ssnigd wrote:Cenim da je pitanje golmana i pozicija napadaca

Sad mogu da odgovorim
Sto se pozicije golmana tice, od starta je sve bilo jasno. Ja sam ocekivao vecu guzvu i mnogo vise glasova za Todica, ali ko se seca 2003, 2004...
Da su u prednosti igraci koji sad igraju, dokaz je i Mojsov. Kako je krenulo, ja sam mislio da ce prestici Pekarica. Tek negde na pola glasanja, malo je zastao pa je poceo Dundjerski da ga stize. Na kraju ga je i prestigao.
Svo to vreme, dok je Mojsov vijao Pekaru, Batak je bio zadnji! Kad smo na ovoj temi sastavljali listu, on je bio cetvrti a Mojsov se jedva prosvercovao medju kandidate.
Na sredini terena je bilo najstrasnije klanje izmedju Govedarice i Davidova. Prvo je Davidov vodio a onda je u utorak-sredu odnekud doslo stotinak glasaca koji su glasali pretezno za poznata imena i Govedarica je preskocio Davidova. Do petka su bili potpuno izjednaceni, secam se da sam na poslu gledao rezultate, bilo je 720 glasaca a njih dvojica su bili izjednaceni. Na kraju je ipak dobio Davidov.
Inace, tih stotinak glasaca od utorka-srede nisu sjebali Davida ali jesu Ranka. Opusteno je vodio, cak je na samom pocetku bio i ispred Laneta, a onda je tih sto ljudi glasalo za Mrdju i eto njega u postavi
Sve u svemu, "siroke narodne mase" su rekle svoje i ovo jeste najrealniji rezultat