Liga Evrope - sezona 2012/13

Locked
Neizlecivi

Re: Liga Evrope 2012/13: Vojvodina-Suduva 1:1

Post by Neizlecivi »

Eh sada, igra nam je bila kud i kamo bolja, al imali smo zavrsnicu makar! 4 gola, kome god i kako god nije malo i svaka im cast :) znaci za samopouzdanje i za navijace i tek kako :)
sada sledi rapid, zaista ne znam kakvi su trenutno, al makar po transfermarktu smo "skuplji" od njih i mislim da mozemo da se nosimo sa njima! Hrabro!
menager

Post by menager »

snimak utakmice, ko nije pratio

http://futbolo.tv/video/87-a-lyga-video ... -vojvodina" onclick="window.open(this.href);return false;

ima vise klipova, ali tamo gde pise "ryngitunes" , tamo je snimak
nakon prvog susreta sam rekao da nisam nezadovoijan igrom i da samo je gol falio, i da onaj gol za 1 1 moze dosta da znaci, to i jeste bilo tako, jer na 0 1 ovi su trebali da se otvore, i onda je bilo lakse iigrati, a da je ostalo 0 1 u n sadu, teze bi bilo mozda doci do 0 4,

ipak dobar , tj odlican rezultat, nije lako nikome dati u evropi 4 komada na gostovanju,
Sale

Post by Sale »

Trajče, da nisi najbistriji znali smo posle srednjeg prsta upucenog tribini ispunjenoj našim navijačima, ali ovo nismo očekivali...
Ali ovo je bila noć za slavlje, pa želim da sa vama podelim pesmu za slavlje, ako ste još uvek raspoloženi :cheers: Vojvodina nanana naaaa naaaaaa
[video]http://www.youtube.com/watch?v=fT1Sa91N75E[/video]
This time next year, we'll be cup winners!
the Gari

Post by the Gari »

slanina wrote:Lazo Bakmaz i izjava,Grin je dosao iz moskovskog Levskog :mrgreen: .

Uklapa se stvar. Pošto, sudeći po Radiju Novi Sad, u sledećem kolu igramo s Rapidom iz Bukurešta. :mrgreen:

Ovo juče, za mene i nije neka pobeda koliko izbegavanje još jedne sramote. Sada sledi taj "Bukurešt" i utakmice protiv jedne (za promenu) profesionalne ekipe, pa ćemo da vidimo gde smo. Za sad se može reći da smo izbegli totalni neuspeh, uspeh bi bio izbaciti te "Rumune".
Tovari buraniju!

https://telepapatija.wordpress.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
kenta

Post by kenta »

Dobro je, konačno malo radosti, posle dugo vremena...
Nego, jel to sigurno da se igra u NSu?
Grof Žekula
Administrator

Post by Grof Žekula »

masterNS wrote:Samo nedelju dana? I prvi karton je dobio bespotrebno u 51. minutu pri rezultatu 4:0 za nas. Drugi je dobio u 90. minutu, kada nam ne bi nista znacilo ni da daju 4 gola. To se ne zove glupost, to se zove neprofesionalizam. Nadam se da ce ga drakonski kazniti.
E moj Trajče...

I neprofesionalizam (koliko je prošle sezone puta "požuteo" i to na isti, ekstremno neprofesionalan, način), i glupost, jer ga jedno vodi u drugo (dobiti na takav način dva žuta kartona znači jedno od ova dva - on to radi NAMERNO, jer je bezobrazan i neprofesionalan, ili SLUČAJNO, jer je "glup". Trećeg NEMA, a ovo drugo je "manje opasno"). On je ODAVNO postao, po svemu, jedan od onih igrača koje je bolje da nemamo u timu (a ne da još bude i zamenik Kapitena). Tako može biti, da nam je učinio veliku uslugu pred četvrtak, a u nadi (mojoj) da neće zauzeti mesto u postavi ni u Beču!!! A da ga treba kazniti (i to jedino kako razume - po džepu), itekako treba!!! Za nauk...

Zašto u svim "medijima", i to napisano od strane ljudi koji su BILI na utakmici, piše da je asistent kod prvog gola (Moreire) bio Stevanović? Boske daleko na strani, a asistenciju (ako se ono tako može nazvati) pripisati Pavloviću.

