Svaka čast momci i hvala vam!

Procitiao si mi misli...playmaker wrote:Samo jedna zamerka, momci nemojte igrati kao seoska ekipa. Vodis 2-0 i neces korner da izvedes nego se valjas?
Puni bre buraniju! Da ste malo pritisli mogli smo ih 3-0 naguziti pa da ispratimo "plavog momka" u EU!
Da se iskombinuje neki snimak, ili bar neke fotografije sa doceka.podbara wrote:За сат, сат и петнаест минута наши(по некима лимитрани) фудбалери пристижу испред Хотела "Парк". Дођите да поздравимо ШАМПИОНЕ!!!!
Pa i oni se raduju našoj pobedi, zar mi nismo "sportski prijatelji"?Само Војводина wrote:Обратите пажњу за новинарску гамад:
http://sport.blic.rs/Fudbal/Domaci-fudb ... a-Marakani" onclick="window.open(this.href);return false;
Победа Војводине, а на слици загрљени Рнић и Смиљанић. Гамад.
Jan wrote:Puno srce, puna duša, puna flaša...
ajd' živeli momci i uzdravlje.
malo je, u balkan betu bilo 6,5 a uživo još pojačao na 7...
Jako jeftino smo gubili bodove u nekim utakmicama protiv protivnika koje smo realno morali da totalno demontiramo ako mislimo da budemo najbolji. Naravno, crni blizanac nikada nece kiksnuti, svi znamo i zasto, ali moramo mi mnogo bolje od ovoga sto smo u ovoj polusezoni pokazali. Pobeda nad raspalom ciganijom naravno prija, ali nije pravi pokazatelj po kome treba ocenjivati nas ovogodisnji ucinak.menager wrote:ja dileme nemam, mozda gresim mozda ne, ali po meni je ovo najbolji tim u jsla, to sto je 12 boda razlike nije realno, svi znamo sta znaci logisticka podrska i boja dresova
Tražim ovo uvek, retko kad i dobijem. Ali danas je taj dan.Red Marquis wrote:Srećno momci danas, hoću krv, znoj i bodove!
Nevernik wrote:Tezak udarac za nase teoreticare zavera.
Ali, ocekujem da ce se brzo stabilizovati.
I da ce nam vec tokom popodneva objasniti kako je ovo samo deo jednog veceg plana koji ukljucuje i kup.