Liga Evrope - sezona 2011/2012

Locked
laki

Post by laki »

Mislim da juce nista nije moglo utisati publiku na stadionu, pa ni 3x jace ozvucenje! Jedino mi je krivo to sto umesto da na prvoj sledecoj tekmi, mislim na Radnicki Kragujevac, bude jos vise ljudi koji vole Vosu, i da svi od prvog minuta vicemo UPRAVA NAPOLJE, nas idiotski mentalitet ce uciniti to da dodje 800 ljudi, a tada bolje nista ni ne vikati, jer cemo samo ispasti bedni.
I dalje me je jako sramota kad se setim onog juce, da ne pominjem kako mi se i dalje sve vreme vraca ONO stanojevic, kako se vadi posle one bedne namestaljke na foru kako nije on kriv sto nasi klubovi vec pre avgusta zavrsavaju evropska takmicenja! Kako me to pece, ne mogu vam opisati! Mozda gore od onog zajednickog saopstenja, jer je ono pored ogromne sramote donelo bar nekim igracima ponesto dobrog, ali ovo! Ovo je gore i od skidanja gaca u drugom poluvremenu ciganima i pustanja da nas siluju u paksu na sred Karadjordja! :roll:
Image
igoork

Post by igoork »

Stoji to Laki ali, makar na stadionu bili samo ja i ti moramo da vicemo URPAVA NAPOLJE i da branimo obraz kluba!

Dok nas ima ne smemo da posustanemo! Sto rece ICE u nekom postu, vec dugo vremena ovde nije dobro, bilo je i gorih vremena i sve smo to prosli.

Procicemo i ovo, nicija nije do zore gorela pa nece ni njihova!

Onaj klise "Mi smo jedno to je nasa snaga" treba da postane malo vise od klisea, treba da postane vodilja, da ne odustanemo nego da budemo jaci nego ikada! :idea:
U Novom Sadu ima klub kojem se svi divimo !
laki

Post by laki »

igoork, to sto si rekao lepo zvuci, ali svi znamo da ce protiv Kragujevca doci plafon 1000 ljudi, upkos "Mi smo jedno...". Takva je realnost. A bez mase, tesko da cemo nesto promeniti...
Image
soderstorm

Post by soderstorm »

Zar je bitno koliko ce nas biti. 1, 10 ili 110 ne bitno mora da ori. Ja to gledam ovako. Pozicioniramo se pored loze gde ce sedeti neko mozda i sam Bata ako bude bilo pod reflektorima sigurno ce ih biti i lepo pocnemo da vicemo od prvog zvizduka prvo okrenuti prema njima onda im okrenuti ledja i nastaviti. Utakmica nas ne treba toliko da zanima. Po paliti masu ma kolika bila 500, 1000, 2000 ne bitno. Ovo bi trebalo da bude neki vid protesta da li cemo sa ovim uspeti nesto neverujem ali moramo od neceg poceti. Sigurno da moramo nesto uraditi i na Veterniku slicnog tipa ono sa starim sezonskim kartama koje neko ovde predlozio nije losa ideja itd. Mora da se pokrene nesto sigurno za ovo nece biti bas veliko interesovanje ali verujem da ce se vremenom i to promeniti. To recimo za upravu moramo nesto da kazemo i igracima za ovu sramotu koju su nam priredili nisu ni oni nevini ovde.

PS. Meni su inace uspeli da ukenjaju mora pa sa gorcinom idem na letovanje ali kad napunim baterije eto i mene.
Last edited by soderstorm on Fri Jul 22, 2011 8:42 pm, edited 1 time in total.
ice

Post by ice »

