Prodavnica navijačke opreme

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Marcello

Post by Marcello »

Avangarda wrote:Ma треба бре резервна гарнитура да нам буде светло-плави дрес и бели шорц! Да се вратимо коренима! 8)
potpisujem :!:
grobari su avangarda, tačno onoliko koliko smo mi mejnstrim...
mmk

Post by mmk »

Ako je neko zainteresovan, u Murketu ima da se kupi ovogodisnji dres za gostovanja (plavi sa onim zlatnim trakama oko rukava). Ima jos 3,4 komada i svi su dugih rukava. Mislim da su ostali samo XL-ovi. Cena je 2000 din. Tkanina je mnogo bolja nego prosle godine, tj. sad su koristili onu kao sto je Sevilja imala pre 3 sezone, koja je rastegljiva u svim pravcima.
Stize treca titula,
Posle dvajes' godina,
Sada radujete se svi,
Jer smo opet najbolji,

Vojvodina Novi Sad
Passion

Post by Passion »

mmk wrote:Ako je neko zainteresovan, u Murketu ima da se kupi ovogodisnji dres za gostovanja (plavi sa onim zlatnim trakama oko rukava). Ima jos 3,4 komada i svi su dugih rukava. Mislim da su ostali samo XL-ovi. Cena je 2000 din. Tkanina je mnogo bolja nego prosle godine, tj. sad su koristili onu kao sto je Sevilja imala pre 3 sezone, koja je rastegljiva u svim pravcima.
Taj dres sam trazio jako dugo i bas sam se obradovao kad sam prolazio pored Murketa i video...uzimam i ako mi je veliko, jednog dana ce biti dobar :lol:
Где год да играш, прати те твоја Фирма!
andi_fkv

Post by andi_fkv »

Jel mi moze neko reci kakve rekvizite ima od FCV ili Firme 1989? :)
milans

Post by milans »

andi_fkv wrote:Jel mi moze neko reci kakve rekvizite ima od FCV ili Firme 1989? :)
Ako misliš na "Murke" sport na SPENSU, trenutno imaju,nisam siguran da li su to najnoviji, dresove koji su od napred skroz crveni, jako dobro izgedaju, i mislim da su oko 3 hiljade.

Imaju i neku posteljinu sa grbom FKV-meni je odlična, ali ne znam koliko je kvalitetna.

I imali su uvek i neki od šalova FKV, poslednji koji sam ja video tamo je onaj što je imao i naš gradonačelnik kad je obilazio radove oko reflektora, ne znam pošto je (piše Vojvodina na njemu) i pretežno je crven.
Ti si moj grad, moj Novi Sad, kad sve je crno uz tebe sam.........
Daljac

Post by Daljac »

Pričao sam sa prodavačicom u Murke šopu nedavno, žena je zgrožena odnosom kluba prema njima kao nezvaničnim distributerima. Pre finala kupa, Murke je hteo i neku veću porudžinu da napravi, kažu da bi se prodala čak i cifra od oko 1000 dresova i barem sito toliko majica, koliko je bilo svakodnevno interesovanje, ali im jednostavno niko nije izašao u susret, svi su se naobećavali, a posle se ni na telefon niko nije javljao...

Na svoju ruku, u Murke šopu, ne mogu ništa da prodaju, jer je, naravno, grb kluba zaštićena svojina, te ne smeju sami da proizvode išta, a klub im ne može izaći u susret ni na kakav zdravorazumski način (kaže, npr, da ime je ponuđena količina od 3000 dresova koje bi trebli da otkupe, pa da distribuiraju, a da je to sasvim neispaltivo za njih...).

Ponekad imaju neke kvalitetne stvari, ali sve od kluba dobijaju u malim količinama, te im je, kaže, i zarada nikakva (iako dresovi od prošlih sezona koštaju 3500 din, a na Jominom sajtu im je cena 15evra: http://www.joma-sport.com/page_view.php ... ductID=326 ).

Što je najbolje, interesovanja zaista ima, ljudi se intersuju, kupuju, snalaze na svakakve načine... Žena kaže da npr. u vreme Exita ogroman broj stranaca dođe i interesuje se za Vošine suvenire, pa kad njih nema, odu iz prodavnice sa nekim beogradskim suvenirom...

Usput, kaže i da im je najbolja zarada, anravno, na Partizanovim i Zvezdinim suvenirima... Šta stigne, proda se, a i jedni, i drugi, profesionalno rade distribuciju i trebovanja ekspresno ekspedituju...

