Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
djape_ns

Re: Transferi

Post by djape_ns »

Stevane, jes' to ti?

p.s. al su mu pukle oci :)
U zivotu volim samo jedan klub, kome sam srce dao i koga cu vecno da bodrim!!!
Minja
Administrator

Post by Minja »

Image
budababa

Post by budababa »

Crni Steva i Moša - 'ajde da vidimo da li je to dovoljno da leti perje po JSL :mrgreen:
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
simicpk

Post by simicpk »

Jel se zna na koliko potpisuje?
ФКВ
andi_fkv

Post by andi_fkv »

Jos da potpise Apija...
Ima ostalim ekipama da j****o majku :devil: :devil: :devil:
Једем лук и сланине навијач сам Војводине
masterNS

Post by masterNS »

Eventualni dolazak Apije treba posmatrati, po meni, najpre iz ugla marketinga, jer uz eventualno uzimanje kupa, mozda konacno i uspemo da pokupimo nekog sponzora, porasla bi i cena nasih fudbalera u tom slucaju. Pa ukoliko vec prodajemo, bar da prodamo skupo. Ukoliko dodje, klub treba da organizuje jaku marketinsku kampanju i proba da privuce sto veci broj ljudi na stadion, jer ovo je odlicna prilika, u javnosti je stvorena slika da se u klubu dobro radi. da se pravi tim za vece domete , bar koliko primetim kod ljudi u mom okruzenju, i treba to iskoristiti. Izlisno je govoriti o njegovim fudbalskim kvalitetima, a uzimati njegove godine kao neki faktor u nasoj ligi je bezveze, pa pogledajmo samo Milan i ono sto oni rade u Italiji i sve je jasno. Prica o tome da su mu radjeni papiri u Gani i da je stariji svakako zabrinjava, ali to je rizik koji postoji kod svakog africkog fudbaler, i ciganski Lee Ady je bio problematican po tom pitanju, pa i Taribo West u kog se groblje kune ni sam ne zna koliko ima godina. Bitno je da je fizicki spreman, da je povreda proslost i da moze odmah na teren.

Ruzno je kada neko kaze "da valja ne bi dolazio kod nas". Da li to vazi u slucaju Abou-a? Da je dobar ostao bi u Zvezdi? A ja se bar sad kunem u njega. Po meni, to je vredjanje i naseg kluba, jet indirektno to znaci da mi i nemam nijednog fudbalera da valja. Prihvatam da neko ne voli ovu upravu, i da se bori protiv nje na neki svoj nacin i svaka cast na tome, ali ne valja da idemo u krajnosti. Nase je da podrzimo fudbalere koji izadju nateren, makar bio i Bogavac u tom timu, i da sirimo pozitivnu pricu medju ljudima oko nas i da ih kulturno privlacimo na stadion. I da im stavimo do znanja da nasi navijaci nisu huligani i da je bezbedno da dodju na stadion i gledaju jednog od najboljih africkih fudbalera. Ako se neko ne slaze sa mnom, slobodan sam za diskusiju. :-)
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

masterNS wrote:Ruzno je kada neko kaze "da valja ne bi dolazio kod nas". Da li to vazi u slucaju Abou-a? Da je dobar ostao bi u Zvezdi?
Slazem se, tacno tako. Ne treba suditi i osudjivati unapred.

Ali takodje stoji i to da i Apija i Moreira tek treba da nam dokazu da li su kao u najboljim godinama sto su bili i koliko mogu u ovom trenutku uopste da pruze, sto se nas tice oni pocinju od nule i nikakvi prethodni krediti ne vaze. Svaka cast brate ali ovde u nasem klubu jos uvek nisi zvezda.

Sto za njih ne bi trebalo da bude problem ako su jos uvek zdravi i pravi. Oni i sa jednom vezanom nogom bolji od 90% nase lige.

Samo da ne budu vise na klupi zbog povreda i nepripremljenosti nego na terenu, toga se ja jedino plasim. Bilo bi to veoma skupo zadovoljstvo za nas.
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Helm

Post by Helm »

simicpk wrote:Jel se zna na koliko potpisuje?
Polako, jos se ne zna ni da li potpisuje ;)
masterNS

Post by masterNS »

Naravno, treba da se dokazu, ali im treba pruziti podrsku i ne osudjivati unapred, slazem se.
Ja ne verujem da bi neko doveo dva, jako skupa igraca za nase uslove, a da oni nisu fizicki i zdravstveno spremni.
Za Moreiru ne sumnjam da je sve ok, za Apiju prvo da vidimo oce li potpisati. Jedino u sta ja trenutno sumnjam je nas Ferguson. Koliko on zna i koliko on moze da izvuce od ovog tima, sam Bog zna. Mislim da je on najslabija karika.
Helm

Post by Helm »

E nemoj tako, ipak je on osoba koja ima najduzi ugovor u klubu!
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

masterNS wrote:Ja ne verujem da bi neko doveo dva, jako skupa igraca za nase uslove, a da oni nisu fizicki i zdravstveno spremni.
Jebiga vec smo gledali "asove" tipa Stojka i slicno koji sve zajedno nisu sastavili jedno poluvreme na terenu kod nas, to je ono sto me najvise plasi. Jos pored toga treba da dokazu i da mogu (fizicka sprema) i da hoce (profesionalizam i motivacija da igraju po raznim livadama u JSL pred cirka 100 pripadnika uze rodbine fudbalera - Moreira barem zna gde dolazi pa se za njega toliko i ne sekiram ali frka mi je za Apiju) i onda smo na konju.

A da znaju znanje i da su izmislili fudbal za vecinu igraca koji igraju nasu ligu u to sumnje nema.

U svakom slucaju, videcemo...
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
churguzijanac

Post by churguzijanac »

Al' se dotero za našu Vošu, ljubi ga majka! Skoro sam ubeđen da će potpisati i jedva čekam da ga vidim u omiljenim bojama!
Ako ne može Vukosav da ga opravi tu je Marijana. Ovo je takva bomba za nas marketing i bice sramota ako to ne iskoristimo da privucemo nase uspavane simpatizere na stadion, da pridobijemo neke nove klince da navijaju za Vošu i prava prilika da se zaradi.

I naravno kup je naš!!
:cup:

Post by Helm »

Ajoj, kakva crna Marijana, ne dao Bog da ide kod nje ako mu nesto fali!
A ni dr Vukosav nije carobnjak vec lekar, ako mu nesto fali tu mi ne mozemo nista.
kej

Post by kej »

Odličan marketinški potez. Dresovi će planuti. Oba komada u onoj jednoj radnji.
Kad smo već kod marketinškog potencijala novih pojačanja: dolaskom Moreire imaćemo pojačanje na tribinama u vidu desetina ns grobarskih blentavaca. Za njih je taj čovek nešto kao Mesija, pa će dolaziti da ga gledaju. U to ime peglam u nedogled.
Apija-Moreira-Abu sasvim lepo zvuči! Nadam se da će lekarski pregledi potvrditi da Apija može da stoji na nogama. Idemoo
ABU ABU ABUBAKAR, METNI IM GA JEDNOM MAKAR!
:)

Post by :) »

Sta mislite jel su ga vozili s aerodroma kroz Krnjesevce, Vojku da vidi malo gde je dosao :D

Salu na stranu, zelim nam da je spreman i da potpise :!:
Post Reply