21. kolo: Vojvodina-Sloboda 3:1

Ishod utakmice?

Poll ended at Thu Apr 14, 2011 2:31 pm

Pobeda Vojvodine
58
89%
Nereseno
5
8%
Pobeda Slobode
2
3%

Total votes: 65

Junior

Post by Junior »

Koji je ovo put da mi dolazimo do pobede posle preokreta? 8)

Koliko samo mucenja na pocetku,a na kraju lagana pobeda. Adjuru potpuno izgubljen,vreme je da ide u inostranstvo. Svaka cast Milinkovicu sto ga je odmah na poluvremenu zamenio,a po meni,Boba je bio mozda i kljuc nase pobede. Vulicevic znacajno popravio centarsut,to svakako raduje. Trajko je ispao kod prvog gola i zato mu nisam dao bod,inace je sasvim dobro odigrao. Karan osim jedne greske,odlican!
Tumba mi je bio pogubljen,nije licio na sebe,ali dobro i on moze da ima los dan. :) Laza igrac utakmice! Gol,dobra dodavanja,zalaganje...taman! Katai opet strelac,a i asistent,samo da se ne zanese previse i bice vrhunski igrac. Boske sasvim solidan. Brana borben,izborio je sam sebi priliku na pocetku meca,ali je opet previse petljao. Ocigledno da mu vise leze gostovanja 8)
Brx dobar. Ali od svih igraca,na mene je poseban utisak ostavio Pavlovic! Krljao je decko kao lud,ubacivao se,trudio se... A i obratite paznju na koji nacin se izborio za dodavanje Lazi kod prvog gola. Bilbiju prodati na leto. Debi Kosovica,svaka cast! 8)

Ova ekipa moze mnogo!! Bez 5 prvotimaca lagano dobiti utakmicu,svaka cast! Jedino tuzno u celoj danasnjoj prici je poseta...Ovakva Vosa zasluzujue minumum 6-7 hiljada ljud! E moji Novosadjani... :oops:
simicpk

Post by simicpk »

Junior i ja kao da nismo gledali isti mec :-D.Toliko nam se misljenja razlikuju.
Dejan

Post by Dejan »

Igraci su pokazali karakter i uspeli da potpuno preokrenu rezultat! Ovakva igra zasluzuje mnogo, mnogo vecu podrsku, a svi sto nisu bili sada sigurno zale...

Veoma je lepo videti da svi igraci mogu da igraju, da zaista imamo dva cela tima, Kiza radi fantastican posao! Nama ostaje samo da im pruzimo sto vecu podrsku!

p.s. Polako sa procenom, pogotovo mladih igraca, Bilbino vreme tek dolazi!
Grba_NS
Moderator

Post by Grba_NS »

Kako je krenulo i vise nego dobro se zavrsilo!
Dosta konfuzno i nepovezano prvih pola sata igre, al ono sto je ohrabrivalo jeste da, sto je mec vise odmicao to smo mi delovali organizovanije i odlucnije-bolje! Bio sam poprilicno siguran da Sloboda nece izdrzati ritam koji je sama nametnula od samog pocetka. Retko koja ekipa u ovoj ligi moze da podnese konstantno igranje presinga, pogotovo oni koji na mene nisu ostavili utisak nesto posebno spremne ekipe i bas sam rekao drugu da ocekujem da padnu negde izmedju 30-og i 40-og minuta, sto na kraju izgleda i ispade istina! Ono sto nase rivale lomi (cini mi se), je da mi konstano drzimo jedan isti (visok) tempo igre, dok nasi protivnici igraju na mahove, krenu jako pa padnu, sto mi umemo dobro da iskoristimo, a to je svakako plod dosta dobre fizicke spremnosti igraca (ne znam ko Milinkovicu pomaze oko toga ali svakako cestitke i za taj segment)! Sloboda mi je delovala totalno nepovezano poslednjih pola sata, mislim da smo zaista hteli da bi im bez problema uvalili jos jedno 2 komada, ali s obzirom da sledi utakmica sa partizanom, Milinkovic je svesno od igraca trazio da spuste gas, da ne rizikujemo eventualno neku povredu!

