Njega bi voleo da vidim u Vojvodini,ali mislim da su za to male sanse!dejan wrote:Ivan Tasic je slobodan igrac
Nadam se je Davidov danas potpisao za Vojvodinu!S'obzirom na situaciju u klubu to bi bila odlicna vest!

Ispade da je Cacak u inostranstvu, jer je Davidov presao u Borac. Da nije tuzno, bilo bi smesno. Neka nam je Bog na pomoci u subotu.Djumi wrote:Davidov nije potpisao za VojvodinuIma ponudu iz inostranstva.Videcemo sta ce se desavati
![]()
jedva cekam subotu da nastavimo sa pozdravima dok je igrao u Kuliogi wrote:Ispade da je Cacak u inostranstvu, jer je Davidov presao u Borac. Da nije tuzno, bilo bi smesno. Neka nam je Bog na pomoci u subotu.Djumi wrote:Davidov nije potpisao za VojvodinuIma ponudu iz inostranstva.Videcemo sta ce se desavati
![]()
Borac je zaista potrosio mnogo novca na dovodjenje igraca ali to nemora nista da znaci.Davidov jeste presao u Cacak i mogu Vam reci da sam mnogo tuzan zbog toga.Dobio je duplo vise novcaogi wrote:Ispade da je Cacak u inostranstvu, jer je Davidov presao u Borac. Da nije tuzno, bilo bi smesno. Neka nam je Bog na pomoci u subotu.Djumi wrote:Davidov nije potpisao za VojvodinuIma ponudu iz inostranstva.Videcemo sta ce se desavati
![]()
Pa to ispade ko da je za Borac potpisao sam krem svetskog fudbala,nema alibija,nema pravdanja za neuspeh u subotu....SAMO POBEDA DOLAZI U OBZIR i o njoj se jedino moze pricati!!!Djumi wrote:Borac je zaista potrosio mnogo novca na dovodjenje igraca ali to nemora nista da znaci.Davidov jeste presao u Cacak i mogu Vam reci da sam mnogo tuzan zbog toga.Dobio je duplo vise novcaogi wrote:Ispade da je Cacak u inostranstvu, jer je Davidov presao u Borac. Da nije tuzno, bilo bi smesno. Neka nam je Bog na pomoci u subotu.Djumi wrote:Davidov nije potpisao za VojvodinuIma ponudu iz inostranstva.Videcemo sta ce se desavati
![]()
![]()
Voja wrote:Meni bi bilo i glupo da je sad dosao i zaigrao protiv Cacka,i tako oduzeo mesto nekome ko je cele pripreme odradio u nasoj zemlji,a sa drugim klubom bi mogao i vani ici!!!!!
I rasprava ovde na forumu treba da bude,da li ce im MJ dati 3 gola ili svih 5,a ne da se plasimo Borca iz Cacka,pa sta cemo onda kad nam budu dolazili Javori,Zemuni,Zete,Jedinstva i bratstva,Vozdovacki radnicki iz Zeleznika...Gazimo redom...Prvih 5 kola,12 bodova,sve ispod je neuspeh za mene!Djumi wrote:Stara Gardo nemam nameru da trazim alibi,zato sam i rekao da nemora nista da znaci sto su doveli dosta igraca.Pobeda nas i interesuje.![]()
Bio covek kod Prijatelja na casovimaStara Garda wrote:Prvih 5 kola,12 bodova,sve ispod je neuspeh za mene!
Treneru nista licno!
Ne samo to, ispala je prica ko da dolazi Ronaldinjo e ne tamo neki Davidov. Nisam hteo odmah da lajem zbog mira u kuci ali jedno je sigurno da Davidov nije bolji igrac od Franca a ruku na srce u novom sistemu igre Franc nama uopste ne nedostaje! Zato pisite psovke,smisljajte uvrede pa da napravimo Davidovu pakao u subotu!!!!Voja wrote:Meni bi bilo i glupo da je sad dosao i zaigrao protiv Cacka,i tako oduzeo mesto nekome ko je cele pripreme odradio u nasoj zemlji,a sa drugim klubom bi mogao i vani ici!!!!!
Pa koliko smo mu to mi nudili a koliko je ta polovina vise koju je dobio! Djumi posto znash da je duplo,koliko je polovina te sume???Djumi wrote:Borac je zaista potrosio mnogo novca na dovodjenje igraca ali to nemora nista da znaci.Davidov jeste presao u Cacak i mogu Vam reci da sam mnogo tuzan zbog toga.Dobio je duplo vise novcaogi wrote:Ispade da je Cacak u inostranstvu, jer je Davidov presao u Borac. Da nije tuzno, bilo bi smesno. Neka nam je Bog na pomoci u subotu.Djumi wrote:Davidov nije potpisao za VojvodinuIma ponudu iz inostranstva.Videcemo sta ce se desavati
![]()
![]()
Ma Vosa je njemu nudila dobre uslove(solidne).Ali Borac se ove sezone otvorio opasno(finansijski).Vise me brine taj deo nego Borac kao Boracslavko wrote:Pa koliko smo mu to mi nudili a koliko je ta polovina vise koju je dobio! Djumi posto znash da je duplo,koliko je polovina te sume???Djumi wrote:Borac je zaista potrosio mnogo novca na dovodjenje igraca ali to nemora nista da znaci.Davidov jeste presao u Cacak i mogu Vam reci da sam mnogo tuzan zbog toga.Dobio je duplo vise novcaogi wrote: Ispade da je Cacak u inostranstvu, jer je Davidov presao u Borac. Da nije tuzno, bilo bi smesno. Neka nam je Bog na pomoci u subotu.![]()
))
XAXAX,ZBUNIH VAS SVE PITANJEM,SORRY...![]()
![]()
Ali stvarno-Borac Cacak...uzas... Mada,kad gledas-VELJA,pa onda MILENKO KOSTIC...imju para i za bacanje!