15. kolo: crvena zvezda-Vojvodina 0:2

Locked

Ishod meča:

Poll ended at Mon Dec 12, 2011 2:06 pm

Pobeda
38
62%
Remi
14
23%
Poraz
9
15%

Total votes: 61

DUB

Re: 15. kolo: zvezda - Vojvodina

Post by DUB »

Ja sam stigao da odgledam samo II poluvreme i imam utisak da smo ih dobili lagano, sa 60% gasa.
Svaka čast momci i hvala vam!
:cheers:
Seti se kako se provuk'o Sisley, seti se kako se provuk'o Werder!
Само Војводина

Post by Само Војводина »

Обратите пажњу за новинарску гамад:

http://sport.blic.rs/Fudbal/Domaci-fudb ... a-Marakani" onclick="window.open(this.href);return false;

Победа Војводине, а на слици загрљени Рнић и Смиљанић. Гамад.
vojvodina jedna jedina

Post by vojvodina jedna jedina »

playmaker wrote:Samo jedna zamerka, momci nemojte igrati kao seoska ekipa. Vodis 2-0 i neces korner da izvedes nego se valjas?
Puni bre buraniju! Da ste malo pritisli mogli smo ih 3-0 naguziti pa da ispratimo "plavog momka" u EU! :twisted:
Procitiao si mi misli...

To mi izuzetno ide na zivce...

Jednostvno kad das drugi gol odmah ides na treci pa dokle doguras!!!

Sa takvom filozofijom svima nama ce biti lepse...
simicpk

Post by simicpk »

podbara wrote:За сат, сат и петнаест минута наши(по некима лимитрани) фудбалери пристижу испред Хотела "Парк". Дођите да поздравимо ШАМПИОНЕ!!!!
Da se iskombinuje neki snimak, ili bar neke fotografije sa doceka.
ФКВ
slanobarac

Post by slanobarac »

Само Војводина wrote:Обратите пажњу за новинарску гамад:

http://sport.blic.rs/Fudbal/Domaci-fudb ... a-Marakani" onclick="window.open(this.href);return false;

Победа Војводине, а на слици загрљени Рнић и Смиљанић. Гамад.
Pa i oni se raduju našoj pobedi, zar mi nismo "sportski prijatelji"? :mrgreen:
@ Ogi:
Ni Kanada nije ono što je bila :?: :cheers:
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Friend

Post by Friend »

Jan wrote:Puno srce, puna duša, puna flaša...
ajd' živeli momci i uzdravlje.

Ništa za dodati!Hvala vam!
Helm

Post by Helm »

Da probam u najkraćim crtama da kažem ponešto o svakom igraču.
Supa, svaka čast majstore, šta drugo reći. Pokazao je zavidan kvalitet danas, siguran i na liniji i van nje i ućutkao sve NAS koji smo sumnjali u njega. Kod mene je ne opravdao ulogu prvog golmana već je i kredit zaradio.
Branković konačno malo slobodnije odigrao i pokazao svoj kvalitet. Odlično odigrano i u odbrani a i u napadu. Par vrhunskih prodora, dosta trčanja i sigurno u odbrani, samo tako nastavi.
Mojsov odigrao na nivou iz prošle sezone kad je bio najbolji štoper lige, veoma siguran i zajedno sa Trajčetom zatvorio naših 16 metara.
Za Trajčeta ne bih puno trošio reči, onako kako igra celu sezonu odigrao je i danas - na vrhunskom nivou, pored njega nema prolaza.
Vule takođe konstantno dobro, danas nam je pored kvaliteta mnogo donelo i njegovo iskustvo.
Meda odlično obavio sve zadatke u odbrani, dosta pokretljiv i siguran na lopti, još jedna odlična utakmica.
Ljubinković je pokazao da može odlično da se snađe i u defanzivnim situacijama i nadam se da će mu ova utakmica doneti samopouzdanje pa da će na proleće biti još bolji.
Mereba je dokazao da je najbolji prodor igrač u Srbiji a možda i šire, u prvom poluvremenu je imao sigurno 5, 6 prodora i svaki je stvorio šansu za nas. Takođe je sjajno odigravao paseve u prostor koje je pre svih Abu odlično koristio.
Abu opasan i po levoj strani i u sredini špica, mnogo pretrčao, dobro zatvarao i u odbrani. Na odličan način je iskoristio izlet Bajkovića a u još par situacija bio blizu gola. Drago mi je da ga gledam u prepoznatljivoj formi već par utakmica posle kraće krize.
Bojović se možda malo slabije snašao u današnjoj postavci i nije stigao mnogo da pokaže u prvih 45 minuta ali je on već pokazao svojim golovima o kakvom se igraču radi.
Škuletiću takođe nije baš najviše odgovarala postavka ali uprkos tome je u par navrata bio veoma opasan po gol. Mišljenja sam da je njemu mesto u sredini a ne po boku iako i tu može da se snađe (za svoju snagu uopšte nije spor igrač).
Brana nije imao mnogo prilike da se pokaže za 45 minuta pošto se u drugom poluvremenu uglavnom napadalo kroz sredinu.
Boske fantastično ušao, dao jako težak gol i uz vrhunsku asistenciju imao još par veoma zapaženih poteza, odlična partija.
Vuk je igrao jako malo da bi nešto uradio ali drago mi je da je konačno dobio šansu, nadam se da će u budućnosti imati veću minutažu i da će pokazati koliko vredi.
Čestitam momci i hvala vam na ovome što ste uradili danas. Taktički i igrački vrhunski odigrano, mnogo trčanja a koncentracija do kraja na visokom nivou. Tako se bori za Vojvodinu, nadam se da ćemo na proleće gledati još mnogo ovakvih utakmica. :cheers:
Junior

