Uprava

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Salvador

Re: Uprava

Post by Salvador »

Schteph_F89 wrote:A sta ako je ovo najbolje sto trenutno mozemo?Sta ako bude jos gore?Nismo mi kao navijaci potpisali ugovor sa klubom da cemo navijati samo ako bude po nasem!Mislim da mnogi ovde daju sebi za pravo da se uplicu u stvari za koje nisu kao prvo kompetentni a kao drugo nije njihov posao.Mi imamo tu cast da budemo bliski sa klubom,da se dopisujemo sa jednim trenerom,igracima...i ta bliskost je jedinstvena i to treba postovati!Sad bi mi da odredjujemo sastav,da dovodimo igrace i ne znam ni ja sta sve...Mozemo dati predlog,kritiku naravno ali tek kad se steknu uslovi za to!Treba malo da se spustimo na zemlju i radimo ono sto je u nasoj mogusnosti a to je navijanje i bodrenje!
Pa za tebe koji si verovatno skoro počeo da pratiš Vošu i bio možda na par utakmica, to sve što si rekao stoji.
Za neke od nas koji su više decenija proveli uz klub i nadživeli mnoge uprave i igrače, sigurno neće biti dovoljno čisto bodrenje i dopisivanje sa bivšim trenerom.
Na tvoje konstatacije da je ovo možda najbolje što trenutno možemo, paa, hajde malo prelistaj istoriju FKV, mi smo se u staroj državi ravnopravno borili u jačoj konkurenciji i igrali u polufinalu tadašnjeg Kupa Šampiona, a sada kao ne možemo više..
Već sam savetovao mlađim junošama da malo iskuliraju pre nego što počnu da dele lekcije.

A što se tiče kompetentnosti, uprava sve vrvi od sposobnih i kompetentnih :frown:
Schteph_F89

Post by Schteph_F89 »

Neusatzer wrote:
Schteph_F89 wrote:A sta ako je ovo najbolje sto trenutno mozemo?Sta ako bude jos gore?Nismo mi kao navijaci potpisali ugovor sa klubom da cemo navijati samo ako bude po nasem!Mislim da mnogi ovde daju sebi za pravo da se uplicu u stvari za koje nisu kao prvo kompetentni a kao drugo nije njihov posao.Mi imamo tu cast da budemo bliski sa klubom,da se dopisujemo sa jednim trenerom,igracima...i ta bliskost je jedinstvena i to treba postovati!Sad bi mi da odredjujemo sastav,da dovodimo igrace i ne znam ni ja sta sve...Mozemo dati predlog,kritiku naravno ali tek kad se steknu uslovi za to!Treba malo da se spustimo na zemlju i radimo ono sto je u nasoj mogusnosti a to je navijanje i bodrenje!
Pa za tebe koji si verovatno skoro počeo da pratiš Vošu i bio možda na par utakmica, to sve što si rekao stoji.
Za neke od nas koji su više decenija proveli uz klub i nadživeli mnoge uprave i igrače, sigurno neće biti dovoljno čisto bodrenje i dopisivanje sa bivšim trenerom.
Na tvoje konstatacije da je ovo možda najbolje što trenutno možemo, paa, hajde malo prelistaj istoriju FKV, mi smo se u staroj državi ravnopravno borili u jačoj konkurenciji i igrali u polufinalu tadašnjeg Kupa Šampiona, a sada kao ne možemo više..
Već sam savetovao mlađim junošama da malo iskuliraju pre nego što počnu da dele lekcije.

A što se tiče kompetentnosti, uprava sve vrvi od sposobnih i kompetentnih :frown:
Kao prvo,opet zakljucci na osnovu niceg.Kao drugo,ja sam samo realan (naravno da mi je zelja da osvojimo ligu sampiona,al sta ces).Kao trece nije rec o kompetentosti uprave,nego ljudi koji to pokusavaju da budu,ne znam sa kojim pravom,ali lakse je napasti drugog nego poraditi na sebi,i kao cetvrto ne delim lekcije,niti patim za tim da nekog nesto ubedim,nego jednostavno se moze reci da je to spadalo u red prijateljski savet :wink:
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

