Kup Srbije - sezona 2010/11

Locked
Salvador

Post by Salvador »

Mislim da bi i Dinamo Zagreb i Priština imali poštenije suđenje i objektivnost komentatora RTS-a. :x
Šansa posle koje je pao gol je bio čist start na loptu...

No, zato bi pobeda bila mnogo draža. Napred Vošo!

PS. Evo sada su na vestima rekli da je utakmica kasnila jer su naši navijači pravili nerede :roll: Pa ovako ne bi ni Gebels lagao..
Last edited by Salvador on Wed May 11, 2011 9:39 pm, edited 1 time in total.
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Vesti RTS u poluvremenu - "utakmica finala kupa Srbije kasnila je 25 minuta zbog nereda navijaca Vojvodine" - pa da vam Gebels jebo mater, kako vas nije sramota tako da lazete! Vi niste novinari, vi ste govnarska piskarala! :evil:
Владика
Administrator

Post by Владика »

Гол смо добили после фаула. Видео материјал стиже!!!!!!
KoKanidja

Post by KoKanidja »

Никад нећу моћи да поверујем какав гол ми примимо у Финалу Купа, јел могуће да смо толко несрећни.

Свака част свима који су тамо, изгледате и чујете се одлично - ВИ СТЕ ФК ВОЈВОДИНА И НОВИ САД !!!
Al' desi se da kilometre pešačite skupa,
da pokaže se ko je tu, a ko teška kurva
TomaNS

Post by TomaNS »

Vojvodjanin nije drugacije misljenje, vec obicni provokator. Sklonite ga, sto rpe!
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

SUDIJA LOPOVE!!!!! :evil:

Ovako su nas i '97. u finalu pokrali... :evil:
the Gari

Post by the Gari »

KoKanidja wrote:Свака част свима који су тамо, изгледате и чујете се одлично - ВИ СТЕ ФК ВОЈВОДИНА И НОВИ САД !!!
:!:
Tovari buraniju!

https://telepapatija.wordpress.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

KAKO NAS KRADU!!! :evil:
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

BRAVO MOMCI - sacuvali ste obraz, niste dozvolili da glumite statiste u jednoj farsi! KUP JE NAS!!!!!
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Treba povuci ekipu i iz Tole Super Lige! Treba da se ukljucimo u rumunsko ili madjarsko prvenstvo, jebes ti ovo, fudbal u Srbiji je izgubio svaki smisao!
Salvador

Post by Salvador »

Radoye wrote:Treba povuci ekipu i iz Tole Super Lige! Treba da se ukljucimo u rumunsko ili madjarsko prvenstvo, jebes ti ovo, fudbal u Srbiji je izgubio svaki smisao!
:!:

Gledam ovakve scene pa skoro čitav život i svaki novi put mi se sve više i više smuče.
Stvarno mi je drago što su naši igrači ovaj put reagovali ovako, ovo više nema smisla.
menager

Post by menager »

Radoye wrote:Treba povuci ekipu i iz Tole Super Lige! Treba da se ukljucimo u rumunsko ili madjarsko prvenstvo, jebes ti ovo, fudbal u Srbiji je izgubio svaki smisao!
bas samo to i ja hteo da kazem
zvezda, ofk ili ko zeli moraju da zatraze i da pokusaju da igramo neku komsijsku ligu

ovo je besmisleno
nepostojeci penal umesto crvenog za tejga, ponisten gol i na kraju vrhunac svega nesudjen penal, a kontak je postojao , za razliku od njihovog penala

u zadnje 4 godine toliko je kradja bilo ali ova je unikat klasicni
ogi
Administrator

Post by ogi »

menager wrote:
bas samo to i ja hteo da kazem
zvezda, ofk ili ko zeli moraju da zatraze i da pokusaju da igramo neku komsijsku ligu

ovo je besmisleno
nepostojeci penal umesto crvenog za tejga, ponisten gol i na kraju vrhunac svega nesudjen penal, a kontak je postojao , za razliku od njihovog penala

u zadnje 4 godine toliko je kradja bilo ali ova je unikat klasicni
Zaboravio si zadrzavanje nasih navijaca u Zelezniku!
VosinFan

Post by VosinFan »

Ovo nije normalno sta se radi. Nije mi jasno kome ovo odgovara. Da li je sudija namerno ovo radio ili se pogubio ja ne znam, ali jedino sto smo mogli uraditi jeste da se povucemo sa terena odmah. Stvarno ne mogu da smislim ovaj Partizan. Sve se ovo zbog para radi, prisele im dabogda.

Slazem se da treba da izadjemo iz prvenstva Srbije, a gde cemo to ne znam. Dajte ljudi savete.
Владика
Administrator

Post by Владика »

У животу нисам био поноснији на то што сам навијач Војводине. Браво за управу, играче и навијаче. Показали смо да смо бољи а са овим суђењем нека пробају да прођу у боеграду, петњици или у трговишћу.
Ово је била победа за спас фудбала у Србији!!! Браво за све!!!
Locked