Individualno:

Pohvalio bih Karana (opet) mislim da sada gotovo i da nema neke razlike (bitne) izmedju njega i standardnog stoperskog dvojca, mislim da to najbolje govori o tome koliko je napredovao, u svim segmentima:
1. takticki-uvek je na mestu tj. tamo gde treba, ne zalece se u igrace
2. tehnicki-daleko, daleko sigurniji na lopti, ne libi se da poput Mojsova povuce, sto govori i o njegovom sampouzdanju
Zato Dejane, samo nastavi i mislim da mozes da izrastes u ozbiljnog igraca!
Iznenadio me je danas Boba, kojem izlgleda vise odgovara defanzivnija uloga, pa do izrazaja moze da dodje njegova drskost, pozrtvovanost i sigurnost u pasu... Sigurno da ima i njegovog udela u preokretu, zato svaka cast Bobo!
Brana, ne znam da li sam samo ja stekao takav utisak ili ne, ali mi deluje da je odigrao najlosiju utakmicu za nas, do sad! Dosta trapav, i bezopasan, al dobro, svi imaju pravo na los dan, pogotovo on koji nam je doneo toliko bodova!
Lazetic je danas definitivno bio glavni na terenu, nek je on cigan i neka voli zvezdanu, al dok god igra ovako mene to ne dotice, ali ni malo. Da kazem (iz mog ugla) ta skandiranja prema njemu meni mnogo jadno zvuce i deluju, ja tako nesto nikada necu podrzati, ipak je on igrac Vojvodine!
Za kraj, da prokomentarisemo i ne najmanje bitnu kockicu u ovom mozaiku-Tumba. Ono sto mene impresionira kod ovog momka (osim enormnog tehnicko-taktickog napretka otkad je dosao kod nas) je da trci apsolutno jednako kako u prvom tako i u poslednjem minutu utakmice (poput Mede), momak je ko sat, svoj deo posla uvek obavi kako treba, i da mene pitate svakako bi uz Medu bio kandidat za kapitena, u Brkinom odsustvu! Alal vera momcino!

Podrska momcima pred partizan, ako budu hrabri rezultat sigurno nece izostati!
madda fakka

Post by madda fakka »

Svaka cast Milinkovicu i igracima bez 5 standardnih su se na muci pokazali kao junaci!

Danas je ovaj tim totalno drugaciji od onog sto je u sredu igrao. Prvo poluvreme slabije ali u drugom poluvremenu se na prste moze izbrojati koliko je puta Sloboda presla na nasu polovinu a do nasih 16m mozda 2 ili 3 puta.... Zao mi je da ocenjujem igrace da ne ostetim nekog jer bih im svima dao 3 osim Brki koji se nije bas naradio danas 8) Slobodno cu reci da sam danas 110% zadovoljan igrom.
Atmosfera na stadionu odlicna ali strpljenja za brojnost takvi su ljudi postali samo kada se nizu odlicni rezultati tada se dolazi na stadion. Moze se i kritikovati sto je manje ljudi doslo danas na sever nego u sredu. Sledeci je nkp zivi bili pa nova 3 boda upisali!!!
I Bog je Slaninar...
Lala sa zapada

Post by Lala sa zapada »

soderstorm wrote:Kaze su svi da crveni blizanac igra kao Barselona ali ko ima rezultate kao ona. Barselona pobedjuje Almeriju sa 3:1 pritom je Almerija povela sa 1:0. :D

Danas na Karadjordju u pocetku je bilo malo cupavo a posle standardno za nas odradjivanje posla. Adjuru danas blago je reci uzasan, Boba i ako nema neki napadacki kvalitet covek se borio za njih dvojicu zajedno. Laza danas je bio igrac koji je doneo ono sto se od njega i trazilo da svojim iskustvom nosi ekipu. Ima covek jos dve prilike da se pokaze onu 3 ne treba da igra i ja sam prezadovoljan sto se tice njega. Bez nekoliko standarnih igraca nema tu puno da se zamera. Trener Slobode je blago je reci seljacina. Taj covek nije za elitni rang. Na poluvremenu izasli svi sem njega mozemu se. Sledeca utakmica je za nas odlucujuca ili borba za tron ili priprema za kup. Pa neka nam su svi zdravi i da nas bog vidi.

