Pripreme

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Mene brine ovaj nedostatak pripremnih utakmica, narocito posto se na Videotonovom sajtu moglo procitati da su oni odigrali vec tri (ovo bi im bila cetvrta) a mi jos nijednu. Pretpostavljam da je dobar deo nasih protivnika isto tako vec dobrano zapoceo ciklus pripremnih utakmica i nadam se da se ovo kasnjenje nece negativno odraziti na nasu formu u nastavku sampionata. Jer sada je vazno ne izgubiti korak sa "blizancima" i iskoristiti svaku sansu da se ucackamo medju njih i uz malo srece napadnemo i sam vrh...
Mickey

Post by Mickey »

Ovo sa pripremnim utakmicama samo jos jednom potvrdjuje koliko smo neozbiljan klub.
...a da o ovom i ne pricam:
Zbog nemogućnosti da dobije vizu u Novom Sadu ostaje reprezentativac Etiopije Said Saladin.
ZASTO NE moze dobiti vizu za CG??
KAKO ce sad Milinkovic proceniti da li nam je potreban ako ostane u NS?
Da li to znaci da ce se on prikljuciti prvom timu TEK kada se oni vrate sa priprema???? Mislim......stvaarno...
limanfkv

Post by limanfkv »

Da li je iko ikada prosao probu u Vojvodini ? :wink:
Nema od Aladina nista...
0.0625
budababa

Post by budababa »

„Дневник” уз Вошу

„Дневник” ће и у Црној Гори бити уз Вошу, што је традиција нашег листа. Свакодневно ће из Бечића наше читаоце о збивањима у црвено-белим редовима новосадског суперлигаша обавештавати Сава Савић.
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
novosadjanin

Post by novosadjanin »

Mogren- Vojvodina 1:1 (0:0)

Budvani ostavili dobar utisak protiv novosađana
Mogren remizirao sa Vojvodinom
Mogren i Vojvodina su odigrali neriješeno (1:1) u kotrolnoj utakmici koja je odigrana na Jazu.

Budvani su ostavili bolji utisak u današjem susretu, ali su se poraza spasavali u samom finišu. Novosadski tim je poveo u 67. minutu (pogodio je Jao), ali je lider crnogorskog šampionata došao do izjednačenja preko Danila Ćulafića u 90. minutu.

Uskoro opširnije

http://www.vijesti.me/sport/mogren-remi ... lanak-4888
Sergej Milinković-Savić: "Navijač sam Vojvodine, Mislim da mi koji smo ponikli u Vojvodini ne treba da igramo za crvenu zvezdu i partizan".
ssnigd

Post by ssnigd »

http://www.mondo.rs/s196584/Fudbal/PRIP ... ogren.html
PRIPREME: Vojvodina "ispustila" Mogren

Novosađani bili nadomak pobede nad liderom prvenstva Crne Gore, ali su primili gol u 90. minutu. Tuča domaćih igrača Nuhija i Ćetkovića. :lol: :lol: :lol:

Fudbaleri Vojvodine propustili su priliku da trijumfom obeleže početak "pravog" pripremnog perioda.

Domaći Mogren izjednačio je na 1:1 (0:0) preko Ćulafića u poslednjim sekundama utakmice, a strelac vodećeg pogotka bio je Antvi Jao u 64. minutu.

Trener Vojvodine Zoran Milinković na teren je poslao sledećih 11 igrača: Brkić, Vulićević, Pavlović, Mojsov, Trajković, Medojević, Mitošević, Lazetić, Merebašvili, Oumaru, Ilić.

Igrali su još Pajović, S. Novaković, M. Novaković, Tumbasević, Nestorović, Stevanović, Bilbija, Jao, Katai i Kosović.

U ekipi Mogrena bilo je dosta poznatih lica - Ardijan Đokaj (ex-Crvena zvezda, OFK Beograd, Obilić), Ajazdin Nuhi (ex-Partizan, Čukarički), Marko Ćetković (ex-Partizan)...

Upravo Nuhi i Ćetković bili su akteri nesvakidašnjeg incidenta u poluvremenu utakmice, kada su se potukli kod klupe za rezervne igrače!? Teži incident sprečili su njihovi klupski drugovi, koji su ih na vreme razdvojili.

"Lale" su imale više od igre, malo su i sudije kumovale da rezultat dugo ostane 0:0 (nedosuđen penal nad Merebašvilijem, navodno igranje rukom Oumarua u gol šansi...), međutim, domaćinu nije bilo spasa kada je Jao iskoristio grešku Božovića i vrhom kopačke sproveo loptu u mrežu.

Stevanović je ubrzo pogodio stativu, propustivši priliku da duplira vođstvo, a u finišu je Mogren dobro "pritisnuo" i posle nekoliko dobrih intervencija rezervnog golmana Pajovića, ipak uspeo da izjednači.

Kod Vojvodine je Karan propustio meč zbog povrede, dok se Naemeka Ađuru sprema na put u Kinu. On bi mogao da postane Kleov klupski drug u ekipi Gvangžua
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
KoKanidja

Post by KoKanidja »

Ко је то играо шпица у првом? Надам се да није Оумару стављен лево него Илић.
Al' desi se da kilometre pešačite skupa,
da pokaže se ko je tu, a ko teška kurva
Turija

Post by Turija »

Rezultatski ne izgleda loše, s obzirom da je nama ovo prva pripremna utakmica, a Mogren jesenji prvak Crnogorske Lige i domaćin meča.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
ssnigd

Post by ssnigd »

http://www.vijesti.me/sport/mogren-remi ... lanak-4888

Imate i video snimak izjave trenera, sansi, golove...
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
trelos gia fcv

Post by trelos gia fcv »

Da li mi to imamo novi LOGO (AG- ako se ne varam) na grudima?
GAZI, GAZI, CRNO-BELU GAMAD!
Grof Žekula
Administrator

Post by Grof Žekula »

EVO I SLIKE SA JUTROŠNJEG (lakšeg) TRENINGA...

Image
novosadjanin

Post by novosadjanin »

trelos gia fcv wrote:Da li mi to imamo novi LOGO (AG- ako se ne varam) na grudima?

A: Aleksandar, G: Gradnja (ili Grupa ili Gajic)
Sergej Milinković-Savić: "Navijač sam Vojvodine, Mislim da mi koji smo ponikli u Vojvodini ne treba da igramo za crvenu zvezdu i partizan".
Jan

Post by Jan »

Grof Žekula wrote:EVO I SLIKE SA JUTROŠNJEG (lakšeg) TRENINGA...

Image
dobra fotka... ima ''priču''. :wink:
VOŠA ZAUVEK !!!
trelos gia fcv

Post by trelos gia fcv »

Jan wrote:
Grof Žekula wrote:EVO I SLIKE SA JUTROŠNJEG (lakšeg) TRENINGA...

Image
dobra fotka... ima ''priču''. :wink:
Priču zvanu : "Pognute glave" :wink:
Šalim se, naravno...
GAZI, GAZI, CRNO-BELU GAMAD!
ssnigd

Post by ssnigd »

Ljudi ne morate citirati celu sliku, i ovako je velika.
Gojko Kacar wrote:
Post Reply