin :roll:

Image
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
Post Reply