Jaoj, jedva cekam da docekamo crvenog blizanca u poslednjem kolu! Nakon tog meca ce mediji moci samo da pisu kako gasprom vise lici na Almeriju nego na Barsu! :D
Samo je jedan Ronaldo i on igra za Corinthians
kej

Post by kej »

Sramotno je koliko je ljudi bilo danas na stadionu. Bruka i sramota.
Uprava, igraci i nas 2000- to je danas FK Vojvodina. Ima tu jos mnogo ljudi koji ''navijaju'' za Vojvodinu, ali to su uspavane princezice i ne bih trosio reci na njih. Ni ne trebaju nam.
Naspram sebe imamo drzavu, medije, blizance, njihove filijalice, domace izdajnicke dupelisce, Telekome, Gasprome, EPS... Ali, guramo i dalje.
Mnogo srece nasim igracima na jna, neka samo daju sve od sebe i niko im nista nece zameriti.
Milan

Post by Milan »

budababa wrote:Meni je jedino neshvatljivo da u gradu od 400 hiljada stanovnika nema 5 hiljada ljudi zainteresovanih da isprati osmu uzastopnu pobedu najvećeg gradskog kluba. Bruka na kvadrat, pa zar se Vojvodina voli samo preko fejsbuka i drugih socijalnih mreža?
Za mene je ovo utisak dana. Stvarno tužno...

Svaka čast ekipi! Sledeći su grobari!

Huk posle golova je kao da nas je bilo 5 hiljada :mrgreen:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=C5FnE98W ... e=youtu.be[/youtube]
POŠTO OBRAZ ???!!!
kafe bagdad

Post by kafe bagdad »

Oni koji su trebali da dodju dosli su, a oni koji nisu ce zaliti posto cemo ovu sezonu (iskreno se nadam) zavrsiti sa jednim ili dva trofeja. Publika iako malobrojna, dobro naostrena za mec. Onaj trener Slobode je napravio veliku gresku sto nas je isprovocirao nonsalantnom setnjom posred terena pre pocetka drugog poluvremena. Imam utisak da su nasa podrska i ulazak Bobe Novakovica preokrenuli situaciju u Vosinu korist. Igrac utakmice definitivno Lazetic. Gol, centarsut kod gola, prodori, uklizavanja. Trudio se i izgarao ceo mec, a cini se da jedva ceka dvomec sa partizanom u narednih mesec dana (videlo se kako mu je bilo prijatno kad smo skandirali "da j....."). Igru definitivno imamo, dobru atmosferu takodje, ali da li ce to biti dovoljno protiv onih koji u svojim rukama imaju i vanfudbalska sredstva videcemo za nedelju dana. Iskreno se nadam da ce da pobede Spartak sutra jel ako se to ne desi predvidjam ozbiljnu pljacku na jna.
Владика
Administrator

Post by Владика »

Milan wrote: Huk posle golova je kao da nas je bilo 5 hiljada :mrgreen:
Овог пута се стварно осетило да су екипу понели навијачи. Када се запад активирао и играчи су одмах почели да изгарају на терену. Навијање помало вулгарније него што би требало да се чује на западу? Ипак је на стадиону било и људи са децом, женским друштвом као и старије господе. Можда се и времена мењају, сварно не знам шта да кажем.
Turija

