Marketing kluba
Re: Marketing kluba
Niko ne spominje da su nam korindjasi kamenovali Vosin bus 

Nisu vredni pomena,svako zna ko su i sta su zapravo.dok macke nema,misevi kolo vode.
Толико о чувеном навијачком трипу симбиозе гробара и цигана из Нса... Нападати играче... ЕЈ!? 

Eh, nikad nismo zadovoljni a bravure Skuletica i drugara cene i u Portugalu.
Ovo je stiglo na adresu sajta:

Ovo je stiglo na adresu sajta:
Hello! I am Philip the city of Figueira da Foz, Portugal. I\'m a fan of Vojvodina will be many years and everything that surrounds the team. I really like the team with Mojsov , Katai , Skuletic , Mitosevic . We will win every game, we will fight until the end. I am a passionate and Vojvodina , like to receive an offer from Vojvodina scarf, always wanted one, but I have no monetary possibilities. I loved that I could offer the scarf. Thank you for your attention. Greetings. My name and address are:*******

UPRAVA NAPOLJE!!!
Jel to sigurno nije zakasnela prvoaprilska sala? 

Predpostavljam da je lik pasionirani skupljac saleva, a da mu se ne daju pare. Verovatno je poslao stotine takvih mailova...Hello! I am Philip the city of Figueira da Foz, Portugal. I\'m a fan of name of club will be many years and everything that surrounds the team. I really like the team with some random players from wikipedia . We will win every game, we will fight until the end. I am a passionate and name of club, like to receive an offer from name of club scarf, always wanted one, but I have no monetary possibilities. I loved that I could offer the scarf. Thank you for your attention. Greetings. My name and address are:*******
- PanonskiFantom
Reci mu da se igra sa vatrom i da bi bilo bolje da zaboravi da je ikada cuo za Vojvodinu i nek se spasava dok moze!!! 

Vise nista nije isto!
Ne znam samo uz pomoc kog randoma je dosao do cetvorke: Mojsov, Katai, Skuletic, Mitosevic 

UPRAVA NAPOLJE!!!
Ja bih uporedio sa Lakijevom IP adresom za svaki slučaj, on je sklon takvim šalama 

hahhahaha, nisam ja, Helm, majke mi!
Ju, kako je ovo dobro! Sta kazes, nboja, ne znas uz pomoc kog randoma je selektovao tu cetvorku?!
Na spisku fali samo smisljanic 

-
Laže pseto, to je očigledno. Odgovorite mu da smo oduvek bili fanovi portugalske obale, a posebno Figueira da Foz, te da bi došli na leto kod njega na gajbu, but we have no monetary possibilities

Deca su posla u noc da se igraju ...
... MODERNA OMLADINA!
https://www.youtube.com/watch?v=Md0lG-4nTFc" onclick="window.open(this.href);return false;
... MODERNA OMLADINA!
https://www.youtube.com/watch?v=Md0lG-4nTFc" onclick="window.open(this.href);return false;
Popraviste mi dan, i to na temi koja me uvek u ofsajd otera

- Grof Žekula
- Administrator
Sutra na Naselju:
Akciju "oKUPljanje" u kojoj fudbaleri Vojvodine nastavljaju da se druže sa osnovcima, biće održana u četvrtak, 5.4.2012. u 13,40h u OŠ "PRVA VOJVOĐANSKA BRIGADA" u ulici Seljačkih buna bb u Novom Sadu.
http://kapiten.rs/fudbal/spremo-i-nasti ... a-naselja/" onclick="window.open(this.href);return false;Grof Žekula wrote:Sutra na Naselju:
Akciju "oKUPljanje" u kojoj fudbaleri Vojvodine nastavljaju da se druže sa osnovcima, biće održana u četvrtak, 5.4.2012. u 13,40h u OŠ "PRVA VOJVOĐANSKA BRIGADA" u ulici Seljačkih buna bb u Novom Sadu.
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... h6kLp3N77s" onclick="window.open(this.href);return false;
Nisam znao gde da stavim, nezvanicna himna grada, do jaja zvuci!
Nisam znao gde da stavim, nezvanicna himna grada, do jaja zvuci!
Trajce kapiten, jedan je Trajce kapiten!
Kizo, MAESTRO, hvala na svemu!
Kizo, MAESTRO, hvala na svemu!