Marketing kluba
Mislim da nema potrebe da se i ova oaza mira i kulture na internetu zagadjuje prenosenjem blizanackih bljuvotina. Svi vec dobro znamo s kakvima imamo posla, a onaj ko hoce da se u to i licno uveri uvek to moze da uradi tako sto ce posetiti njihove sajtove. Pa cak i na "neutralnim" forumima sve vrca od njihovih mudrosti. Neka bar ovde covek moze da se na miru odmori od toga... 

-
Moze 1no glupo pitanje..?
Ja sam utripovao..tj na u17 finalu vido sam jednog klinca koji ima kao narukvicu..verovatno to ima ime ali nisam IN pa ne znam..dakle kao narukvica ugl. su u bojama zeleno..plavo ..crveno..e a ova je bila pola crvena pola bela
jako mi se svidelo ,pa se pitam dal` bi to moglo da se stanca ili da neko pokrene prodaju toga?
Ja sam utripovao..tj na u17 finalu vido sam jednog klinca koji ima kao narukvicu..verovatno to ima ime ali nisam IN pa ne znam..dakle kao narukvica ugl. su u bojama zeleno..plavo ..crveno..e a ova je bila pola crvena pola bela

- Red Marquis
- Moderator
Nisam video, ali bih je rado kupio i podržao idejushecky wrote:Moze 1no glupo pitanje..?
Ja sam utripovao..tj na u17 finalu vido sam jednog klinca koji ima kao narukvicu..verovatno to ima ime ali nisam IN pa ne znam..dakle kao narukvica ugl. su u bojama zeleno..plavo ..crveno..e a ova je bila pola crvena pola belajako mi se svidelo ,pa se pitam dal` bi to moglo da se stanca ili da neko pokrene prodaju toga?

Io odio Belgrado
I ja skidam kapu. Nasa neverovatna brojnost na finalu je ostala u senci prljavih igara, a ustvari je ta brojnost nasa najveca pobeda.podbara wrote:Брзи смо на критици а спори на хвали. Капа доле за маркетниг за организацију одласка на финале купа. Број навијача најбоље говори о томе колико сте били успешни!
Свака част!
ABU ABU ABUBAKAR, METNI IM GA JEDNOM MAKAR!
- Red Marquis
- Moderator
Apsolutno!podbara wrote:Брзи смо на критици а спори на хвали. Капа доле за маркетниг за организацију одласка на финале купа. Број навијача најбоље говори о томе колико сте били успешни!
Свака част!
Mada mislim da su jednostavno nemili događaji to bacili u zapećak, pohvalili bi ljudi, ali ipak to treba spomenuti, da se ne zaboravi. Nije bilo lako, nije bilo jeftino, ali je vredelo!
Kad sam ušao na stadion, i video koliko nas je (a znao da još busevi treba da stignu) znao sam da kući nosim našu veliku pobedu. Sva moja očekivanja su bila premašena te večeri...
Io odio Belgrado
Hvala svima (uprava, marketing, sponzori prevoza, minaqua) koji su zasluzni za ovu nasu pobedu na tribinama. Strucnom stabu i igracima smo se vec zahvalili za pobedu na terenu.kej wrote:I ja skidam kapu. Nasa neverovatna brojnost na finalu je ostala u senci prljavih igara, a ustvari je ta brojnost nasa najveca pobeda.podbara wrote:Брзи смо на критици а спори на хвали. Капа доле за маркетниг за организацију одласка на финале купа. Број навијача најбоље говори о томе колико сте били успешни!
Свака част!

...to mladost spiri u dahu kao secer u prahu sa bundevare...
Umalo da zaboravim ovaj veoma važan aspekt. Svaka čast !!!Alan Ford wrote:Hvala svima (uprava, marketing, sponzori prevoza, minaqua) koji su zasluzni za ovu nasu pobedu na tribinama. Strucnom stabu i igracima smo se vec zahvalili za pobedu na terenu.kej wrote:I ja skidam kapu. Nasa neverovatna brojnost na finalu je ostala u senci prljavih igara, a ustvari je ta brojnost nasa najveca pobeda.podbara wrote:Брзи смо на критици а спори на хвали. Капа доле за маркетниг за организацију одласка на финале купа. Број навијача најбоље говори о томе колико сте били успешни!
Свака част!

Niko nas ne voli - q.ac nas zaboli
Ovo je mozda malo palo u drugi plan zbog kradje ali nikada nece biti zaboravljeno.Alan Ford wrote:
Hvala svima (uprava, marketing, sponzori prevoza, minaqua) koji su zasluzni za ovu nasu pobedu na tribinama. Strucnom stabu i igracima smo se vec zahvalili za pobedu na terenu.
Zato jedno veliko hvala svima njima!
Naravno da najvece organizovano gostovanje u istoriji svih nasih drzava posle WW2, nije u drugom planu. To ostaje zauvek zapisano, i bolje od toga cemo napraviti ponovo mi. Kako je samo impozantno izgledala kolona autobusa. Vec sam rekao mnogo puta, cela organizacija je bila onakva kako i prilici normalnim modernim klubovima i zemljama, zato su beogradski (polni) organi, i reagovali onako kako su jedino znali, nisko i primitivno, jer je to za njih spansko selo. I tu smo bili oni koji pomeraju granice.

a sto se tiče oficijelnog shopa,tj.prodavnice sa Vosinim proizvodima i sa sve dresovima itd..ima li ko ikakve novosti?.Ili je i to već zaboravljeno ...
Da još jedno pitanje,zna li neko kad ističe ugovor sa Joma-sportom...bilo bi krvavo kad bi se konačno Puma ubacila ili ti Umbro...zamisi...
Da još jedno pitanje,zna li neko kad ističe ugovor sa Joma-sportom...bilo bi krvavo kad bi se konačno Puma ubacila ili ti Umbro...zamisi...

moja familija je došla u Vojvodinu pre žaba...
- SezioneFCV
- severozapad
Nije nažalost ništa što je poteklo iz kluba ali je možda posledica nečeg drugog. Elem, primećujem da u raznim medijima kada se provlače fotke igrača drugih klubova iz lige najčešće su to fotke duela sa igračima u našim dresovima.
Možda ja samo previše obraćam pažnju, možda je slučajnost ali mislim da ipak počinju ozbiljnije da nas shvataju.
Neke stvari koje je uprava radila u zadnje vreme jesu negativan marketing, ali čak i takav je bolji od nikakvog
nije mora rečenica 
U svakom slučaju, ovo je odlično tlo za priču o Vojvodini u marketinškom smislu i prava je šteta što uz očigledno solidnu ekipu u tom segmentu našeg kluba nema podrške od "gore" na pravi način (ko je bio na zadnjoj tekmi zna o čemu pričam).
Uprava OUT, Voša IN - to je jedino definitivno posle ove sezone po meni
Možda ja samo previše obraćam pažnju, možda je slučajnost ali mislim da ipak počinju ozbiljnije da nas shvataju.
Neke stvari koje je uprava radila u zadnje vreme jesu negativan marketing, ali čak i takav je bolji od nikakvog

U svakom slučaju, ovo je odlično tlo za priču o Vojvodini u marketinškom smislu i prava je šteta što uz očigledno solidnu ekipu u tom segmentu našeg kluba nema podrške od "gore" na pravi način (ko je bio na zadnjoj tekmi zna o čemu pričam).
Uprava OUT, Voša IN - to je jedino definitivno posle ove sezone po meni