Tim Decenije!

ssnigd

Post by ssnigd »

nboya wrote: Glasalo je do sada 756 ljudi. Rezultate necu objavljivati do nedelje da ne bi doslo do organizovanog glasanja posto je trka za dva-tri mesta vise nego neizvesna, bukvalno svaki glas odlucuje. Za jedno mesto dvojica se smenjuju u vodjstvu a razlika se vrti oko 5 glasova.
:hurray:
Cenim da je pitanje golmana i pozicija napadaca :idea: 8)
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
the Gari

Post by the Gari »

Poslednji dan...
:roll:
Tovari buraniju!

https://telepapatija.wordpress.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
nboya
Administrator

Post by nboya »

Evo dobitne kombinacije:

Image

Vest uskoro na naslovnoj strani
UPRAVA NAPOLJE!!!
Turija

Post by Turija »

Čestitke izabranima :!: :hurray:

Jedan mali komentar.
Za mene u timu decenije ima 2 (pa možda i 3) velika iznenađenja (s obzirom na konkurenciju za te pozicije).
No, očegledno je da su sveži utisci uvek mnogo jači.
Svim onim našim sjajnim igračima koji se nisu našli u Timu Decenije, želim puno sreće i zdravlja u životu i karijeri.Njihove odlične igre, u našem dresu, nisu zaboravljene kod navijača. A za svaki Izbor (kao i kod Izbora Evrovizije) treba imati i malo (više) sportske sreće.
:cheers:
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
nboya
Administrator

Post by nboya »

ssnigd wrote:Cenim da je pitanje golmana i pozicija napadaca :idea: 8)
Sad mogu da odgovorim :D

Sto se pozicije golmana tice, od starta je sve bilo jasno. Ja sam ocekivao vecu guzvu i mnogo vise glasova za Todica, ali ko se seca 2003, 2004...

Da su u prednosti igraci koji sad igraju, dokaz je i Mojsov. Kako je krenulo, ja sam mislio da ce prestici Pekarica. Tek negde na pola glasanja, malo je zastao pa je poceo Dundjerski da ga stize. Na kraju ga je i prestigao.

Svo to vreme, dok je Mojsov vijao Pekaru, Batak je bio zadnji! Kad smo na ovoj temi sastavljali listu, on je bio cetvrti a Mojsov se jedva prosvercovao medju kandidate.

Na sredini terena je bilo najstrasnije klanje izmedju Govedarice i Davidova. Prvo je Davidov vodio a onda je u utorak-sredu odnekud doslo stotinak glasaca koji su glasali pretezno za poznata imena i Govedarica je preskocio Davidova. Do petka su bili potpuno izjednaceni, secam se da sam na poslu gledao rezultate, bilo je 720 glasaca a njih dvojica su bili izjednaceni. Na kraju je ipak dobio Davidov.

Inace, tih stotinak glasaca od utorka-srede nisu sjebali Davida ali jesu Ranka. Opusteno je vodio, cak je na samom pocetku bio i ispred Laneta, a onda je tih sto ljudi glasalo za Mrdju i eto njega u postavi :)

Sve u svemu, "siroke narodne mase" su rekle svoje i ovo jeste najrealniji rezultat ;)
UPRAVA NAPOLJE!!!
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Ne znam sta bih kazao.... mislim da je u ovom timu dosta nedokazanih u vosinom dresu,al ok.Demokratija :D

p.s.recimo licno sam verovatno najveci fan ovde Dekija i Laneta (Govedarica i Jovanovic),ali sam se nekako vodio prikazanim na terenu,u Vosinom dresu i u tom razdoblju... ni za jednog nije bilo mesta na mojoj listi,a o Davidovu i Tadicu da ne pricam.Medjutim,posto je ponuda na sredini,po mom misljenju bila ocajna,postavio sam Dekija,jer nisam imao bolje resenje
Image
One and only

Post by One and only »

Zanimljivi rezultati. Ima par po meni neocekivanih igraca u timu decenije. Ocekivao sam Todica na golu i Despota u napadu, ali...

