30. kolo: Vojvodina-crvena zvezda 0:2

Locked

Rezultat utakmice?

Pobeda Vojvodine
64
89%
Nereseno
3
4%
Pobeda crvene zvezde
5
7%

Total votes: 72

uporan

Post by uporan »

Danas dva totalno različita poluvremena. U prvom smo trebali, da ne kažem morali da stvorimo prednost od jednog, ako ne i dva gola. Katai je prvih 20ak minuta pravio haos u njihovoj amaterskoj odbrani. Branin šut koji je blokiran, pa akcija u kojoj ono g.. Lazetić neće da prebaci loptu na desnu stranu, nego forsira levu to je gol i to 100%.
Drugo poluvreme najgore odiganih 45 minuta u ovoj sezoni. Čini mi se da smo igrali lepše čak protiv OFKe. Što je bila do sada najgora utakmica. Jednostavno su nas razbili, demolirali. Nismo mogli da se sastavimo sa loptom. Prva izmena? Katai se posle početnih 20ak minuta nije video na terenu i po mom mišljenju jeste trebao da bude zamenjen, ali je pre njega svakako ono g... Lazetić morao da izađe sa terena. Jednostavno katastrofa. Cele sezone smo se oslanjali na našu odličnu odbranu i brzim transformacijama forsirali Abua i Branu, ali ovaj put je odbrana malo zakazali, sredinu nismo imali (sem Kataija 20ak minuta), a napad sem nešto malo Brane u prvom poluvremenu još gori od sredine.
Da li ima statistika - posed lopte po poluvremenima, broj šuteva ka golu i sl. Sve u svemu na terenu poniženje. Po prvi put ove sezone su navijači bili ispred igrača...
Što se tribina tiče - zapad najbolji do sada. Mislim da smo nadvisili izdanje protv crnih od jesenas. Mislim da je preko 70% zapada bilo naše ili lepše rečeno da je jedva 30% zapada bilo njihovo. S time da je bio totalni pad i na zapadu posle određenih "akcija" severne tribine, no da ne zadirem u politiku... Mada, i ta "politika" je donela nešto pozitivno - na zapadu se povećao broj pravih i iskrenih navijača Vojvodine
8)
Do Evrope i, nadam se, nekih novih pobeda...
P.S. imam proveren info da su bili i neki značajni menadžeri u loži da nisu videli ništa interesantno...
UH!
Minja
Administrator

Post by Minja »

"Muska igra"

Image
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

O fudbalu uopšte neću da pišem. Dva različita poluvremena me teraju da stvorim zaključak da nije sve bilo čisto, ne verujem da je do umora, jer su dosad ti igrači brdo mečeva upravo preokretali u drugom poluvremenu.

Dozivanje sa istokom :pegla:

Svaka čast ekipi sa severozapada, bilo je jako jako dobro, do tog 70 minuta. Umesto da budemo jedno, nekima sa severa su vanfudbalske stvari ipak važnije.

Divlji zapad jedina svetla tačka dana!
Io odio Belgrado
ice

Post by ice »

Turija wrote:Na kraju prosuli smo više od pola iz punog krčaga i razbili skroz :oops: :cry:
A, imali smo sve: odličnu uvodnu atmosferu odlično vreme, odličnu šansu za sjajnu proslavu jedne rezultatski uspešne takmičarske sezone, koju smo na kraju jako relativizovali sa trećim mestom (koje se, objektivno, ne može smatrati istorijskim).
Nemam šta više da kažem, osim da se složim sa gore iznetim mišljenjima.Prvi put sam sa jedne utakmice Vojvodine otišao pre njenog kraja.Doći ću da vidim ponovno paljenje reflektora u Novom Sadu i to je to.
PS
A ko god je poredio generaciju iz 1975 i ovu (individualno i kolektivno), to je uradio samo zato što onu Tozinu nije gledao na delu.
Tada smo otvarali svaku utakmicu velemajstorski, a sada amaterski (i patili se do zadnjih minuta, kada bi najčešće uspevali stići do pobede).Ono je bio fudbal, a ovo je bila samo žestoka borba (i kada ona izostane, kao danas, onda nam se desi hladno tuširanje u zlo doba).
Ako ne nađemo bar jednu ,,10" i nekog ko zna da šutne i doda loptu, a ne zahvalimo se igračima nedoraslim za važne utakmice, u Evropi nas čeka novo hladno tuširanje.
Verujem Turija da ćeš malo promeniti stav nakon prespavane noći (jer uvek si baš ti bio takvog mišljena i to sam posebno cenio) i da si trenutno još pod utiskom dešavanja na utakmici.