Post by Junior »

http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/ ... 830927-937" onclick="window.open(this.href);return false;
DUB

Post by DUB »

malo je, u balkan betu bilo 6,5 a uživo još pojačao na 7...
Seti se kako se provuk'o Sisley, seti se kako se provuk'o Werder!
menager

Post by menager »

zasluzena pobeda protiv slabe zvezde, rekao bih rutinski cak, ono kao kad dodje neka ekipa iz evrope (mada neka prosecna evro ekipa) i odradi ih sa pola snage

trka, disciplina sve je bilo na mestu, tacno se znalo sta se zeli u svakom momentu

ja dileme nemam, mozda gresim mozda ne, ali po meni je ovo najbolji tim u jsla, to sto je 12 boda razlike nije realno, svi znamo sta znaci logisticka podrska i boja dresova

za mene su dovoljan pokazatelj mecevi danas i protiv partizana, i jedan i drugi blizanac su bili odrani od igre, partizan se provukao na velike kikseve mojsova, zvezda i da je htela nije mogla

da nije bilo kikseva nekih, cak i u ovoj neregularnoj ligi vosha bi bila druga sa mozda 4,5 max boda zaostatka i bila u igri za titulu

12 boda je mnogo, ali nikad se ne zna, ne mogu ni ovi non stop da pobedjuju, ali poenta svega je da je vosha danas igrala evropski
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

menager wrote:ja dileme nemam, mozda gresim mozda ne, ali po meni je ovo najbolji tim u jsla, to sto je 12 boda razlike nije realno, svi znamo sta znaci logisticka podrska i boja dresova
Jako jeftino smo gubili bodove u nekim utakmicama protiv protivnika koje smo realno morali da totalno demontiramo ako mislimo da budemo najbolji. Naravno, crni blizanac nikada nece kiksnuti, svi znamo i zasto, ali moramo mi mnogo bolje od ovoga sto smo u ovoj polusezoni pokazali. Pobeda nad raspalom ciganijom naravno prija, ali nije pravi pokazatelj po kome treba ocenjivati nas ovogodisnji ucinak.

Nego, sledi nam pauza, videcemo ko ce nam otici a ko doci i u kojem sastavu cemo nastaviti prvenstvo, trenutno znamo da ovaj sastav koji nije mnogo razlicit od proslogodisnjeg ima potencijala, e sad zasto se to ne iskoristava na najbolji nacin to je vec neko drugo pitanje koje zadire u samu sustinu svih problema koji okruzuju nas klub u poslednje vreme.

Ipak, sa nadom da nam sutrasnjica donosi boljitak, :cheers:
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
lazarr

Post by lazarr »

Evo i mene posle 6-7 piva. Osecam se fantasticno. Ne pamtim kada smo ih ovako pametno i lagano dobili. Steta sto nismo tako igrali cele polusezone. Nije bilo slabog mesta u ekipi. Posebno Abu, Mereba, Boske, Supa, Vule, Brankovic. Pa to je vec cela ekipa. Ne znam kome cu podeliti bodove u glasanju.
I pored svega, i igre i pobede, mene najvise raduje jedna stvar.
Gledao sam utakmicu u Max Betu preko puta Merkatora. Bilo je oko 60 ljudi prisutno i nijedan covek nije navijao za zvezdu. Mozda i jeste ali nije smeo to da pokaze. Kada su bile sanse svi redom su ustajali, a kada su padali golovi bio je pravi delirijum. Totalna ludnica. To je za mene najveci dobitak ove utakmice. Konacno Novi Sad navija za Vojvodinu. Ponosan sam na Vosu, na nas grad, na nase navijace. Ziveli!!!!
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

Red Marquis wrote:Srećno momci danas, hoću krv, znoj i bodove!
Tražim ovo uvek, retko kad i dobijem. Ali danas je taj dan.
To je moj voljeni klub!

79 dinara koje sam dao Telekomu za Arenin paket su mi najbolje potrošene pare ikad :D

Neki drugi dan o taktici, igračima...
Io odio Belgrado
toftir

Post by toftir »

Gazi jajare ... :devil:

Dosta je i njih vise bilo, jeste da mi igram ocajno, ali treba da znaju da je za njih i drugo mesto premija, pa da uvedu nagrade za to ...
" Only don't tell me that you're innocent. Because it insults my intelligence and it makes me very angry."
novosadjanin

Post by novosadjanin »

Nevernik wrote:Tezak udarac za nase teoreticare zavera.
Ali, ocekujem da ce se brzo stabilizovati.
I da ce nam vec tokom popodneva objasniti kako je ovo samo deo jednog veceg plana koji ukljucuje i kup.
:lol: :klanjanje:

"Za pobedu je stvoren ovaj dan..."

Za proslavu je stvorena ova noc! :cheers:
Sergej Milinković-Savić: "Navijač sam Vojvodine, Mislim da mi koji smo ponikli u Vojvodini ne treba da igramo za crvenu zvezdu i partizan".
Locked