Potezi (bilo ih je dva) Trajkovića, ipak, ostaju daleko (jer nam, ovakav kakav je, neće nedostajati u narednom periodu) iza poteza Poletanovića (asistencija) i Abuovog gola!!!
Mickey

Post by Mickey »

slanina wrote:Lazo Bakmaz i izjava,Grin je dosao iz moskovskog Levskog :mrgreen: .
Ha,ha,ha ma kakva bi bila utakmica kada ga Laza ne bi "zacinio" svojim biserima.:D
Meni je bio najbolji kada se Supic glupirao sa loptom u 16ercu: "Prvaa, Supicuu prvaaa!!" :lol:

A o utakmici...po meni smo mozda malo bili bolji nego u prvoj utakmici ali to je jos jako daleko od toga da se pobedi jedna ekipa poput Rapida.
PanonskiFantom

Post by PanonskiFantom »

Svaka cast sto se RTV konacno iscimao za prenos.Nadam se da ce to biti i u buduce praksa!

A 9 og avgusta invazija! :yesss: :smoker:
Vise nista nije isto!
madda fakka

Post by madda fakka »

http://www.uefa.com/uefaeuropaleague/se ... index.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Kazu igramo u 21h... Pogledajte utakmicu "iznad" nase...

Gledajuci ostale meceve (sa pretpostavkom ko je nosilac a ko ne) jos nam je i zreb bio naklonjen. Da je npr mogao bilo koji protivnik da nam bude jedino Rapid, Asteras i Steaua mi deluju kao jedini protivnici protiv kojih mozemo gajiti nadu.... Tako da 02.08.2012., samo hrabro do nove pobede!!
I Bog je Slaninar...
laki

Post by laki »

zapad wrote:Koliko ljudi ovde "mrače", strašno...
Ja ne znam sta treb da se desi da ovde procitam barem 3 pozitivna komentara. Sta treba da se desi da vecina vas bude zadovoljna? Turija rece da nas sreca nece pratiti u dve utakmice za redom jer smo ispucali srecu protiv Sudove. E vala smo ispucali i svu nesrecu protiv iste te ekipe u drugom poluvremenu na Karadjordju. To niko ne spominje. Smeta vam pobeda od 4 0, jbt?! Ma strasno.

A posto je ovo tema Liga Evrope, moram reci da sam gledao Rome juce protiv onog Naftana i nije mi bilo jasno da li je taj tim jako dobar ili su Romi najgora ekipa u ovim kvalifikacijama! Da nam prvenstvo nije namesteno oni ne bi sa ovim timom bili ni 5 na tabeli! Naftan ih je upropastio sa 10 igraca. Romi nemaju odbranu, uragan im duva kroz istu! Pa nas Trajkovic je klasa za svakog stopera petokrake! Ili je Naftan neka uzasno dobra ekipa pa su zato razbili Rome.
Image
novosadjanin

Post by novosadjanin »

Na njihovoj zvanicnoj stranici pise da revans pocinje u 21.05h i da ce cena za nasu istocnu tribinu biti 16 €.

Thursday, August 9, 2012 9:05pm
Preise:
NORD/SÜD: Vollpreis € 18,-- / Kinder von 6 - 14 Jahren € 8,--
WEST/OST: Vollpreis € 16,-- / Kinder von 6 - 14 Jahren € 8,--

https://www.facebook.com/events/477989505547568/" onclick="window.open(this.href);return false;

Kod njih je istocna tribina ono sto je kod nas juzna, desno od glavne tribine.

http://en.wikipedia.org/wiki/File:Hanap ... on_Ost.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Sergej Milinković-Savić: "Navijač sam Vojvodine, Mislim da mi koji smo ponikli u Vojvodini ne treba da igramo za crvenu zvezdu i partizan".
FALCAO 09

Post by FALCAO 09 »

novosadjanin wrote:Na njihovoj zvanicnoj stranici pise da revans pocinje u 21.05h i da ce cena za nasu istocnu tribinu biti 16 €.