Ne mislim da smo imali sve uslove za dobru partiju jer naši igrači još nakon onog sramnog otetog kupa nisu više svoji.Ni na prethodne 3 utakmice nismo bili ništa bolji, nije lako se oporaviti nakon svega toga.Uostalom, to sam opisao u odgovoru Voji u temi Treneri.

Od ovih momaka možemo da očekujemo dosta toga lepog u budućnosti, vrede oni sigurno, a naravno da su neophodna i određena pojačanja i nadam se da će ih biti.

U svemu ovome ono što može biti najveća greška bilo koga od nas je da ne dolazimo zbog nekog razočarenja na stadion ili da ga ranije napuštamo.Pa zar baš sada kada smo posle toliko godina zaređali sa nekim kontinuitetom bolje posete, zar baš sada kada polako privijamo Novi Sad uz sebe i našu Vošu?
E ljudi ako su vam lične emocije ispred želje da se pomogne našem klubu da bude ono što treba da bude, onda nikako nismo na dobrom putu, nikako.

Jesmo izgubili utakmicu na terenu, ali na tribinama nismo i to treba da nas raduje.Nisam baš siguran da ćemo i sledeći put izgubiti na terenu, bar što se tiče igrača, jedino još da i uprava ne zabrlja sada kada je najosetljiviji momenat za to.
Bato majstore vodi nas do titule :lol:
Djumi

Post by Djumi »

podbara wrote:Само да кажем једно огромно ХВАЛА свима који користе своју анонимност на форуму да би добрано закомпликовала живот нама који волонтерски овде радимо ! Већи део Вас који нам овде перфидно ударате етикеte, можете уживо и у лице да каже све што мислите о тим људима које криткујете!
Зашто не размишљате о томе како ова лука нормалности уопште опстаје и траје све ове године?
Ми братског сајта немамо, поготово после оних тешких речи које су написане тамо о нама. Свако наше гостовање смо САМИ платили, ми смо своје карте САМИ платили и до наши информацијамо смо долазили о СВОМ трошку за разлику од оних који уносе раздоре и теорије завере.
Оспите сада дрвље и камење по нама. Немојте случајно да питате колико су коштали пехари, колико смо убили телефона и колико смо колена одерали да би предали те пехаре. Све то нама пада са неба!
Не најбоље је да се неке повређене политичке струје сада на нама иживљавају јер ето њима се нешто не свиђа. Супер, боље ке---ње него рад. Браво!!!!
Fudbal treba voleti u sebi a ne sebe u fudbalu .
One Man Crew

Post by One Man Crew »

