Cement je u dosta losoj finansijskoj situaciji, iako niko ne spori da dobar tim imaju. Sta se desava sa cementarom ne znam, ali klub ima problema i sa isplacivanjem sudija na mladjim kategorijama (1000-1500din)...
Evo mogao bi jos nesto i o nizim ligama

U gradskoj ligi Novi Sad, odavno je odluceno da direktno u Podrucnu ligu ide "Strazilovo" iz Sremskih Karlovaca. Zaista potpuno zasluzeno, njih drzi i isti covek koji je odnedavno preuzeo i Novi Sad. Napravili su novi teren(sa sve prskalicama koje izlaze iz terena kao na Karadjordju

Iz Podrucne lige Novi Sad u visi rang ide "Mladost" Backi Petrovac. Klubovi koji se sele u odredjene gradske lige su: Becej, Zeleznicar, Tvrdjava Bac sigurno, i ZSK Zabalj ili Sajkas iz Kovilja. U ovu ligu dolazi takodje i Metalac iz Futoga(pre dve sezone igrali Srpsku ligu). Cela liga je protekla zaista uz previse namestenih utakmica, sto je i karakteristicno za ovaj stepen takmicenja, sve je tu izgubilo draz...
Iz Vojvodjasnke Zapad u Srpsku ligu trebalo bi da ulazi Borac, mada je sve to tu jos otvoreno.
Iz Srpske gore idu Pecinci, a ispada sada vec rastimana Mladost(A).
Eto toliko o Vojvodjanskoj sceni od mene. Isao sam sto "lokalnije" tako da sam neke klubove mozda i preskocio za koje sam smatrao da su "manje bitni"