Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
FF89

Post by FF89 »

Radoye wrote:
FF89 wrote:Da li je istina da je stigla ponuda od od PSG-a za Abubakar Oumara od 3.5m evra i šta ce klub uraditi sa tim novcem tj. koje su šanse ako se Abubakar proda da dovedu nekog igrača?
Evo da ti odgovorim ovako:

3,5 miliona za igraca iz nase lige tesko da ce bilo ko da plati. Ako stigne bilo kakva ponuda, pa makar i 350 hiljada, prodacemo bilo kog igraca. Klubovi u Srbiji i ne postoje zbog drugod nego da prodaju igrace, to im je skoro jedini izvor prihoda, bez prodaje najboljih igraca svake godine odavno bi bankrotirali. A usput se tu kojeko i dobro ugradi

Nekog cemo i da dovedemo, verovatno za dz, ako ostane bez kluba u zadnjim danima prelaznog roka pa bude hteo da dodje kod nas. Takodje cemo da ubacimo nesto klinaca iz nase skole u prvi tim. E sad, ti novi mogu da se pokazu a mogu i da se ne pokazu. Tako smo i ovo dovodili sto nam je sada u timu, retko je tu bilo neke smislene selekcije, uglavnom daj sta das samo da je dzabe.

Ako je neka uteha - ni ostali klubovi u Srbiji ne rade nista bolje. Svi smo u istim govnima, samo sto neki imaju medijsku podrsku pa se njihova "pojacanja" pumpaju preko medija, guraju u reprezentaciju, pisu se bajke o njima, a neki to nemaju...
Onda sam ja imao totalno pogresnu sliku sto se tice predsednika Buturovica. :wink:
Rekli su mi kao da on rasprodaje sve igrace. - Pa kako da ih ne prodaje kada bi klub vec odavno bankrotirao da to neradi.
Nego...Kada bi doslo do toga da dobijemo ta 3.5m sto mi sada deluje kao let u svemir :lol: Šta bi se sa tim novcem najverovatnije uradilo?
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Jedan deo bi otisao na namirivanje dugova, jedan deo bi se ulozio u neku infrastrukturu (od Kacara smo dobili onu novu zgradu na Veterniku) a najveci deo bi, kao i uvek, volsebno nestao - pa bi dogodine ponovi bili u istim dugovima...
igoork

Post by igoork »

FF89 wrote: Onda sam ja imao totalno pogresnu sliku sto se tice predsednika Buturovica. :wink:
Rekli su mi kao da on rasprodaje sve igrace. - Pa kako da ih ne prodaje kada bi klub vec odavno bankrotirao da to neradi.
Nego...Kada bi doslo do toga da dobijemo ta 3.5m sto mi sada deluje kao let u svemir :lol: Šta bi se sa tim novcem najverovatnije uradilo?
Druze bez uvrede, jesi ti bio u nekom dubokom snu do sada, nesto poput trnove ruzice? :D
FF89

Post by FF89 »

Radoye wrote:Jedan deo bi otisao na namirivanje dugova, jedan deo bi se ulozio u neku infrastrukturu (od Kacara smo dobili onu novu zgradu na Veterniku) a najveci deo bi, kao i uvek, volsebno nestao - pa bi dogodine ponovi bili u istim dugovima...
Ja sam misleo da se situaciju u klubu popravlja :o što se tice dugovanja, ali ti kazes da cemo dogodine ponovo biti u istom sranju :roll:
Passion

Post by Passion »

igoork wrote:
FF89 wrote: Onda sam ja imao totalno pogresnu sliku sto se tice predsednika Buturovica. :wink:
Druze bez uvrede, jesi ti bio u nekom dubokom snu do sada, nesto poput trnove ruzice? :D
Такође се то питам :lol:
Где год да играш, прати те твоја Фирма!
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

FF89 wrote:
Radoye wrote:Jedan deo bi otisao na namirivanje dugova, jedan deo bi se ulozio u neku infrastrukturu (od Kacara smo dobili onu novu zgradu na Veterniku) a najveci deo bi, kao i uvek, volsebno nestao - pa bi dogodine ponovi bili u istim dugovima...
Ja sam misleo da se situaciju u klubu popravlja :o što se tice dugovanja, ali ti kazes da cemo dogodine ponovo biti u istom sranju :roll:
Pa svake godine je ista prica, no situacija se zaista popravlja - barem nam sada vise ne seku struju, ne mora Deki Govedarica da hrani igrace, pa cak ponekad i plata stigne na vreme... :mrgreen:

Ono, pre neku godinu smo bili na ivici ambisa i umalo da prodjemo ko zrenjaninski Proleter, a sad smo samo onoliko u govnima ko i svi ostali klubovi u ovoj mafijaskoj ligi...
Turija

Post by Turija »