Prvo da pozdravim sve navijace nase Vojvodine.Ovo mi je prvi post,iako vec jako dugo pratim ovaj forum.Vosu inace pratim 23 godine,uglavnom sam redovan na stadionu.Da predjem na stvar.......1.danas nas je pobedila(ponizila)c.zvezda koja nikad jadniji tim verovatno u svojoj istoriji nije imala,bez nekoliko najboljih igraca,bez skoro kompletne odbrane,sa Vesovicem na beku!Nasu Vojvodinu za koju svi tvrdimo(pa i ja) da imamo odlican tim.Pa o cemu se onda to ovde radi?ja ne znam al se osecam zesce posran!2.pocinje drugo polu-vreme,igraci stoje,stoje kao da je minut cutanja,bez zelje,a takvi igraci zvezde(namerno malim)ubise se trceci po terenu!totalno bezvoljni su bili,videlo se iz aviona.3.Lazetic...sta reci..a ne zakukati...Ceo zapad vidi da se ne trudi,da ne trci,a Milinkovic ga drzi do pred samog kraja utakmice u igri.Plus tapse igraca zvezde po ramenu i smeska se!3.Bio sam danas sa drugarom na zapadu,koji inace ne navija ni za jedan nas tim,simpatise Vosu,ponekad ide samnom na utakmice.Rekao mi je da je planirao da uzme godisnju ulaznicu,ali posle ovog danas kaze da ce dobro razmisliti o tome.I onda mi neko kaze-ma sve je ok,igramo jos malo Ligu Evrope!!!Da puknes od muke!!!
Mare

Post by Mare »

Negativni utisci:

1. Naša igra - bez pola tima su nas demolirali, rastavili na komade, ona naša pesma Ćiribu-ćiriba izgelda više pristaje njima nego nama.
2. Čestitanje Barija na našem semaforu - nismo mi njihova filijala, ali naša uprava jeste - bravo uprava, bravo!!!
3. Pesma sa razglasa bato, bato, bato - seljana žešća, dno-dna, - bravo uprava, bravo još jedan aplauz!!!
4. Firma doziva istok, ejjjj, javi se istok!?! Jebote kad nisam pao na stadionu. Ko god je to zakuvao je genije, suvi genije. Za mene nije problem što se peva RM, ako je to stav većine nek se peva, ali bre šta ti imaš da dozivaš gejlije čoveče!!!
5. Na kraju još jednom naša igra, ubedljivo najslabije izdanje, nešto kontam da se nismo ni usrali, nego jednostavno da nam ova pas igra nije nikako odgovarala, da je Žuti našao pravi lek za naš model igre i da nas je taktički ubio. Fali taj kreativni vezni, Lazetić to nije i nije se ni moglo očekivati da on zameni Merebu na pravi način. I samo molim Vas nemojte o teorijama zavere i ovaj put, sad nije sudija sad smo im prodali, ili još bolje nismo prodali nego naši nisu primili dogovorene nagrade pa će sad da odigraju loše i tako će nešto postići. Sad kad je došla gomila "menadžera" da ih gleda sad će oni namerno da podbace!!! Ja nisam od tih kad nema nikakvog osnova za to! Priznajem brate poraz, nadigrani smo u svim segmentima ove lepe igre, pošteno.

Pozitivno:
1. Defile igrača i igračica iz sportskog društva Vojvodina. - izgleda da ima i neki normalan član u toj našoj upravi pa uspe da progura i ovako nešto.
2. Zapad - za razliku od prethodnih godina mnogo, mnogo bolje. Samo varamo se ako mislimo da ih nije bilo, samo smo mi bili mnogo agresivniji, ajd da se izrazim u procentima 55% mi, a 45% oni i neutralni (crni), bitno je da se oni svaki put sve lošije osećaju na našem zapadu pa će na kraju i sami odustati od te tribine ili bar neće ladno nositi njihove majice i dovikivati se sa njima, slažem se da treba da se pomerimo sve više od sredine ka jugu, jer severozapad je osvojen odavno.

Ice, kažeš da ne treba da nas zanimaju rezultati i da nema rezultata dok nas ne bude 10.000, ja sam mišljenja da nas nikad neće biti 10.000 dok ne budemo imali rezultate. Ima nas možda oko 1.500 do 2.000 koji dolazimo redovno bez obzira na rez, ali za sve preko toga potrebni su dobri rezultati u seriji i da nam se što manje dešava mečeva kao što je ovaj. Jer ovde čak nije ni problem poraz, koliko igra, izeš ga poštenu priliku nismo imali u drugom delu utakmice, ma i u prvom je bilo loše ali u drugom KATASTROFA.