Sada se vidi koliko su bili u pravu svi oni koji su potencirali činjenicu da smo imali jadne pripreme i još jadnije kontrolne mečeve.
Meni samo nikako nije jasno zašto neki uvek moraju da nađu opravdanja za sve pa smišljaju opravdanja tipa jadni igrači treba da se malo i odmore...Od čega da se odmore?Jesu li oni profesionalci ili šta, da li je to njihov posao ili zabava?Pa pogledajte koliko tek igraju Englezi i neki igrači u drugim ozbiljnijim ligama, šta tek oni treba da kažu?Mi bar imamo TROMESEČNU zimsku pauzu, a neki o tome mogu samo da sanjaju.Svi ti igrači su ionako bolje plaćeni od većine ljudi u Srbiji i za razliku od njih uvek im se na greške može progledati kroz prste i onda trebamo da slušamo žalopojke zbog ranijeg početka priprema?Ma kako da ne.Ne treba zaboraviti ni to da je naša liga jako kratka jer zbog 16 klubova odigra se samo 30 mečeva po sezoni, a u kupu nema ni revanša (sem odnedavno u polufinalu) ni produžetaka, tako da je sve to izuzetno malo.
Na kraju, isti ti koji su kukali zbog igrača kako ne mogu pošteno da se odmore sada bacaju i drvlje i kamenje na njih.Pa ne ide to jedno sa drugim.Ali mislim da su ljudi pre svega naseli na retoriku koju nam serviraju na zvaničnom sajtu i plaćeni novinari jer nam upravo oni serviraju takve priče.Čitajući sve to kod nas se nikada ništa loše ne dešava i za sve ima nekog opravdanja.Štaviše, kao da to nije dovoljno moramo da se seljačimo i pravimo veći nego što jesmo pa tako tokom priprema možemo da čitamo razne nebuloze tipa kako bi svi želeli da ugovore prijateljsku utakmicu sa nama, ali ne može svako da igra sa Vojvodinom.Dajte, sledeći put neka se bolje poliju hladnom vodom pre nego što odvale takvu neku glupost.Pa onda čuveno veličanje našeg predsednika na sve moguće načine, lupetanje kako imamo najbolje uslove u Evropi maltene, kako naše mlađe kategorije ruše sve redom što nije tačno......Žive u oblacima i misle da ćemo i mi na to nasesti, nažalost neki delimično i nasednu na te gluposti.Što je najgore, ja mislim da oni stvarno i veruju u neke od ovih nebuloza koje nam serviraju.Mislim da im je zaista potrebna stručna pomoć koliko su zabrazdili u kult obožavanja našeg predsednika.

Nije trebalo biti previše pametan pa da se predvidi da sa Vaduzom neće izaći na dobro.Pripreme su nam počele kasno (u isto vreme kad i ciganima) , nigde nismo otišli, ali što je najgore od svega pripremne utakmice su nam bile sprdnja.Imamo sada već i taj ozbiljan problem da niko više neće ni da odigra utakmicu sa nama, valjda je ljude sramota ili im se stomak prevrne kada vide najnoviji modni trend našeg prešjednika.Klubovi se više ne libe ni da nas ispale, kako to da se uvek nama desi da je neki meč otkazan, da je iskrsao neki problem i slično?Ili nas ispaljuju ili je uopšte izmišljeno da sa takvim protivnikom i treba da igramo.Uopšte, lažu nas na svakom koraku, lažu nas čim zinu, to im je kao dobar dan.Nikada nismo imali lažljiviju upravu od ove.Setimo se samo onog laganja koje nisu mogli ni da prikriju u vezi Kamerunca koji putuje i putuje, ali nikako da stigne i novca koji nam Đenova duguje za Aleksića.
No, da se vratim na Vaduz.Kada su čuli da nam je protivnik iz Lihtenštajna, valjda je u klubu krenula sveopšta smejurija i pretpostavljam da niko nije ni znao da taj klub igra drugu švajcarsku ligu i da je bio učesnik i prve.Naravno usledile su odmah izjave kako je Vojvodina veliki favorit, uopšte imamo tu potrebu da nipodaštavamo slabije od sebe, ali zato jačima odmah i bez pogovora skidamo gaće.To je odlika kukavica i zluradih i podlih osoba koje nemaju petlju.Od jačih cvikaju, a iživljavaju se na slabijima (naravno u ovom našem slučaju to je samo verbalno jer je na terenu druga priča) .
Kada svemu ovome dodamo i činjenicu kako je tekao prelazni rok, ali i sve ono loše što je bilo na kraju prošle sezone i što je svima bilo jasno da je samo uvod u sledeću, sasvim lako se mogao predvideti ishod našeg dvomeča sa Vaduzom.