Mrdja organizovao glasanje u poslednji cas, namestaljka. :lol: Salim se naravno. :wink:
United of Vojvodina
the Gari

Post by the Gari »

Prvo, da izrazim veeeeeliko zadovoljstvo što je ova akcija izvedena do kraja i na pravi način. Ponavljam se, ali moram još jednom reći svaka čast onima koji su neposredno učestvovali u realizaciji.

Drugo, želeo bih da čestitam svima koji su izabrani! Tu ne mislim samo na prvih 11 koje su izabrali posetioci sajta, nego i na sve one koji su ušli u uži izbor na predlog nas forumaša. Nije mala stvar kad te se velik broj ljudi seti (bez ponuđenih "odgovora") pogotovo kada se setimo koliko je protekla decenija bila turbulentna za naš klub i koliko je fudbalera i "fudbalera" prošlo kroz naš klub.

Treće, izbor... Možda kasnije budem imao želju da pišem pojedinačno i nabrajam i analiziram svoja lična iznenađenja i/ili razočarenja, ali ne bih sada da kvarim trenutak. Što reče Voja - demokratija. Moja fizija odudara od njegove, a opet obe donekle odudaraju od izabranog tima. Ja sam, malo je reći, prezadovoljan kako je sve ispalo. Što se izbora tiče, samo ću reći svoje zapažanje da je očigledno mnogo mlađih ljudi učestvovalo u izboru i da su "skretanja" u odnosu na moja očekivanja išla uglavnom u "korist" igrača iz prethodnih nekoliko godina.

PS Jedino što moram da prokomentarišem jeste da mi je zaista drago što je (ako sam dobro razumeo) Gojko Kačar dobio najveći broj glasova. Kada se u obzir uzme njegov staž u klubu, njegove igre dok je bio član Voše (dakle ne kasnije kao Krasić i Lane, ili u deceniji ranije kao Govedarica i Dunđa), golovi, odnos prema klubu, saigračima, navijačima etc, mislim da je zaista Gojko igrač decenije u FKV.
Tovari buraniju!

https://telepapatija.wordpress.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
novosadjanin

Post by novosadjanin »

Za koji minut na Signal radiju (98,8 mhz) ide komentar akcije "Tim decenije" :!:

:wink:
Sergej Milinković-Savić: "Navijač sam Vojvodine, Mislim da mi koji smo ponikli u Vojvodini ne treba da igramo za crvenu zvezdu i partizan".
Владика
Administrator

Post by Владика »

Шешир доле за господина Нбоју. Још један велемајсторски маркетиншки потез. Све је било предивно, од изгледа па до начина гласања.
Остаје ми жал што се у тиму деценији нашли Пекарић, Тадић а можда и Давидов а што нема Деспотовића, Танасијевића, Францишковића и Белића, али то је глас народа и то се мора поштовати.
NSKrajisnik

Post by NSKrajisnik »

Ova ekipa bi se lagano plasirala u LS.
etxeberria

Post by etxeberria »

Po meni jedino "iznenadjenje" izostanak Despota. Ovaj tim izgleda i vise nego mocno.
sam svoj najveci neprijatelj
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

etxeberria wrote:Po meni jedino "iznenadjenje" izostanak Despota. Ovaj tim izgleda i vise nego mocno.
Pa kad se dodaju i rezerve:

Todic
Despotovic
Govedarica
Dundjerski
Mojsov
Franciskovic
Belic

- bogami, za ligu sampiona!
Zeljafcv

Post by Zeljafcv »

A ko će biti trener Timu decenije? :wink:
- Do promena u sistemu: Uprava napolje! Zaustavimo hajku na Vojvodinaše!
WestSide

Post by WestSide »

Rajevac :!:
Jelen pivo, malobrojni znaju zasto...
Post Reply