I još nešto, ajd i da razumem što se brani komentarisanje politike, ali zašto se brani komentarisanje navijanja, pa to je deo svega ovoga i dok god je u granicama normale ne vidim problem da se o tome ovde piše. Pa valjda još uvek važi ona MI SMO JEDNO TO JE NAŠA SNAGA.
Lala sa zapada

Post by Lala sa zapada »

Ice, kažeš da ne treba da nas zanimaju rezultati i da nema rezultata dok nas ne bude 10.000, ja sam mišljenja da nas nikad neće biti 10.000 dok ne budemo imali rezultate. Ima nas možda oko 1.500 do 2.000 koji dolazimo redovno bez obzira na rez, ali za sve preko toga potrebni su dobri rezultati u seriji i da nam se što manje dešava mečeva kao što je ovaj. Jer ovde čak nije ni problem poraz, koliko igra, izeš ga poštenu priliku nismo imali u drugom delu utakmice, ma i u prvom je bilo loše ali u drugom KATASTROFA.
:!:

Bravo Mare.
Samo je jedan Ronaldo i on igra za Corinthians
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

ice wrote:Radoye, izuzetno te poštujem i i cenim sve što pišeš, ali zaista mislim da preteruješ sa potenciranjem nekih stvari vezano za politiku i strahova u vezi toga, kao i to da uzimaš Firmu i gledaš na nju kao na nekog boga i batinu.
Znas druze moj onu staru "koga su zmije ujedale..."

Zaista moram priznati da se plasim, jer evo posle dugo vremena neke stvari se pokrecu sa mrtve tacke, nas klub i njegovi navijaci kao da se ponovo bude posle jaaaaako dugo vremena, sve deluje kao da smo svakim danom sve jaci... I onda dobijamo udarce upravo sa te politicke strane, i nastaju lomovi i cepanja zbog toga...

Ja duboko verujem da na tribinama (ne samo na nasim, nego uopste u fudbalu i sportu u celom svetu) za politiku BILO KAKVE VRSTE ne treba da bude mesta. Naravno, svi mi kao pojedinci imamo svoje misljenje o raznim stvarima pa i o politici i to je OK cak i ako nam se misljenja ne slazu - ali za tih cirka 2 sata koliko traje utakmica sva nasa politika treba da bude ono MI SMO JEDNO TO JE NASA SNAGA.

To je moje ubedjenje, mozda gresim, mozda sam glup i budala, ali ja u to verujem.

I uopste nemam nameru da se svrstavam na stranu jednih ili drugih u ovom "sukobu" (sukob je prejaka rec, mozda je nesporazum bolja) ali vidim njegove stetne posledice i potencijalne probleme koji iz njih mogu da se izrode po sve nas. Trebalo bi i sa jedne i sa druge strane da postoji malo vise razumevanja prema drugima sa tvoje tribine da ne misle svi bas u svemu isto kao ti ali da smo tu svi zajedno zbog jedne iste stvari. Da u "civilu" mozemo biti i politicki suparnici i "neprijatelji", da se ne slazemo po muzickom ukusu ili ko vise voli plavuse a ko crnke, ali da za vreme trajanja utakmice svi moraju na umu da imaju zbog cega su zapravo tu.

A to je - slozicemo se valjda - pre i iznad svega drugoga FK Vojvodina i njena dobrobit.

Sto se tice Firme kao Boga i batine - pa valjda su oni neka predvodnica i avangarda svih navijaca Vojvodine, zar nisu? Oni su - ili barem trebali biti - pokretacka snaga koja treba sve ostale da inspirisu i dignu na noge. Oni su, nakon igraca na terenu, svima pred ocima, svi u njih gledaju, i taj polozaj ipak nosi sa sobom neku odgovornost. Jer na kraju krajeva Firma ne postoji i ne deluje u vakuumu, sve sto urade i dobro i lose oseti se i van severne tribine...
novosadjanin

Post by novosadjanin »

Turija wrote:Ako ne nađemo bar jednu ,,10" i nekog ko zna da šutne i doda loptu, a ne zahvalimo se igračima nedoraslim za važne utakmice, u Evropi nas čeka novo hladno tuširanje.