Što je najgore, klub je i dalje u dugovima i pored činjenice da su se ovi lopovi iz uprave ovog leta lepo napunili novcem za naše uslove, ali valjda treba podmiriti njihove nove građevinske pothvate, skup način života, dugove njihovim zelenašima preko grane sa istoka, a i ostaviti nešto za crne dane.
A crni dani se upravo spremaju našoj Voši i jedino mi možemo nešto da uradimo da to sprečimo, hoćemo li to uraditi?
Bato majstore vodi nas do titule :lol:
Junior

Post by Junior »

Juce nisam ni smeo da udjem na forum,al ni danas mi nije bolje... I dalje sam u šoku i ne mogu da verujem da smo ispali. Ne znam ni sta da pisem,odakle da pocnem...Ajd' prvo o "fudbalu".

Prva stvar,nije mi jasno sto vecina kritikuje Supica. Momak nije kriv ni za jedan gol koji smo primili. One lopte na pocetku je morao da boksuje jer nije mogao da ih uhvati. Pa zar nije bolje da izboksuje nego da proba da hvata pa da mu ispadne lopta na petercu? Po meni,on je sasvim korektno obavio svoj posao. Nepotrebni su bili oni aplauzi kad je prvih par puta uhvatio loptu,ovo mu je prvi mec u NS i sigurno mu nije bilo prijatno tad.

Drugo,nadigrao nas je svajcarski drugoligas u sred Novog Sada! EJ! Ja sam dosao na utakmicu da se opustim,popricam sa burazerom malo,gledam kako se poigravamo sa Vaducom,kad ono... Ispalo je potpuno obrnuto. Nerviranje sat i po vremena i sprdnja Vaduca sa Vojvodinom!

Sto se veceg problema tice,bitno je da se od necega pocne!!

Vec sam vise puta iznosio predlog da se na naslovnu stranu ovog sajta stavi tekst pod nazivom : " Navijaci Vojvodine okupljeni oko sajta www.fkvojvodina.com traze ostavku bb!" To proslediti svim medijima,interesantno je i verujem da bi mnogi to objavili.

Takodje,grafiti i plakati nisu losa ideja. Medijski bi sigurno bilo propraceno ako se isara i izlepi grad sa parolom : "bb odlazi!"

Podrzavam predlog okupljanja forumasa,da se prodiskutuje na ovu temu uzivo.

Takodje,podrzavam predlog soderstorma i mislim da bi bojkot bio najgore moguce resenje. Dakle,protiv Radnickog,koliko god da nas bude,mora da grmi stadion! Mislim da je krajnje vreme da se predje na dela!
slanobarac

Post by slanobarac »

@ Junior Takodje,podrzavam predlog soderstorma i mislim da bi bojkot bio najgore moguce resenje. Dakle,protiv Radnickog,koliko god da nas bude,mora da grmi stadion! Mislim da je krajnje vreme da se predje na dela!
Dobro, neka bude i tako ali da pitam nešto.Šta ako i posle te utakmice ostane isto? Idemo na sledeću. dolaze Pazarci, opet stadion grmi( izvini ali ovo mi pomalo groteskno zvuči jer tako mali broj navijača to ne može da radi) i onda opet ništa sem osmeha iz lože.......I gde je kraj, gde je kraj pitam?
ps: mnogi su promenili stavove od pre mesec dana, neki potpise a neki avatare. šminka je čudo od babe načini devojku.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Akcent

Post by Akcent »

Junior wrote: na naslovnu stranu ovog sajta stavi tekst pod nazivom : " Navijaci Vojvodine okupljeni oko sajta www.fkvojvodina.com traze ostavku bb!" To proslediti svim medijima,interesantno je i verujem da bi mnogi to objavili.
Odlicna ideja! Mora se odnekle poceti
Vojvodina, Vojvodina nepobediva...
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

slanobarac wrote:ps: mnogi su promenili stavove od pre mesec dana, neki potpise a neki avatare. šminka je čudo od babe načini devojku.
Od Vojvodine nekoliko godina unazad ne smes ocekivati nista,sem golog prezivljavanja... i onda nema velikih razocarenja :wink:
Image
Minja
Administrator

