Drugo poluvreme najgore odiganih 45 minuta u ovoj sezoni. Čini mi se da smo igrali lepše čak protiv OFKe. Što je bila do sada najgora utakmica. Jednostavno su nas razbili, demolirali. Nismo mogli da se sastavimo sa loptom. Prva izmena? Katai se posle početnih 20ak minuta nije video na terenu i po mom mišljenju jeste trebao da bude zamenjen, ali je pre njega svakako ono g... Lazetić morao da izađe sa terena. Jednostavno katastrofa. Cele sezone smo se oslanjali na našu odličnu odbranu i brzim transformacijama forsirali Abua i Branu, ali ovaj put je odbrana malo zakazali, sredinu nismo imali (sem Kataija 20ak minuta), a napad sem nešto malo Brane u prvom poluvremenu još gori od sredine.
Da li ima statistika - posed lopte po poluvremenima, broj šuteva ka golu i sl. Sve u svemu na terenu poniženje. Po prvi put ove sezone su navijači bili ispred igrača...
Što se tribina tiče - zapad najbolji do sada. Mislim da smo nadvisili izdanje protv crnih od jesenas. Mislim da je preko 70% zapada bilo naše ili lepše rečeno da je jedva 30% zapada bilo njihovo. S time da je bio totalni pad i na zapadu posle određenih "akcija" severne tribine, no da ne zadirem u politiku... Mada, i ta "politika" je donela nešto pozitivno - na zapadu se povećao broj pravih i iskrenih navijača Vojvodine

Do Evrope i, nadam se, nekih novih pobeda...
P.S. imam proveren info da su bili i neki značajni menadžeri u loži da nisu videli ništa interesantno...