Grba_NS wrote:Kriza drma klub na svim nivoima.
Imamo krizu u upravljajnu (rukovodjenju), trenaznom delu, cak i u navijackom (ciribu-ciriba se ne nazire).
Jasno, sve se to reflektuje i na igrace, koji su ogledalo stanja u klubu.
Nadam se samo da ste svi spremili stomak za (jos jedan) "prijateljski" rastanak Alfa klovna kluba sa (jos jednim) trenerom, koji ce opet biti "veliki" strucnjak, samo sa nedostatkom srece (je li), uostalom kao i svaki sto je bio na rastanku. Onda sledi lutanje, Dzimi, Beki i ostala kompanija, verovatno koja tuzba za neizmirena dugovanja, a onda, naravno, pojavice se odredjeni koji ce nas podsecati na to sta je sve taj Alfa klovn ucinio za nas i da zasluzuje jos jednu sansu (od bezbroj koliko ih je ostalo verovatno, po njima).
Covece, hoces li otici vec jednom?
p.s. MOLIM TE
Nije sve baš tako crno-belo kako možda neki misle.
Ono što je najvažnije niko normalan ne podržava ovu upravu niti ima želju da ih brani.
Međutim, nije lako postići neke stvari u ovoj problematičnoj državi, ipak nešto se dešava i moramo biti strpljivi, mada dosta toga zavisi i od nas i od toga da li smo spremni da konkretno nešto uradimo i damo svoj doprinos, uglavnom na stadionu, a nažalost neki od nas i dalje nisu spremni ni na to.
Žao mi je što malo veći broj ljudi nije došao na sastanak (mada sam ja prezadovoljan sa brojem koji je bio zajedno na oba sastanka računajući i to je za početak dovoljno da se neke stvari urade i ostvare), eto za neke stvari koje se stalno provlače po forumu bi ste dobili i objašnjenje, ali šta da vam radim kada je tako.
Sledi meč sa Kragujevcem, jako bitan, ovaj meč će dati možda i odgovore na neka pitanja, a pozivam sve forumaše koji su želeli iskreno da dođu na sastanak, a bili su sprečeni da dođu na veliko okupljanje naših ljudi (biće tu mešano deo severa i zapad,sve ljudi koji imaju slična razmišljanja) pred utakmicu u subotu.Ovo neće biti puko i jedino okupljanje, već će se neke stvari razvijati dalje na korist svih nas.
Svako ko želi da dođe neka se radi toga javi meni ili milans-u da bi dobio potrebne informacije.
Veliki pozdrav za sve koji su bili na okupljanju, drago mi je da sam vas sve upoznao.