Post by Minja »

Fotografije sa utakmice ubacene u galeriju...
Stexman

Post by Stexman »

Ultra slanina wrote:
Stexman wrote:3. Jel vi i dalje mislite da cete brojnoscu na stadionu promeniti nesto u klubu? Samo totalan bojkot, moze da napravi neki rezultat!
Ако није проблем, појасни ово. Заиста не схватам како тотални бојкот може побољшати било шта?
Pa evo ovako: Dolaskom na stadion u sto vecem broju na sledecu utakmicu bi znacilo da im sve oprastamo i eto jos cemo im gurnuti koji dinar u dzep. Skandiranje UPRAVA NAPOLJE cak i tokom cele utakmice je nemoguce da se desi i to znas i sam! Prazan stadion nemoze da prodje ne zapazeno, i to sigurno nikom iz kluba nece sluziti na cast. Klub bez navijaca nije klub!

Podrzavam sto vecu brojnost samo u sledecim situacijama:
1. Da se skupimo u sto vecem broju i ne dozvolimo da se odigra utakmica - znaci okupimo se na centru i dok ne podnesu ostavke niko nikud. I tako iz kola u kolo dok ne odu. I onako krecemo sa minusom bodova, jos koji da izgubimo nece nam nista znaciti! Nesto slicno su uradili navijaci Slavije ili Sparte, samo bi ja preporucio mirne proteste :)

2. Da se skupimo u sto vecem broju i ne udjemo uopste na stadion, vec da se skupimo ispred kucice na jugu ili na zapadu(gde god da je uprava u vreme utakmice).

Ja stvarno ne vidim kako mozemo drugacije brojnoscu da napravimo promene.
milans

Post by milans »

Nije mi jasna jedna stvar, administracija ovog foruma je vrlo revnosna kad treba nekog da edituje u cilju striktnog pridrzavanja pravila ovog forume, ali ne daj boze da bar jednom proba da kanalise nezadovoljstvo navijaca Vojvodine koji se oglasavaju na ovom forumu, iako je svima jasno da postoji volja da se bar nesto uradi..A JA SAM I DALJE KAO STO SAM I PREDLOZIO ZA OKUPLJANJE RADI POSTIZANJA KONSENZUSA O NASEM DALJEM DELOVANJU, ali izgleda da je nekima lakse da napisu dva tri posta tipa uprava napolje i tako operu sebe....

Ajde bar jednom mi kojima niko nikada ne valja da jasno i glasno zajedno kazemo sta to mi hocemo..i da se drzimo toga duze od cela dva dana...lako je drzati se parole mi smo jedno itd..iz fotelje uz kaficu....*pa groblje je do besvesti ponavljao zeko odlazi, umirali smo im od smeha i sta bi na kraju*, pa koliko god da nam je klub neorganizovan mi ispadamo gori i od njih nasom inertnoscu i kanalisanjem naseg besa na tastauru kompjutera!
Ti si moj grad, moj Novi Sad, kad sve je crno uz tebe sam.........
nboya
Administrator

Post by nboya »

milans wrote:...administracija ovog foruma je vrlo revnosna kad treba nekog da edituje u cilju striktnog pridrzavanja pravila ovog forume, ali ne daj boze da bar jednom proba da kanalise nezadovoljstvo navijaca Vojvodine koji se oglasavaju na ovom forumu...
Uloga moderatora i jeste da vodi racuna o tome da li se ljudi pridrzavaju pravila foruma. Nije valjda uloga moderatora da predvodi proteste, ili da govori sta ko treba da radi i misli?
UPRAVA NAPOLJE!!!
milans