Thursday, August 9, 2012 9:05pm
Preise:
NORD/SÜD: Vollpreis € 18,-- / Kinder von 6 - 14 Jahren € 8,--
WEST/OST: Vollpreis € 16,-- / Kinder von 6 - 14 Jahren € 8,--

https://www.facebook.com/events/477989505547568/" onclick="window.open(this.href);return false;

Kod njih je istocna tribina ono sto je kod nas juzna, desno od glavne tribine.

http://en.wikipedia.org/wiki/File:Hanap ... on_Ost.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Verovatno cemo biti smesteni u cosku, a bilo bi sjajno ako bi to bilo ipak iza gola hehe :)
Ako nas je na finale kupa otislo oko 7000, u Bec moze bar 1000!
madda fakka

Post by madda fakka »

laki wrote:Ja ne znam sta treb da se desi da ovde procitam barem 3 pozitivna komentara.
Verujem kada bi bili pobednici LE neko bi se nasao da prica kako ovaj nije ovo, kako li smo dozvolili ovo ili ono u odbrani/sredini, kako Zagorcic (ni)je ovo ili ono uradio itd. Neko je napisao da ne veruje zasto Zagorcic ne ubacuje mlade igrace. Naravno da se us**o, kad smo izgubili od Vaduza trener je u roku od 5 min dobio otkaz/dao ostavku. Iskreno po prvi put da me je Zagorcic prijatno iznenadio sa postavom. Zameram mu samo na Skuleticu jer moje misljenje je da je on najobicniji balvan (rame uz rame sa Purketom Stojanovicem). Dva ofanzivna vezna koji su imali uloge i u odbrani, ne secam se utakmice sa Poletanovicem i Moreirom u isto vreme. Vuk koji je po meni odigrao ono sto se trazilo od njega, steta za povredu (Jel neko zna koliko je ozbiljna Vukova povreda?). Drago mi je sto se Boske polako vraca u formu jesenjeg dela prosle sezone. Poletanovic ce pokazati svoje u narednim utakmicama samo da se oslobodi malo ipak tek mu je 19. Imali smo Moreiru, Abua, Bosketa, Skuletica i Poletanovica tj. u napadu 5 igraca :!: U Prvoj utakmici smo imali 4 ako uzmemo u obzir da su Litvanci dzinovi i da su se forsirali centar sutevi sa bokova, prakticno sa 3 igraca. Eto i to ako nista drugo Vule i Pavlovic nisu forsirali centar suteve u Litvaniji, znaci Zagorcic je naucio lekciju iz NS. Naravno necu da velicam igru, ima da se radi mnogo ali sa ovom postavom od juce moze dosta toga da se uradi. 4:0 je velika pobeda koja dize samopouzdanje nasim momcima jos ako damo prvi gol u NS sledeci cetvrtak... Samo hrabro do nove pobede :!: :!:

FALCAO 09 wrote:Verovatno cemo biti smesteni u cosku, a bilo bi sjajno ako bi to bilo ipak iza gola hehe :)
Ako nas je na finale kupa otislo oko 7000, u Bec moze bar 1000!
Lova burazeru, lova... Ako je za Litvaniju put kostao 40 evra, verujem za Bec treba jeftinije da bude :) Kada bi cena puta bila jedna crvena, bilo bi dosta zainteresovanih, a NS firme bi imale stotine prijavljenih za bolovanje :wink:
I Bog je Slaninar...
Grof Žekula
Administrator

Post by Grof Žekula »

Zvaničan sajt kluba wrote:FK „Vojvodina“ odredio je cene ulaznica za utakmicu trećeg kvalifikacionog kola Lige Evrope u kojoj će gost Novosađana biti SK Rapid iz Beča.

ZAPAD 500 din
ISTOK 400 din
SEVER 200 din

Vojvodina nastavlja saradnju sa firmom „Ticket Line“ koja će biti zadužena za štampanje i distribuciju ulaznica kao i u slučaju susreta prethodnog kola koji je odigran na stadionu „Karađorđe“. To znači da za utakmicu Vojvodina-Rapid (Beč) NEĆE važiti pretplatne ulaznice niti će biti deljene besplatne po bilo kom osnovu.

O datumu početka prodaje karata i radnom vremenu blagajne javnost će biti informisana naknadno.
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

laki wrote: Romi nemaju odbranu
Njihova gol razlika ove sezone ce da bude 60:59 :rolll:
Locked