Mislim da bi i Dinamo Zagreb i Priština imali poštenije suđenje i objektivnost komentatora RTS-a.
Šansa posle koje je pao gol je bio čist start na loptu...
No, zato bi pobeda bila mnogo draža. Napred Vošo!
PS. Evo sada su na vestima rekli da je utakmica kasnila jer su naši navijači pravili nerede Pa ovako ne bi ni Gebels lagao..
Last edited by Salvador on Wed May 11, 2011 9:39 pm, edited 1 time in total.
Vesti RTS u poluvremenu - "utakmica finala kupa Srbije kasnila je 25 minuta zbog nereda navijaca Vojvodine" - pa da vam Gebels jebo mater, kako vas nije sramota tako da lazete! Vi niste novinari, vi ste govnarska piskarala!
Treba povuci ekipu i iz Tole Super Lige! Treba da se ukljucimo u rumunsko ili madjarsko prvenstvo, jebes ti ovo, fudbal u Srbiji je izgubio svaki smisao!
Radoye wrote:Treba povuci ekipu i iz Tole Super Lige! Treba da se ukljucimo u rumunsko ili madjarsko prvenstvo, jebes ti ovo, fudbal u Srbiji je izgubio svaki smisao!
Gledam ovakve scene pa skoro čitav život i svaki novi put mi se sve više i više smuče.
Stvarno mi je drago što su naši igrači ovaj put reagovali ovako, ovo više nema smisla.
Radoye wrote:Treba povuci ekipu i iz Tole Super Lige! Treba da se ukljucimo u rumunsko ili madjarsko prvenstvo, jebes ti ovo, fudbal u Srbiji je izgubio svaki smisao!
bas samo to i ja hteo da kazem
zvezda, ofk ili ko zeli moraju da zatraze i da pokusaju da igramo neku komsijsku ligu
ovo je besmisleno
nepostojeci penal umesto crvenog za tejga, ponisten gol i na kraju vrhunac svega nesudjen penal, a kontak je postojao , za razliku od njihovog penala
u zadnje 4 godine toliko je kradja bilo ali ova je unikat klasicni
bas samo to i ja hteo da kazem
zvezda, ofk ili ko zeli moraju da zatraze i da pokusaju da igramo neku komsijsku ligu
ovo je besmisleno
nepostojeci penal umesto crvenog za tejga, ponisten gol i na kraju vrhunac svega nesudjen penal, a kontak je postojao , za razliku od njihovog penala
u zadnje 4 godine toliko je kradja bilo ali ova je unikat klasicni
Zaboravio si zadrzavanje nasih navijaca u Zelezniku!
Ovo nije normalno sta se radi. Nije mi jasno kome ovo odgovara. Da li je sudija namerno ovo radio ili se pogubio ja ne znam, ali jedino sto smo mogli uraditi jeste da se povucemo sa terena odmah. Stvarno ne mogu da smislim ovaj Partizan. Sve se ovo zbog para radi, prisele im dabogda.
Slazem se da treba da izadjemo iz prvenstva Srbije, a gde cemo to ne znam. Dajte ljudi savete.
У животу нисам био поноснији на то што сам навијач Војводине. Браво за управу, играче и навијаче. Показали смо да смо бољи а са овим суђењем нека пробају да прођу у боеграду, петњици или у трговишћу.
Ово је била победа за спас фудбала у Србији!!! Браво за све!!!