Post by milans »

nboya wrote:
milans wrote:...administracija ovog foruma je vrlo revnosna kad treba nekog da edituje u cilju striktnog pridrzavanja pravila ovog forume, ali ne daj boze da bar jednom proba da kanalise nezadovoljstvo navijaca Vojvodine koji se oglasavaju na ovom forumu...
Uloga moderatora i jeste da vodi racuna o tome da li se ljudi pridrzavaju pravila foruma. Nije valjda uloga moderatora da predvodi proteste, ili da govori sta ko treba da radi i misli?
Odlicno, znaci ovde ne postoji niko ko bi mogao zvanicno da predlozi neku akciju, ali zato za sva druga pitanja postoji ... pa oni otvaraju i zatvaraju teme, a njihov zvanican predlog bi iz tog razloga imao i tezinu.

Ovako mu ovo dodje kao jedna kolektivna psihotetrapija gde mi ispucamo svoje frustracije i ne daj boze da bi bar nesto probali ORGANIZOVANO DA URADIMO.

Zar je nemoguce da se na ovom forumu objavi dan i mesto..pa ko dodje dodje...neka oni smisle i dnevni red i neka vode sastanak po pravilima koja misle da su odgovarajuca...sve je bolje od ovoga... ali neka, uvek je lako dati sto sumanutih izgovora za ne uraditi nista kako bi i dalje svi drugi bili krivi, a mi mogli po stoti put da histerisemo na forumu dva do tri dana i mirna savest! ako se i nakon ovoga nista ne uradi SRAM NAS BILO!
Ti si moj grad, moj Novi Sad, kad sve je crno uz tebe sam.........
carlons

Post by carlons »

Stexman wrote:
Ultra slanina wrote:
Stexman wrote:3. Jel vi i dalje mislite da cete brojnoscu na stadionu promeniti nesto u klubu? Samo totalan bojkot, moze da napravi neki rezultat!
Ако није проблем, појасни ово. Заиста не схватам како тотални бојкот може побољшати било шта?
Pa evo ovako: Dolaskom na stadion u sto vecem broju na sledecu utakmicu bi znacilo da im sve oprastamo i eto jos cemo im gurnuti koji dinar u dzep. Skandiranje UPRAVA NAPOLJE cak i tokom cele utakmice je nemoguce da se desi i to znas i sam! Prazan stadion nemoze da prodje ne zapazeno, i to sigurno nikom iz kluba nece sluziti na cast. Klub bez navijaca nije klub!

Podrzavam sto vecu brojnost samo u sledecim situacijama:
1. Da se skupimo u sto vecem broju i ne dozvolimo da se odigra utakmica - znaci okupimo se na centru i dok ne podnesu ostavke niko nikud. I tako iz kola u kolo dok ne odu. I onako krecemo sa minusom bodova, jos koji da izgubimo nece nam nista znaciti! Nesto slicno su uradili navijaci Slavije ili Sparte, samo bi ja preporucio mirne proteste :)

2. Da se skupimo u sto vecem broju i ne udjemo uopste na stadion, vec da se skupimo ispred kucice na jugu ili na zapadu(gde god da je uprava u vreme utakmice).

Ja stvarno ne vidim kako mozemo drugacije brojnoscu da napravimo promene.
Mozda braniti gledaocima da udju na stadion kao sto su cigani branili da se udje na severnu tribinu. Kada bi odigrali nekoliko utakmica bez gledalaca, "mozda" bi nadlezni shvatili poruku. Pitanje je da li mi kao cigani imamo snage za tako nesto?
Genralno, bolje je zrtvovati jos jednu sezonu nego se ovako muciti svake godine. Da je to kojim sucajem uradjeno pre nekoliko godina sad bismo vec sve i zaboravili. Bojim se da cemo 2015. govoriti, e da smo posle Vaduca napravili rez ... kao sto uostalom sve vreme pricamo o tome sta je trebalo uraditi nakon sramote tokom poslednje utakmice prosle sezone.
Na zalost, naci ce se vec neko ko ce reci: daj da sacekamo jos malo, evo napravljeni su reflektori, osisana je trava, a i napolju je +35, bolje da o tome pricamo na jesen hladne glave...
Gvozdje se kuje dok je vruce!
Locked