Post by Turija »

madda fakka wrote:Atmosfera na stadionu odlicna ali strpljenja za brojnost takvi su ljudi postali samo kada se nizu odlicni rezultati tada se dolazi na stadion. Moze se i kritikovati sto je manje ljudi doslo danas na sever nego u sredu. Sledeci je nkp zivi bili pa nova 3 boda upisali!!!
Da započnem priču o utakmici sa ovim utiskom, pošto je on, kanda, ostao najači kod velikog broja jučerašnjih posmatrača.
Ja se slažem sa ,,madda fakka" da moramo pokazati strpljenje, pogotovo što se jako dobro znamo (tj taj mentalitet Novosađana i Vojvođana Mentalitet opreznosti i uzdržanosti - nezaletanja, čak i prema uspesima).
Publiku je uvek bilo najteže vratiti (pogotovo danas kada je prevarena u životu X puta i kada nema nekadašnjeg ekonomskog standarda i raspoloženja). Isto kao i poverenje.Mi toga svega nismo imali na našem stadionu jako dug period, i nije čudo što se ljudi vraćaju na tribine mnogo sporije od očekivanog.No, to je Vojvodina: u dobru se ne ponesi, u zlu se ne ponizi: i POLAKO.
Objektivno, trenutno je fudbalski klub, sportski gledano, najkvalitniji u Gradu, ali dobar glas znamo da sporo putuje (primer OK Vojvodine, koja je punila SPENS tek mnogo kasnije, nego kada je počela da postiže odlične rezultate - a evo i danas ima problema sa brojnošću, pošto ne poseduje ondašnji kvalitet, iako je stalno u samom domaćem vrhu i bori se za trofeje. Međutim, nema MEĐUNARODNI SERTIFIKAT KVALITETA.
E to treba i fudbalu. I, zato ja stalno govorim da će naš stadion postati momentalno tesan, onog časa, kada dođe zvučni evropski klub u NAŠ GRAD na svoju evropsku takmičarsku utakmicu ( a mi budemo imali realna očekivanja o plasmanu; ne kao protiv Atletika, gde smo znali da gotovo nemamo nikakvih objektivnih šansi).Sa današnjim timom je druga priča, ali ona prvo treba da stigne do oboda grada i mnogo šire. A, tek je zapravo krenula.
Meč sa partizanima je taj, koji će tek u postkolu u Novom Sadu napuniti Zapad.
Kad smo kod Zapada, mislim da ljudi sa Severa ne bi trebali na ovakvim utakmicama ,kao što je drugi put sa Slobodom i drugim sličnim, da ,,podižu Zapad na noge". Sasvim je dovoljno i mnogo efikasniji odziv na ,,javi se Zapade".Odlično za dobru atmosfer i zadovoljstvo obe strane, što se i pokazalo juče.U suprotnom, razočaraće se slabijim odzivom.
Znate kako je.Na Zapadu je dominantna grupa penzionera i ljudi u zrelim životnim godinama (mada je super za Zapad, i atmosferu na njemu, što se pojavila poveća grupa starijih navijača sa Severa) tako da poziv na ustajanje (učestalo ) od ,,dece" malo teže se prima, ako nema pravog razloga za tako nešto.E sada, to je na Firmi da oseti taj trenutak (jer on se ne može unapred isplanirati).Trebaju da se sinhronizuju događaji na terenu i tribini.
Užičani su i na ovaj meč došli sa grupom od čvrstog najvičkog jezgra i dokazali da će biti grupa u usponu.Šteta što su njihovi treneri najmanje doraslim trenutnoj situaciji i upropastili utisak o Klubu i gradu.Šta je tu u pitanju, možda će najbolji odgovor znati dati fksloboda?Ne želim da verujem da je to, gotovo patološka, netrpeljivost prema Vojvodini, jer ne znam da li se oni tako ponašaju na svim utakmicama ili samo na onim sa nama :?: :oops:
Pošto sam odužio ovaj post, moraću o svojim fudbalskim utiscima sa jučerašnjeg meča, napisati novi.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
servalsorim

Post by servalsorim »