Mene ova danasnja utakmica podseca na avgust 2007. kada smo u prvom kolu prvenstva igrali sa partizanom, a posle toga i sa Atletikom. Bili smo tada dosta igracki jaki, bili su tu Kacar, Despotovic, Pekaric itd. Prethodno prolece je bilo odlicno, pruzali smo odlicne partije i na osnovu toga ocekivali smo laganu pobedu na otvaranju protiv partizana. Kad ono 0:1, razbise nas Jovetic, Tosic, Moreira, Dijara... Ono sto je bila razlika u odnosu na prolece je to da nije bilo Davidova, nije bilo kreatora, nismo imali igru. Mucili smo se cele te polusezone sa solidnim timom, nekako smo sve utakmice izvlacili na misice, na silu. Tako nam i sada pod hitno treba desetka! Ajde jos jednom da budem dosadan i ponovo cu predloziti Veseljka Trivunovica. Istice mu ugovor. Samo treba pare od obestecenja usmeriti na njegovu platu. Ne znam da li bi danas bilo drugacije da je bio tu Merebasvili. Pokazao je na momente da moze. Generalno jesenja polusezona mu je bila mnogo bolja od ove prolecne.

Kako vreme odmice sve mi je vise zao sto nismo postigli gol danas da zapad prokljuca... :cry:
Sergej Milinković-Savić: "Navijač sam Vojvodine, Mislim da mi koji smo ponikli u Vojvodini ne treba da igramo za crvenu zvezdu i partizan".
Turija

Post by Turija »

Mare wrote: Ice, kažeš da ne treba da nas zanimaju rezultati i da nema rezultata dok nas ne bude 10.000, ja sam mišljenja da nas nikad neće biti 10.000 dok ne budemo imali rezultate. Ima nas možda oko 1.500 do 2.000 koji dolazimo redovno bez obzira na rez, ali za sve preko toga potrebni su dobri rezultati u seriji i da nam se što manje dešava mečeva kao što je ovaj. Jer ovde čak nije ni problem poraz, koliko igra, izeš ga poštenu priliku nismo imali u drugom delu utakmice, ma i u prvom je bilo loše ali u drugom KATASTROFA.
Mare, ovo ja hteo da napišem kao odgovor Ajsu :lol:
Ne smemo pasti u zamku zamene uzroka i posledica.Nijedan stadion se ne može napuniti samo fanatičnim navijačima.Oni jesu okosnica navijanja, ali ništa nije uspešnije od uspeha.Da bi neko došao i ostao na stadionu, ako nije fanatik, mora imati razlog, kao što sam ja danas imao razlog da odem sa njega.
Nažalost Ice, lepo vidiš i sam, koliko smo bili blizu toga (neko je ovde ispričao da mu je drugar ,,neutralac koji simpatiše Vošu" hteo da kupi godišnju za sledeću sezonu i posle ovakve bruke odustao).
Ne sme se izgubiti ovakva utakmica na domaćem terenu, na ovakav način, pred tolikim gledalištem.To košta puno godina.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
DUB

Post by DUB »

Mare wrote:4. Firma doziva istok, ejjjj, javi se istok!?! Jebote kad nisam pao na stadionu. Ko god je to zakuvao je genije, suvi genije. Za mene nije problem što se peva RM, ako je to stav većine nek se peva, ali bre šta ti imaš da dozivaš gejlije čoveče!!!
Upravo to! Neka skandira ko kome hoće, stvarno nemam problem sa time. Ali "Javi se istok"... Nije mi bilo dobro!