Da pokušam da pomognem mladom kolegi FF89 (jer neko, poput npr Radoya i Ajsa, ima strpljenja, a neko ga ovde ima manje), pa da ne bi dolazilo do velikih nesporazuma, samo par reči, možda će ti pojasniti situaciju?
FF89, meni se čini da ti očekuješ neke konkretne zvanične odgovore na ovom mestu, a to ne možeš dobiti od nas članova foruma, jer smo mi neoficijelni sajt (niti se pitamo, niti znamo namere, niti odlučujemo o bilo čemu u Voši).
Kao dugogodišnji navijači samo imamo neka iskustva u vezi omiljenog kluba.Dugo pratimo njegov rad i aktere, poznajemo stvari do neke mere, ali ne da bi mogli dati merodavan odgovor.
Prisustvom i pisanjem ovde, postaćeš samo jedan od nas, iako ovde imamo zaista i VIP članove (naši igrači), ali ni oni ne odlučuju o politici Kluba.
Nadam se da sada imaš jasniju sliku o Forumu, pa u skladu sa time ćeš i pozicionirati svoje pisanje.
Pozdrav!
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
DUB

Post by DUB »

Ja bih veći deo sredstava usmerio ka Malajcu a ono što pretekne na rekonstrukciju šanka na zapadu, pa da i mi poput navijača ostalih klubova koji igraju ligu šampiona imamo mogućnost konzumacije raznih osvežavajućih napitaka po popularnim cenama. Ovo se može pokazati izuzetno korisnim u letnjim mesecima koji nam predstoje.
Seti se kako se provuk'o Sisley, seti se kako se provuk'o Werder!
FF89

Post by FF89 »

Turija wrote:Da pokušam da pomognem mladom kolegi FF89 (jer neko, poput npr Radoya i Ajsa, ima strpljenja, a neko ga ovde ima manje), pa da ne bi dolazilo do velikih nesporazuma, samo par reči, možda će ti pojasniti situaciju?
FF89, meni se čini da ti očekuješ neke konkretne zvanične odgovore na ovom mestu, a to ne možeš dobiti od nas članova foruma, jer smo mi neoficijelni sajt (niti se pitamo, niti znamo namere, niti odlučujemo o bilo čemu u Voši).
Kao dugogodišnji navijači samo imamo neka iskustva u vezi omiljenog kluba.Dugo pratimo njegov rad i aktere, poznajemo stvari do neke mere, ali ne da bi mogli dati merodavan odgovor.
Prisustvom i pisanjem ovde, postaćeš samo jedan od nas, iako ovde imamo zaista i VIP članove (naši igrači), ali ni oni ne odlučuju o politici Kluba.
Nadam se da sada imaš jasniju sliku o Forumu, pa u skladu sa time ćeš i pozicionirati svoje pisanje.
Pozdrav!
Hvala na objasnjenju, ali nisam ja tražio baš tacne informacije koje naravno ne mozete da mi date.
Ja sam hteo da vas pitam zato sto verujem da je bilo vecih transfera u skorijoj istoriji FK Vojvodine pa me zanima sta je uprava sa tim novcem radila tj. gde je ulagala..
Takodje sam čuo da zvezde otpusta osmoricu igraca... Pa da li bi tu Vojvodina trebala da vidi šansu da "pokupi" nekog igrača?
Sada ce verovatno vecina forumaša reci kao...štace nam kada ih je zvezda odbacila, ali ipak Brana je dosao iz partizana pa kod nas ubija... Abu da ne pricam :D (dosao iz zvezde)
soderstorm

Post by soderstorm »

Takvi igraci koje Zvezda otpusta nama ni u ludilu ne bi trebali. Zar vec nemamo jednog njihovg zamisli sta bi bilo da ih ima vise. Ako gledamo koga sve smo doveli iz ova dva kluba poztivnih primera skoro da ni nema Brana Ilic je dobar momak pravi profesionalac za razliku od nekih i zato on kod nas razbija.Abubakar je dosao iz OFK Beograda tako da on takodje nama veze sa Zvezdom. Sto se tice onog prvog pare idu svugde sem tamo gde treba zato se i prepucavamo oko reflektora, shopova itd.
Junior

Post by Junior »

Abu je u OFK Beogradu igrao kao pozajmljen igrac iz zvezde,tako da se po isteku pozajmice vratio kod njih,a kasnije dosao u Vošu. 8)
ice

Post by ice »

Pogledajte ovo i naročito komentare pa posle pričajte nekom o nerealnosti, teorijama zavere i slično.Mislim da ovde fale samo još i Snežana i sedam patuljaka, Trnova ružica, Vini Pu, Petar Pan, Pinokio i još poneki da bi sve bilo divno, bajno i idealno. :lol: :lol: :lol:

http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.p ... _id=502113
igoork

Post by igoork »

Ja se divim budalama koje mogu u ovo da poveruju.
Ajde treba biti lud da uopste nesto ovako objavis, ali da ima onih koji se pale na ovo??? :roll:
MarketingOff

Post by MarketingOff »

Ne samo oni, nego i Belodedic, Jugovic, Piksi, a moguce da ce i Sekularac doci na prolece... Romario i Bebeto se jos premisljaju, dok su Kanidja i Gaskojn vec jednom nogom na Marakani!
Vojvodjanin

Post by Vojvodjanin »

MarketingOff wrote:Ne samo oni, nego i Belodedic, Jugovic, Piksi, a moguce da ce i Sekularac doci na prolece... Romario i Bebeto se jos premisljaju, dok su Kanidja i Gaskojn vec jednom nogom na Marakani!
Ovo nije tema o zvezdinim transferima!(Koliko ja znam?) :?
Post Reply