Schteph_F89 wrote:Kao trece nije rec o kompetentosti uprave,nego ljudi koji to pokusavaju da budu,ne znam sa kojim pravom,ali lakse je napasti drugog nego poraditi na sebi
Mi smo navijači ovog kluba. Eto odakle nam pravo! Šta to znači poraditi na sebi? Jel treba neko da ima reprezentativnu fudbalsku karijeru/trenersko iskustvo/godine rada u menadžmentu multinacionalne kompanije da bi uvideo da je nedopustivo čestitati jednoj gamadi Bari, s drugima pisati zajednička saopštenja, pretiti nekima sa foruma šamarima na skupštini, skidati šaljiv transparent sa ograde protivničkim navijačima i pitati se gde su nestali 5 miliona evra od prodaje igrača? To sam nabrojao samo prvih par stvari koje su mi pale na pamet.

Nemoj da padaš na banalnu retoriku nekih ljudi. Znaju oni što brane upravu a sigurno je ne brane iz istih razloga kao i ti.
Io odio Belgrado
Schteph_F89

Post by Schteph_F89 »

Red Marquis wrote:
Schteph_F89 wrote:Kao trece nije rec o kompetentosti uprave,nego ljudi koji to pokusavaju da budu,ne znam sa kojim pravom,ali lakse je napasti drugog nego poraditi na sebi
Mi smo navijači ovog kluba. Eto odakle nam pravo! Šta to znači poraditi na sebi? Jel treba neko da ima reprezentativnu fudbalsku karijeru/trenersko iskustvo/godine rada u menadžmentu multinacionalne kompanije da bi uvideo da je nedopustivo čestitati jednoj gamadi Bari, s drugima pisati zajednička saopštenja, pretiti nekima sa foruma šamarima na skupštini, skidati šaljiv transparent sa ograde protivničkim navijačima i pitati se gde su nestali 5 miliona evra od prodaje igrača? To sam nabrojao samo prvih par stvari koje su mi pale na pamet.

Nemoj da padaš na banalnu retoriku nekih ljudi. Znaju oni što brane upravu a sigurno je ne brane iz istih razloga kao i ti.
Sve sto si nabrojao je na mestu,slazem se sa tim,logicno,i daleko bilo da branim upravu,samo ne iznosim to svakom kontekstu i po svaku cenu (to bi otprilike znacilo poraditi na sebi),nego kad se nesto konkretno ucini ja podrzim (posto ja sam ne znam sta da uradim a isto toliko bi to voleo da uradim kao i svi vi),ali to konkretno sigurno nije preko interneta,bar ne zasad...
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Image
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
lexa

Post by lexa »

Radoye kralju, skoro sam prosuo kafu po tastaturi :rolll:
Schteph_F89

Post by Schteph_F89 »

Bolje je pametnije cutati,nego glupo govoriti (pisati)!
lexa

Post by lexa »

Schteph_F89 wrote:Bolje je pametnije cutati,nego glupo govoriti (pisati)!
Posto je ovo verovatno bilo namenjeno meni, da ti odgovorim tj. pitam.
Da li moramo biti konstantno mrtvi ozbiljni i u nekoj tzv. "sahrana atmosferi"?
Covek je slikovito prikazao neka desavanja unutar kluba i normalno je da reagujes na neki
nacin. Eto, meni je nacin na koji je on to prikazao duhovit, i reagovao sam kako sam reagovao.
I ja sam relativno novi clan, ali ti sa svojih 9 postova si rano poceo prigovarati drugim forumasima.
Nista licno protiv tebe, samo kazem. I meni se nekad ne svidja sto napise neko od "stare garde" ovog
foruma ali iz postovanja necu prigovoriti nikome nista jer neki su ovde pisali dok ti i ja nismo ni znali
za ovaj forum.

Toliko...