Što se igre tiče, zasluženo izgubili. Prvo poluvreme još i može da prođe. Naša blaga incijativa, par šansi i polušansi, dobrih odigravanja... Mislim da bi stadion proključao da smo tada dali gol.
Drugo poluvreme bih najradije da zaboravim. Da li je se nešto desilo u pauzi i šta ili nije, ne znam i ne želim da verujem u neke zavere ali to nije bio onaj tim iz prvog poluvremena i iz većeg dela ove sezone.

Hvala Kizi i igračima na pruženom u celoj sezoni uz želju da nastave još bolje u sledećoj, a mi ćemo svakako biti tu uz njih.
Seti se kako se provuk'o Sisley, seti se kako se provuk'o Werder!
ice

Post by ice »

Kao prvo neka mi bilo ko objasni kako mi navijači možemo da utičemo na rezultat, ali onako zaista, ne kao neki vetar u leđa sa tribina kada je tvoj tim ionako stisao protivnički?
Šta sada, ako neko odigra slabije mi odmah treba da izigravamo uvređene mlade i zaobilazimo stadion u širokom luku?Pa pogledajte kako se to radi u celom svetu, jedino je u Srbiji ovakva situacija da je rezultat merilo svega i po tome smo jedinstveni.Šta da rade navijači onih klubova koji nikada neće ništa osvojiti?Da ne dolaze na stadion?Pa opet, oni rade upravo suprotno.A u mnogim zemljama su upravo mali klubovi i neki koji potiču iz velikih gradova.Pogledajte gomilu francuskih klubova u drugoj ligi, mnogo ih dolazi iz velikih gradova dok im u prvoj ligi igraju selendre (čast Parizu, Marselju i Lionu) .I da li to znači da njihovi navijači ne treba da pune stadione iz revolta?

Ja baš mislim da mi itekako možemo da punimo stadion uprkos svemu i da nas bude 10 000, ali ne smemo biti razmaženi.Pa naš klub ne pravi loše rezultate, već samo nema vrhunske.Malo nam je što smo treći i igramo finale kupa?Pa znamo da nam je kup otet, ali ne, mi se sad durimo zbog poraza od cigana i zaboravljamo sve dobro iz ove sezone.Hoćete da izgubimo i to treće mesto?Samo nemojte da dolazite na stadion i da vidite kako ćemo i to da izgubimo.Za to vreme jedan Kragujevac će da napuni stadion i odmah će svi mediji to da iskoriste da nas uporede sa njima i omalovaže.Pa znaju oni odakle preti opasnost, ovakvim razmišljanjima samo njima idete na ruku.
A ako nas je bilo svojevremeno i preko 20 000, zašto nas ne bi skoro bilo bar 10 000?Garantujem da će svi oni koji se sada zariču da neće dolaziti na stadion pojuriti brže od šampiona u formule 1 ukoliko napravimo neki bolji rezultat u Evropi.E pa gospodo moja, onda niste potrebni klubu, niste potrebni da zauzimate mesto nekome ko je bio tu i kada je bilo teško, ko je bio tu i kada su svi ostali govorili da nema smisla i ko nije hajao ni za sebe i probleme iz privatnog života.U vezi svega ovoga savetujem vam da još jednom pogledate onaj klip Stare garde uoči finala kupa.Šta mislite da ti ljudi nisu pretrpeli sve i svašta, a evo ih i dalje su tu i ne nameravaju nigde da se pomaknu sa Karađorđa?

@Radoye,

Priznaj da je ta zmija malo više ujedala tebe pa da hteo ne hteo ti ovde malo guraš neke svoje lične stavove zasnovane na možda nekim negativnim iskustvima?Ne mora da znači da se sve to odnosi po automatizmu i na situaciju u kojoj se Voša nalazi.Probaj malo da shvatiš kako je to plivati u realnosti današnje Srbije, dosta si pametan čovek i složićeš se da nije lako.
Što se tiče Firme, treba da znaš da Firmu ne čini 10 ljudi i da nisu tamo svi istih shvatanja.Pa i ja se smatram delom Firme jer sam u ovoj grupi skoro od samog nastanka njene preteče Red Firma, ali to ne znači da imam ista shvatanja o svemu sa bilo kojim starijim ili mlađim njenim pripadnikom ili redovnijim ili nerredovnijim članom.
Svako može u okviru grupe na ovaj ili onaj način iznese neki svoj stav ili razmišljanje.Kada pričate o Firmi i severu, setite se samo koliko je ljudi tu sve uključeno, koliko ih je bilo i danas na utakmici i koliko je tu svako u stvari različit na svoj način, ali nas sve spaja ista ljubav.

