Njegovo veličanstvo - FUDBAL

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
ice

Post by ice »

Malo je teže tako nešto izneti jer su to mladi momci još u razvoju, ali pokušaću.
Meleg je visok oko 178 cm i ima plafon 70 kg.
Nastić je visok recimo 183 cm i ima 75 ili 76 kg.
Kosović je visok oko 180 ili 181 cm i ima 72 ili 73 kg.

Naravno ovo je po mojoj nekoj gruboj proceni.Treba uzeti u obzir da je Kosović godinu dana mlađi.

O Novakoviću ti može svaki forumaš napisati nešto, možda je bolje da to uradi neko ko ga i lično malo bolje zna.
Shevchenko

Post by Shevchenko »

Evo kako sam ih ja uradio...predlozi, sugestije?

Kosovic:
Image

Meleg:
Image

Nastic:
Image
ice

Post by ice »

Pa ovako:

1.Za Melega su malo niski parametri jer momak neke stvari već sada izvodi bolje od seniora.Karakteristike driblinga bi mu trebale biti jako, jako visoke jer i u današnjem prvom timu Vojvodine tako nečim se samo Merebašvili može pohvaliti.Momak je klasa što se toga tiče.Zaboravio sam da istaknem da majstorski izvodi i slobodnjake, a pravi je timski igrač.Kratki pasovi bi mu isto trebali biti bolje okarakterisani.Jačina šuta i dugački pas bi mogli za nijansu da mu budu slabije okaraktertisani.

2.Za Kosovića dugački pas i izvođenje slobodnjaka moraju biti izuzetno visoko okarakterisani jer i on tu već zaista može i seniorima da parira.Igra glavom mu je dobro okarakterisana, ipak njom igra bolje nego prosečno.

3.Nastić nema baš toliko jak šut, ali ima malo solidniju tehniku istoga.Team work bi mogao da mu bude na višem nivou, izuzetno zahvalan igrač.Da, za njega sam zaboravio da napomenem da su ga treneri često stavljali na razne pozicije pa je tako igrao i desnog beka sa uspehom, štopera sa nešto manje uspeha i zadnjeg veznog isto sa solidnim uspehom.
Shevchenko

Post by Shevchenko »

1.)Preciznost driblinga mu je ostala 78 to je za nasu ligu zaista odlican broj,a za dete njegovih godina fantastican.I sa tih 78 je jedan od najboljih u Vojvodini i medju seniorima.Sve iznad toga je preterivanje sto bi ga cinilo super-talentom.Kratak pas sam mu povisio sa 77 na 78,sto ga takodje cini jednim od najboljih u ligi(Sasa Ilic je najbolji sa 83) sve iznad toga bi opet kazem bilo preterivanje.Jacinu suta sam mu digao na prosek 78,kao i Nasticu jer sam si rekao nema snazan sut ali izuzetno tehnicki potkovan,precizan sa odlicnom mogucnoscu felsiranja.Dugi pas nisam dirao.

2.)Kosovicu sam podigao slobodnjak na 73 sto je za nasu ligu odlicno,a pas igru mu nisam dirao jako je blizu zelene zone,a igraci tih godina koji su u zelenoj zoni sto se tice pas igre su plejmejkeri(Citaj:Meleg) sa velikim potencijalom.I ovako je potencijal i po tvom opisu podseca me na Dejana Stankovica.

3.)Nasticu povecan Team Work sa 74-76,dodate pozicije WB,DMF,igra na obe strane.Sut ostao 78,s obzirom da je to prosek sve ispod toga je zaista niska vrednost.Tehnika takodje ostala 75 jer je to za beka njegovih godina zaista odlicna vrednost.Sve iznad toga bi ga kategorisalo kao novog Alvesa u segmentu tehnike.

Da li imas jos neki predlog?Jos samo neko da mi kaze nesto pre svega o Novakovicu,a ne bi skodilo ni o Stevanovicu i Nestorovicu mada njih imam sklopljene.

Hvala ti velika
novosadjanin

Post by novosadjanin »

Evo ja cu napisati moje licno misljenje o Novakovicu, Stevanovicu i Nestorovicu:
Novakovic moze da igra sve pozicije u veznom redu, najbolji je kao defanzivni vezni. Najveci kvaliteti su mu trkacke sposobnosti i defanziva. Prosle godine najbolji mec je odigrao kao flaster na Lomicu. Retko igra zbog velike konkurencije u timu.
Stevanovic igra na istoj poziciji kao i Lazetic. Sada su vec tu negde po kvalitetu. Sledece sezone Lazetic zavrsava karijeru pa ce Stevanovic biti starter na toj poziciji. U Jagodini je igrao desnog beka, pa mozes staviti da moze i tu poziciju odigrati.
Nestorovic je rezervni levi bek. Slab je u odbrani, cesto kiksa. U napadu nesto bolji. Od kvaliteta mozda solidan centarsut i solidno trcanje. Stavi napad kao Pavlovic, a odbranu dosta slabije.
I ne bih se slozio da je Krstajic toliko bolji od Mojsova i Trajkovica. Vojvodina je u jesenjoj polusezoni primila samo 5 golova (seti se kako su Klea ustopovali). Na strani Krstajica je iskustvo, ali on je vec u godinama, brzina mu je slabija strana. Mozda za jednu ili maksimum dve ocene moze da bude bolji od Mojsova i Trajkovica.
Sergej Milinković-Savić: "Navijač sam Vojvodine, Mislim da mi koji smo ponikli u Vojvodini ne treba da igramo za crvenu zvezdu i partizan".
Shevchenko

Post by Shevchenko »

Hvala i tebi sklopio sam Novakovica.
ice

Post by ice »

To je onda to što se mene tiče, ja inače nisam neki ljubitelj sportskih video igrica jer me jedino pravi fudbal uzbuđuje tako da nisam upoznat sa detaljima PES-a, pa otud neke sugestije u vidu malo većih povećanja karakteristika igrača. :wink:
Drago mi je ako sam bio od pomoći.
Zeljafcv

Post by Zeljafcv »

"No Totti, no party" :D
Pobedila Roma u mom omiljenom gradskom derbiju.
- Do promena u sistemu: Uprava napolje! Zaustavimo hajku na Vojvodinaše!
vojvodina jedna jedina

Post by vojvodina jedna jedina »

Ja bih istakao novu sjajnu partiju Udinezea!!!
Uzivam da ih gledam ove sezone,sjajno bi bilo kad bi se plasirali u Ligi Sampiona,jer to definitivno zasluzuju.
Sto se tice Di Natalea,stigao je do kote 24,i bilo bi velicanstveno kada bi iz drugog plana prestigao Ronalda i Mesija u borbi za zlatnu kopacku!!!
aNS

Post by aNS »

Голмани у главним улогама.

Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Image
kej

Post by kej »

Radoye
Administrator

Post by Radoye »

kej wrote:http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.p ... _id=499147
Dovoljno je samo reci- Italijani!
Debilizam.

Sve je manje fudbala a sve je veci cirkus :?
King

Post by King »

Ovi bi trebalo i kod nas organizovati,sigurno bi podiglo posetu.Bata bi sigurno sa oduševljenjem prihvatio ovu ideju... :D
njaks

Post by njaks »

Trebalo bi napraviti reviju Batinih kreacija...naravno igraci da budu ponosni manekeni.. :lol: :lol:
Post Reply