Elem, da se vratim temi:

Vošinih suvenira ima na novosadskim pijacama ;)

Postoje neki smehotresno nekvalitetni falš dresovi i diletantski dizajnirane majice na Futoškoj, uz dve vrste šalova: ovaj što je milans pominjao, krv crvene boje (koji uopšte nije ni ružan, sa jedne strane ćirilicom piše Fudbalski klub Vojvodina, sa druge Jedna jedina, uz pokušaj grba u sredini- meni npr. visi takav na zidu iznad radnog stola, i izgleda pristojno kao dekoracija :) ) i jedan koji podseća na devedesete i na falš šalove stranih klubova koje smo kao klinci furali: blaže crven, na krajevima je grb, solidno uspeo, i piše Vojvodina žutim slovima, ćirilicom. Oba šala su se prodavala zimus za po 500 din (tj, ja sam uzeo veću količini i jednog, i drugog, pa sam po toj ceni dobio, nakon što je prodavačica proverila popust sa gazdom ;) ).

Na Ribljoj, pre par godina, na jednom štandu prodavana je celokupna Joma operma kluba u količini od po dva primerka od dresa, trenerke, majice i šorca, za neke smešne pare - verovatno je neko nešto dobio kao poklon, pa pokušao da se okoristi od toga, i to čak ni tada nije odmah prodano, nego tek nakon mesec dana. :roll:

Sada, kod jednog dede može da se kupi sasvim solidna polo majica sa Vošinim vezenim grbom (vez na majici, odličan), plave i crvene boje, slična Firminim polo majicama. Pored toga, kod prodavaca čarapa ima i čarapa sa našim grbom, koji je sasvim lepo ispao, s obzirom na šta liče grbovi beogradskih i stranih klubova :) .

To je sve što drug i ja pronadjosmo obilazeci letos grad u misiji potrage za suvenirima (drugari iz Banjaluke koji su sa nama bili, opustošili su pre toga celokupnu ponudu Firminog šopa u mrtvoj sezoni: jedan duks M veličine, dve majice L veličine i jednu žensku majicu...)
AntonioKasano

Post by AntonioKasano »

Ovu temu treba zakljucati jer je odavno jasno da sadasnja garnitura ili zapravo taj jedan covek koji odlucuje o svemu, NE ZELI da FK Vojvodina ima marketing i NE ZELI da FK Vojvodina ima vise navijaca nego sto ih sada ima. To je jasno i pticama na grani. Dakle nije u pitanju nesposobnost da se otvori klupska prodavnica, vec zelja i motiv.
Zelja95

Post by Zelja95 »

Jel ima jos gore na spensu de je bazen pored Joma radnja...tu sam video Vosin dres...ako je neko blizu neka proveri i javi.
Avangarda

Post by Avangarda »

Ovom klubu su najveći neprijatelji njegovi navijači i zato ih ni ne želi... :roll:
Љyбaв пpeмa тeби нac je cпojилa, a мpжњa пpeмa њимa ojaчaлa!
Mg

Post by Mg »

Avangarda wrote:Ovom klubu su najveći neprijatelji njegovi navijači i zato ih ni ne želi... :roll:

edit:
Mislim da bi prikladnije bilo da to pitamo tebe!
Grba_NS
Junior

Post by Junior »

Mislim da se drug Avangarda nije dobro izrazio,nisu klubu problem njegovi navijaci,nego upravi kluba. :wink:
Avangarda

Post by Avangarda »

Junior wrote:Mislim da se drug Avangarda nije dobro izrazio,nisu klubu problem njegovi navijaci,nego upravi kluba. :wink:
Taćno, nisam se se dobro izrazio, mislio sam na upravu koja sve radi ili ne radi ništa da ima više navijača...
Љyбaв пpeмa тeби нac je cпojилa, a мpжњa пpeмa њимa ojaчaлa!
Mg

Post by Mg »

http://www.youtube.com/watch?v=2_8N8dZf ... page#t=48s Malo da se atmosvera smiri, nisam ja mislio nista lose{ doso iz grada i video tu recenicu} nasao sam se malo uvredjen. Na zapadu (sestra moja vec zna mesto) sam jako dugo, 15god...
andi_fkv

Post by andi_fkv »

Hvala svima na odgovorima :)
Mislim, prava je steta da klub poput Vojvodine nema neki svoj shop gde bi se mogli narucivati proizvodi i preko internet. Evo na primer ja nisam iz Srbije (preko leta i zimi dolazim po 10 dana) i ne mogu naruciti suvenira svog voljenog kluba. Uprava bi trebala da se pozabavi malo time a i vreme je vise da pocne na bolje da funkcionira marketing kluba.
Zelja95

Post by Zelja95 »

Ja koliko sam cuo...Shop ce se otvoriti kroz naredne 2 godine...rade na tome da otvore pre proslave 100 godisnjice...jedno pitanje:Gde sve imaju Joma radnje u Novom Sadu a da ima da se kupi dres Vojvodine...Hvala
Post Reply