Onda sam ja imao totalno pogresnu sliku sto se tice predsednika Buturovica.Radoye wrote:Evo da ti odgovorim ovako:FF89 wrote:Da li je istina da je stigla ponuda od od PSG-a za Abubakar Oumara od 3.5m evra i šta ce klub uraditi sa tim novcem tj. koje su šanse ako se Abubakar proda da dovedu nekog igrača?
3,5 miliona za igraca iz nase lige tesko da ce bilo ko da plati. Ako stigne bilo kakva ponuda, pa makar i 350 hiljada, prodacemo bilo kog igraca. Klubovi u Srbiji i ne postoje zbog drugod nego da prodaju igrace, to im je skoro jedini izvor prihoda, bez prodaje najboljih igraca svake godine odavno bi bankrotirali. A usput se tu kojeko i dobro ugradi
Nekog cemo i da dovedemo, verovatno za dz, ako ostane bez kluba u zadnjim danima prelaznog roka pa bude hteo da dodje kod nas. Takodje cemo da ubacimo nesto klinaca iz nase skole u prvi tim. E sad, ti novi mogu da se pokazu a mogu i da se ne pokazu. Tako smo i ovo dovodili sto nam je sada u timu, retko je tu bilo neke smislene selekcije, uglavnom daj sta das samo da je dzabe.
Ako je neka uteha - ni ostali klubovi u Srbiji ne rade nista bolje. Svi smo u istim govnima, samo sto neki imaju medijsku podrsku pa se njihova "pojacanja" pumpaju preko medija, guraju u reprezentaciju, pisu se bajke o njima, a neki to nemaju...

Rekli su mi kao da on rasprodaje sve igrace. - Pa kako da ih ne prodaje kada bi klub vec odavno bankrotirao da to neradi.
Nego...Kada bi doslo do toga da dobijemo ta 3.5m sto mi sada deluje kao let u svemir