Juce nisam ni smeo da udjem na forum,al ni danas mi nije bolje... I dalje sam u šoku i ne mogu da verujem da smo ispali. Ne znam ni sta da pisem,odakle da pocnem...Ajd' prvo o "fudbalu".
Prva stvar,nije mi jasno sto vecina kritikuje Supica. Momak nije kriv ni za jedan gol koji smo primili. One lopte na pocetku je morao da boksuje jer nije mogao da ih uhvati. Pa zar nije bolje da izboksuje nego da proba da hvata pa da mu ispadne lopta na petercu? Po meni,on je sasvim korektno obavio svoj posao. Nepotrebni su bili oni aplauzi kad je prvih par puta uhvatio loptu,ovo mu je prvi mec u NS i sigurno mu nije bilo prijatno tad.
Drugo,nadigrao nas je svajcarski drugoligas u sred Novog Sada! EJ! Ja sam dosao na utakmicu da se opustim,popricam sa burazerom malo,gledam kako se poigravamo sa Vaducom,kad ono... Ispalo je potpuno obrnuto. Nerviranje sat i po vremena i sprdnja Vaduca sa Vojvodinom!
Sto se veceg problema tice,bitno je da se od necega pocne!!
Vec sam vise puta iznosio predlog da se na naslovnu stranu ovog sajta stavi tekst pod nazivom :
" Navijaci Vojvodine okupljeni oko sajta www.fkvojvodina.com traze ostavku bb!" To proslediti svim medijima,interesantno je i verujem da bi mnogi to objavili.
Takodje,grafiti i plakati nisu losa ideja. Medijski bi sigurno bilo propraceno ako se isara i izlepi grad sa parolom : "bb odlazi!"
Podrzavam predlog okupljanja forumasa,da se prodiskutuje na ovu temu uzivo.
Takodje,podrzavam predlog
soderstorma i mislim da bi bojkot bio najgore moguce resenje. Dakle,protiv Radnickog,koliko god da nas bude,mora da grmi stadion! Mislim da je krajnje vreme da se predje na dela!