Što se tiče negativnih stvari na utakmici, pa zar mislite da bilo ko to može da ignoriše?Pustite da se to na jedan malo racionalniji način ispravi, ima uvek umerenijih ljudi.A naravno u svemu ovome ne treba preterivati i biti licemeran, ništa drugo do izražavanje nečijeg ličnog stava nije tvrdnja da se skandiralo jednom zločincu.On zločinac nije, a da li se to moralo uraditi je druga priča.Ajde ljudi probajte da dodate malu dozu objektivnosti i realnosti i da sagledate sve iz više uglova.

Što se tiče uprave, pa znate da ju je retko ko više kritikovao od mene.Ali nešto se ne sećam da je bilo još mnogih koji su radili slično i kada nam je sve išlo super?
Svako je imao priliku da iskaže neki svoj stav na ovaj ili onaj način, ali obično kada treba svi su odjednom nemi.
Zato tvrdim, nemojte zabušavati preko leta nego ajmo da uhvatimo korak sa klupskim životom, da budemo tu i da konkretno i utičemo na neke stvari.

Nadam se da sam obuhvatio većinu tema i nekih pitanja spomenutih u postovima iznad.

P.S.-Neko spominje navijača-neutralca.Pa dajte ljudi, da li ste ozbiljni?Zar nas zanima šta je rekao neki neutralac po rekla-kazala priči?Nama trebaju navijači koji znaju šta je Voša i koji bi sve dali za nju i bili uvek tu, a ne neki neutralci koji će razmišljati hoće li da dođu ili ne u zavosnosti od toga možemo li mi da igramo na nivou nekog Totenhema ili Arsenala koje je gledao u prenosu plaćajući skupu pretplatu na razne pay televizije.
Last edited by ice on Mon May 30, 2011 12:17 am, edited 2 times in total.
Bato majstore vodi nas do titule :lol:
Lala sa zapada

Post by Lala sa zapada »

Zivo me zanima sta misle o cestitkama za Bari svi navijaci Vose koji su trpeli sikaniranje na istoku jna u finalu protiv cerge?
Samo je jedan Ronaldo i on igra za Corinthians
Stexman

Post by Stexman »

Citam ovde kako smo izgubili na terenu ali na tribinama nismo!?
Pogledajte snimak utakmice, ceo tok utakmice se nismo culi osim u jednom trenutku. Nemoj da lazemo sami sebe. Pored svega toga, ovi sa RTS-a celu utakmicu prikazuju istok. Sva sreca pa nisu prikazali onu sramotu sa semafora za koju sam saznao ovde. I ono dovikivanje sa istokom isto tako Srbija nije videla, hvala bogu.

Sto se tice igre, kazete da je prvo poluvreme bilo dobro? Posed lopte 70% na strani musavih? Drugo skoro 80? O cemu mi pricamo.
Ali neke stvari mi nisu jasne.
Nije mi jasno zasto je Abu ignorisan celu utakmicu? Zasto je igrao povuceno i po strani? Zasto Meda nije presao polovinu vise od 2 puta? Zasto se Brka stalno sudarao sa nasim igracima? Zasto je Katai izveden a bio je najbolji nas igrac? Zasto Branu koji vazi za brzeg igraca u lizi svi bez problema pretrce?
Zasto je Lazetic jos uvek u Vojvodini???
Nije ovo teorija zavere. Ovo je zavera na delu. Od mene ne moze niko da pravi majmuna ako ja to ne dozvolim!
Locked