Marketing kluba

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Mislim da nema potrebe da se i ova oaza mira i kulture na internetu zagadjuje prenosenjem blizanackih bljuvotina. Svi vec dobro znamo s kakvima imamo posla, a onaj ko hoce da se u to i licno uveri uvek to moze da uradi tako sto ce posetiti njihove sajtove. Pa cak i na "neutralnim" forumima sve vrca od njihovih mudrosti. Neka bar ovde covek moze da se na miru odmori od toga... :roll:
vojvodina jedna jedina

Post by vojvodina jedna jedina »

Uoci finala spominjalo se da ce Dnevnik kao i prosle godine pokloniti poster sa prvim timom Vojvodine.Bilo bi lepo da se to obecanje odrzi,ovogodisnji tim je mnogo vise zasluzio da se nadje na posteru od proslogodisnjeg.
shecky

Post by shecky »

Moze 1no glupo pitanje..?
Ja sam utripovao..tj na u17 finalu vido sam jednog klinca koji ima kao narukvicu..verovatno to ima ime ali nisam IN pa ne znam..dakle kao narukvica ugl. su u bojama zeleno..plavo ..crveno..e a ova je bila pola crvena pola bela :) jako mi se svidelo ,pa se pitam dal` bi to moglo da se stanca ili da neko pokrene prodaju toga?
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

shecky wrote:Moze 1no glupo pitanje..?
Ja sam utripovao..tj na u17 finalu vido sam jednog klinca koji ima kao narukvicu..verovatno to ima ime ali nisam IN pa ne znam..dakle kao narukvica ugl. su u bojama zeleno..plavo ..crveno..e a ova je bila pola crvena pola bela :) jako mi se svidelo ,pa se pitam dal` bi to moglo da se stanca ili da neko pokrene prodaju toga?
Nisam video, ali bih je rado kupio i podržao ideju :wink:
Io odio Belgrado
Владика
Administrator

Post by Владика »

Брзи смо на критици а спори на хвали. Капа доле за маркетниг за организацију одласка на финале купа. Број навијача најбоље говори о томе колико сте били успешни!
Свака част!
kej

Post by kej »

podbara wrote:Брзи смо на критици а спори на хвали. Капа доле за маркетниг за организацију одласка на финале купа. Број навијача најбоље говори о томе колико сте били успешни!
Свака част!
I ja skidam kapu. Nasa neverovatna brojnost na finalu je ostala u senci prljavih igara, a ustvari je ta brojnost nasa najveca pobeda.
ABU ABU ABUBAKAR, METNI IM GA JEDNOM MAKAR!
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

podbara wrote:Брзи смо на критици а спори на хвали. Капа доле за маркетниг за организацију одласка на финале купа. Број навијача најбоље говори о томе колико сте били успешни!
Свака част!
Apsolutno!

Mada mislim da su jednostavno nemili događaji to bacili u zapećak, pohvalili bi ljudi, ali ipak to treba spomenuti, da se ne zaboravi. Nije bilo lako, nije bilo jeftino, ali je vredelo!
Kad sam ušao na stadion, i video koliko nas je (a znao da još busevi treba da stignu) znao sam da kući nosim našu veliku pobedu. Sva moja očekivanja su bila premašena te večeri...
Io odio Belgrado
Alan Ford

Post by Alan Ford »

kej wrote:
Свака част!
I ja skidam kapu. Nasa neverovatna brojnost na finalu je ostala u senci prljavih igara, a ustvari je ta brojnost nasa najveca pobeda.
Hvala svima (uprava, marketing, sponzori prevoza, minaqua) koji su zasluzni za ovu nasu pobedu na tribinama. Strucnom stabu i igracima smo se vec zahvalili za pobedu na terenu. :cheers:
...to mladost spiri u dahu kao secer u prahu sa bundevare...
Krle

Post by Krle »

Alan Ford wrote:
kej wrote:
Свака част!
Hvala svima (uprava, marketing, sponzori prevoza, minaqua) koji su zasluzni za ovu nasu pobedu na tribinama. Strucnom stabu i igracima smo se vec zahvalili za pobedu na terenu. :cheers:
Umalo da zaboravim ovaj veoma važan aspekt. Svaka čast !!! :!: :!: :!:
Niko nas ne voli - q.ac nas zaboli
Nevernik

Post by Nevernik »

Alan Ford wrote:
Ovo je mozda malo palo u drugi plan zbog kradje ali nikada nece biti zaboravljeno.
Zato jedno veliko hvala svima njima!
kowalski

Post by kowalski »

Naravno da najvece organizovano gostovanje u istoriji svih nasih drzava posle WW2, nije u drugom planu. To ostaje zauvek zapisano, i bolje od toga cemo napraviti ponovo mi. Kako je samo impozantno izgledala kolona autobusa. Vec sam rekao mnogo puta, cela organizacija je bila onakva kako i prilici normalnim modernim klubovima i zemljama, zato su beogradski (polni) organi, i reagovali onako kako su jedino znali, nisko i primitivno, jer je to za njih spansko selo. I tu smo bili oni koji pomeraju granice.
Image
torrente

Post by torrente »

a sto se tiče oficijelnog shopa,tj.prodavnice sa Vosinim proizvodima i sa sve dresovima itd..ima li ko ikakve novosti?.Ili je i to već zaboravljeno ...
Da još jedno pitanje,zna li neko kad ističe ugovor sa Joma-sportom...bilo bi krvavo kad bi se konačno Puma ubacila ili ti Umbro...zamisi... 8)
moja familija je došla u Vojvodinu pre žaba...
SezioneFCV

Post by SezioneFCV »

English Style! Only Umbro!
Jebes Beograd kad to je Bangladesh
severozapad

Post by severozapad »

Nije nažalost ništa što je poteklo iz kluba ali je možda posledica nečeg drugog. Elem, primećujem da u raznim medijima kada se provlače fotke igrača drugih klubova iz lige najčešće su to fotke duela sa igračima u našim dresovima.

Možda ja samo previše obraćam pažnju, možda je slučajnost ali mislim da ipak počinju ozbiljnije da nas shvataju.

Neke stvari koje je uprava radila u zadnje vreme jesu negativan marketing, ali čak i takav je bolji od nikakvog ;) nije mora rečenica :)

U svakom slučaju, ovo je odlično tlo za priču o Vojvodini u marketinškom smislu i prava je šteta što uz očigledno solidnu ekipu u tom segmentu našeg kluba nema podrške od "gore" na pravi način (ko je bio na zadnjoj tekmi zna o čemu pričam).

Uprava OUT, Voša IN - to je jedino definitivno posle ove sezone po meni
Buca

Post by Buca »

To sam ja primetio isto, ali sam misljenja da je to posledica naseg prelepog dresa i boja :wink: Verovatno tako lepo prianjaju za objektiv 8)
Željko Brkić jedan je od nas!!!
Post Reply