Pripreme
Mene brine ovaj nedostatak pripremnih utakmica, narocito posto se na Videotonovom sajtu moglo procitati da su oni odigrali vec tri (ovo bi im bila cetvrta) a mi jos nijednu. Pretpostavljam da je dobar deo nasih protivnika isto tako vec dobrano zapoceo ciklus pripremnih utakmica i nadam se da se ovo kasnjenje nece negativno odraziti na nasu formu u nastavku sampionata. Jer sada je vazno ne izgubiti korak sa "blizancima" i iskoristiti svaku sansu da se ucackamo medju njih i uz malo srece napadnemo i sam vrh...
Ovo sa pripremnim utakmicama samo jos jednom potvrdjuje koliko smo neozbiljan klub.
...a da o ovom i ne pricam:
KAKO ce sad Milinkovic proceniti da li nam je potreban ako ostane u NS?
Da li to znaci da ce se on prikljuciti prvom timu TEK kada se oni vrate sa priprema???? Mislim......stvaarno...
...a da o ovom i ne pricam:
ZASTO NE moze dobiti vizu za CG??Zbog nemogućnosti da dobije vizu u Novom Sadu ostaje reprezentativac Etiopije Said Saladin.
KAKO ce sad Milinkovic proceniti da li nam je potreban ako ostane u NS?
Da li to znaci da ce se on prikljuciti prvom timu TEK kada se oni vrate sa priprema???? Mislim......stvaarno...
- novosadjanin
Mogren- Vojvodina 1:1 (0:0)
Budvani ostavili dobar utisak protiv novosađana
Mogren remizirao sa Vojvodinom
Mogren i Vojvodina su odigrali neriješeno (1:1) u kotrolnoj utakmici koja je odigrana na Jazu.
Budvani su ostavili bolji utisak u današjem susretu, ali su se poraza spasavali u samom finišu. Novosadski tim je poveo u 67. minutu (pogodio je Jao), ali je lider crnogorskog šampionata došao do izjednačenja preko Danila Ćulafića u 90. minutu.
Uskoro opširnije
http://www.vijesti.me/sport/mogren-remi ... lanak-4888
Budvani ostavili dobar utisak protiv novosađana
Mogren remizirao sa Vojvodinom
Mogren i Vojvodina su odigrali neriješeno (1:1) u kotrolnoj utakmici koja je odigrana na Jazu.
Budvani su ostavili bolji utisak u današjem susretu, ali su se poraza spasavali u samom finišu. Novosadski tim je poveo u 67. minutu (pogodio je Jao), ali je lider crnogorskog šampionata došao do izjednačenja preko Danila Ćulafića u 90. minutu.
Uskoro opširnije
Sergej Milinković-Savić: "Navijač sam Vojvodine, Mislim da mi koji smo ponikli u Vojvodini ne treba da igramo za crvenu zvezdu i partizan".
http://www.mondo.rs/s196584/Fudbal/PRIP ... ogren.html
PRIPREME: Vojvodina "ispustila" Mogren
Novosađani bili nadomak pobede nad liderom prvenstva Crne Gore, ali su primili gol u 90. minutu. Tuča domaćih igrača Nuhija i Ćetkovića.![]()
![]()
![]()
Fudbaleri Vojvodine propustili su priliku da trijumfom obeleže početak "pravog" pripremnog perioda.
Domaći Mogren izjednačio je na 1:1 (0:0) preko Ćulafića u poslednjim sekundama utakmice, a strelac vodećeg pogotka bio je Antvi Jao u 64. minutu.
Trener Vojvodine Zoran Milinković na teren je poslao sledećih 11 igrača: Brkić, Vulićević, Pavlović, Mojsov, Trajković, Medojević, Mitošević, Lazetić, Merebašvili, Oumaru, Ilić.
Igrali su još Pajović, S. Novaković, M. Novaković, Tumbasević, Nestorović, Stevanović, Bilbija, Jao, Katai i Kosović.
U ekipi Mogrena bilo je dosta poznatih lica - Ardijan Đokaj (ex-Crvena zvezda, OFK Beograd, Obilić), Ajazdin Nuhi (ex-Partizan, Čukarički), Marko Ćetković (ex-Partizan)...
Upravo Nuhi i Ćetković bili su akteri nesvakidašnjeg incidenta u poluvremenu utakmice, kada su se potukli kod klupe za rezervne igrače!? Teži incident sprečili su njihovi klupski drugovi, koji su ih na vreme razdvojili.
"Lale" su imale više od igre, malo su i sudije kumovale da rezultat dugo ostane 0:0 (nedosuđen penal nad Merebašvilijem, navodno igranje rukom Oumarua u gol šansi...), međutim, domaćinu nije bilo spasa kada je Jao iskoristio grešku Božovića i vrhom kopačke sproveo loptu u mrežu.
Stevanović je ubrzo pogodio stativu, propustivši priliku da duplira vođstvo, a u finišu je Mogren dobro "pritisnuo" i posle nekoliko dobrih intervencija rezervnog golmana Pajovića, ipak uspeo da izjednači.
Kod Vojvodine je Karan propustio meč zbog povrede, dok se Naemeka Ađuru sprema na put u Kinu. On bi mogao da postane Kleov klupski drug u ekipi Gvangžua
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Rezultatski ne izgleda loše, s obzirom da je nama ovo prva pripremna utakmica, a Mogren jesenji prvak Crnogorske Lige i domaćin meča.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Imate i video snimak izjave trenera, sansi, golove...
Imate i video snimak izjave trenera, sansi, golove...
Gojko Kacar wrote:
-
- Grof Žekula
- Administrator
- novosadjanin
-