Izvinjavam se administraciji foruma, necu razvijati dalju raspravu i trovati temu.
(na privatnim porukama sam dostupan, ako novajlija bude imao potrebu)
Schteph_F89

Post by Schteph_F89 »

lexa wrote:
Schteph_F89 wrote:Bolje je pametnije cutati,nego glupo govoriti (pisati)!
Posto je ovo verovatno bilo namenjeno meni, da ti odgovorim tj. pitam.
Da li moramo biti konstantno mrtvi ozbiljni i u nekoj tzv. "sahrana atmosferi"?
Covek je slikovito prikazao neka desavanja unutar kluba i normalno je da reagujes na neki
nacin. Eto, meni je nacin na koji je on to prikazao duhovit, i reagovao sam kako sam reagovao.
I ja sam relativno novi clan, ali ti sa svojih 9 postova si rano poceo prigovarati drugim forumasima.
Nista licno protiv tebe, samo kazem. I meni se nekad ne svidja sto napise neko od "stare garde" ovog
foruma ali iz postovanja necu prigovoriti nikome nista jer neki su ovde pisali dok ti i ja nismo ni znali
za ovaj forum.

Toliko...

Izvinjavam se administraciji foruma, necu razvijati dalju raspravu i trovati temu.
(na privatnim porukama sam dostupan, ako novajlija bude imao potrebu)
Ne,nije bilo upuceno ni tebi niti bilo kome drugom licno,nego kao recimo pisani oblik Radoyeve odlicne i primerene slike!Dosad,u sve moje postove stavljao sam i sebe u kontekst i ni na koji nacin se nisam isticao kao neko iznad koji kritikuje,niti to (po 6-ti put od 7 postova :evil: ) nemam nameru da budem!Lepo meni rekose da ce tesko biti opstati ovde,ali daj bar razmislite malo pre nego sto pocnete sa "ovo verovatno" (e ovo se odnosi (dobronamerno) na tebe lex,kao i na jos par koji su isto poceli odgovor meni),i samim tim nas dovoditi u nesporazum!Aj da se okrenemo sada najbitnijoj stvari a to je subota! :cheers:
p.s.slicno sam odreagovao kao ti kad sam video sliku,sve pohvale za istu!
Go west

Post by Go west »

Kakav Partizan, kakva Zvezda, najjači je But(o)urović !!!
Ako Boske kaže(2 červene uopšte nisu uticale na stav) ... onda nema spora.
Najjači je najjači.

Što bi se kazlo internet premijera.

[video]http://www.youtube.com/watch?v=6VPLoqje6XE[/video]
vojvodina jedna jedina

Post by vojvodina jedna jedina »

http://www.alo.rs/vesti/42338/Prve_novc ... itoj_robi_" onclick="window.open(this.href);return false;
laki

Post by laki »

To sad mozda sada izgleda kako je on uprkos tome sto ga je neka pijanica prethodno prozivala hteo da ispadne faca pa je istom dao dve crvene da pokaze kako je velik covek, ili sta ti ja znam. Medjutim, taj je Boske, ili kako se vec zove imao taj dan dve necije dnevnice na gradjevini. Mogao je nekoliko dana da jede pristojno za te pare. Neka misli ko sta hoce i kakve god bb imao lose osobine, mislim da je ruzno sto je ovo prikazano kao nesto lose.

Edit na komentar dole: Nisam ni rekao da je humanista vec da mi je glupo da se ovaj postupak okarakterise kao nesto lose, jer cak i da nije uradjen od srca, kao sto sam rekao taj jadnik ce imati sta da jede nekoliko dana. Mislim glupo je sto o ovome uoste i raspravljamo, samo sam rekao da je lose sto se bb-u ovo sad uzimia za zlo. Jako je jadno, tacnije! Zasto mu niko drugi nije kupio bar kiflu da pojede? To se niko nije setio ali svima je bb ispao licemer i antipatican zbog svog gesta. :roll:
Last edited by laki on Fri Oct 07, 2011 7:04 pm, edited 1 time in total.
Image
Vuke

Post by Vuke »

Cuo sam pricu da je taj Boske imao veoma tuznu i tesku zivotnu pricu, da je kao izbeglica stigao i da zivi u nekim losim uslovima na stadionu.
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

Ma da, Bata veliki humanista :roll:

Nemojte, molim vas...
Io odio Belgrado
torrente

Post by torrente »

meni jedna stvar nije jasna,ovde svi napusavaju ovog Helingena(Batu),a kad dodje sabor-navijači su uz njega.Pa posto neznam di je levo u ovoj situaciji molio bi nekog kompetentnijeg da mi objasni situaciju!!!?
moja familija je došla u Vojvodinu pre žaba...
Post Reply