Ja postujem sto si ti cenio Merebu od starta, ali mislim da cemo se sloziti da njegove igre do ove polusezone nisu bile nista posebno. Da li bi mu ti za partije iz predhodne sezone dao platu vecu od 20000E mesecno, pa da odlazak u Dinamo nikada i ne bude opcija? Postujem sto cenis Merebu, da sam ja na Batinom mestu, ja bih sad Abu-u ponudio ugovor do 2020, za koju god platu. Jbg, prirastao mi je za srce i voleo bih da jos dugo gledam u klubu.playmaker wrote:Mereba je za mene nas glavni sraf od momenta kada je dosao, neki treneri su uz njega izvukli manje neki vise, uglavnom ja sam jeduno u njemu video pravog pleja od svih nasih igraca.
Reci mi koliko ti igraca znas da su otisli u vece strane klubove iz nasih omladinaca a da nisu pre toga igrli kod nas ili negde druge u ovoj ligi u A timu.
To su retki primeri, za takve se mora gristi. Ne moze jedan Herenven da primeti bolje nego vi da vas rodjeni igrac sa 17 godina ima potencijal za cudo.
Ne moze sebi ozbiljan klub to da dozvoli, da dozvoli da tog igraca afirmise neki stranac. Tako je grobarima pobegao Sulejmani, gancima Djuricic a i nama ce Meleg ako ovako nastavimo.
Jednostavno u tim godinama ako imaju barem solidne uslove nece se odluciti da odmah tek tako idu u stanu drzavu. Nije to bas tako kako se predstavlja.
Ako vec kako kazu zivimo od prodaje mladih igraca ajmo onda barem da ih kvalitetno "proizvodimo" pa sto kaze i GrbaNS da uzivamo u fudbalu a ne da gledamo razne menadzerske igrace.
Mladi igraca odlaze i odlazice dokle god je situacija u drzavi ovakva. Odlaze u sredjene sisteme i klubove i lige u kojima mogu vise i bolje da napreduju. Tu nasi klubovi malo mogu da urade. Ukoliko npr. Meleg hoce da ode u npr. Herenven, Vojvodina tu nazalost ne moze nista.
Sulejmani je imao ugovor sa Partizanom, ukoliko me secanje sluzi, cak se i tuzakao sa Herenvenom, ali jbg, jaci tlaci.
У септембру 2003. потписао је уговор о стипендирању са ФК Партизан који је истицао у јануару 2007. године и којим се, између осталог, обавезао да први професионални уговор када се за то стекну услови, потпише за ФК Партизан. Међутим, Сулејмани у децембру 2006. потписује за холандски Херенвен и без оштећења постаје његов члан, тако што су Холанђани нашли „рупу у закону“. Партизан га је суспендовао на годину дана због тога што је без дозволе клуба отишао у Холандију и потписао уговор са Херенвеном. У марту 2007. добио је дозволу Светске фудбалске федерације (ФИФА) да игра за холандски Херенвен. ФИФА је холандски клуб обавестила да суспензије ФК Партизан и Фудбалског савеза Србије не важе, односно да може да лиценцира младог фудбалера.
Sta su oni jos mogli da urade, a da ne upotrebe lance i bukagije? Ali ko im je*e mater. Molim te da ih ne spominjemo vise.
Nisam razumeo da li pohvaljujes upravu sto nijedan nas mladi talenat nije otisao?Reci mi koliko ti igraca znas da su otisli u vece strane klubove iz nasih omladinaca a da nisu pre toga igrli kod nas ili negde druge u ovoj ligi u A timu.