...A ko da dođe na stadion pored toliko divnih kladionica...Inače uzimamo titulu...prelomna utakmica je sa Radom.Prenesite moje obaveštenje svima koji ne prate ovaj forum a igrom slučaja ih poznajete pa makar to bili i vaši najbliži.
...uno di noi...
kowalski

Post by kowalski »

podbara wrote: Навијање помало вулгарније него што би требало да се чује на западу?
:shock: :shock:

Izvini, evo za sledecu utakmicu ja cu poneti Riznicu pesama za decu cika Jove Zmaja, a neko moze i antologiju Mike Antica, pa cemo organizovati recital. U poluvremenu ce se odrzati finale takmicenja "Ko je stariji Novosadjanin", a posle tekme svi gordo i dostojanstveno idemo u vremeplov na rozen tortu i puslice. Malajca obavezno instruisati da ugreje sokice, da neko slucajno ne prehladi grlo. Tako smo npr najvise doprineli pobedi protiv partizana, a taj recept ce sigurno i protiv zvezde biti delotvoran.
Image
Mare

Post by Mare »

Za mene najjači utisci utakmice su:
1 - Slaba poseta (Bio sam negativno iznenađen brojnošću, pogotovo severa, čini mi se da je klub u svakom smislu trenutno ispred podrške koja mu se pruža. Ali moram istaći da ja ono nas što je bilo stvorilo odličnu atmosferu. Neverovatno je to, toliki grad a tako slaba poseta, žalosno, šta se više čeka? U finalu smo kupa, u trci smo za titulu šampiona države, imamo samo jedan poraz u celom prvenstvu, čini mi se osam pobeda u nizu... valjda ljudi još uvek ne veruju šta se dešava ili Voša stvarno nema veću podršku, u šta ne želim da verujem. Utakmicu sam pratio sa zapada kao već godinama u nazad domaće tekme, i stvarno je zapad bio odličan juče, možda je tome doprineo i onaj nesretnik od "trenera" gostujućeg tima)

2 - Igra Lazetića (Igrač utakmice, ne samo što je jedan gol dao a kod drugog asistirao, nego i želja, htenje, pas, jednostavno držao je konce naše igre u svojim rukama (nogama), to je ono što svi očekujemo od njega. Slažem se sa Grbom da vređanje moramo ostaviti za neke druge prilike a ne onako na stadionu i to na našem terenu. Uvek sam bio protivnik toga, a inače i trener Milinković je izjavio da je čovek pravi primer profesionalca! Međutim, stvarno ne razumem šta ćemu one izjave? Ok, znamo svi ko si i šta si, ne moraš sto puta ponavljati i tako navlačiti gnev na sebe, no i to je bolje nego da lažno ljubi grb i pretvara se da je nešto što nije. Zna se sa kim igramo finale, tu se majstore pokaži i onda blebeći koliko hoćeš!

3 - Trener Slobode - Koja poplava je njega izbacila na prvoligašku scenu, pa onakvo ponašanje je sramotno i za zonske lige. Podseća na onog lika-trenera sa youtube što konstantno stoji kod linije i dere se Draganeeee, Draganeeee, pa ne takooooo, Draganeeeee.... e to je njegov nivo. Sloboda ako hoće da postane ozbiljan klub što pre se mora otarasiti ovog divljaka. Mislim da je svojim ponašanjem značajno uticao da malobrojna publika sa zapada reaguje ko maltene nikad do sada.
njaks

Post by njaks »

Mare wrote:
3 - Trener Slobode - Koja poplava je njega izbacila na prvoligašku scenu, pa onakvo ponašanje je sramotno i za zonske lige. Podseća na onog lika-trenera sa youtube što konstantno stoji kod linije i dere se Draganeeee, Draganeeee, pa ne takooooo, Draganeeeee.... e to je njegov nivo. Sloboda ako hoće da postane ozbiljan klub što pre se mora otarasiti ovog divljaka. Mislim da je svojim ponašanjem značajno uticao da malobrojna publika sa zapada reaguje ko maltene nikad do sada.

Smenjen je sinoc... :arrow: :arrow:
Locked