sada sledi rapid, zaista ne znam kakvi su trenutno, al makar po transfermarktu smo "skuplji" od njih i mislim da mozemo da se nosimo sa njima! Hrabro!
slanina wrote:Lazo Bakmaz i izjava,Grin je dosao iz moskovskog Levskog.
E moj Trajče...masterNS wrote:Samo nedelju dana? I prvi karton je dobio bespotrebno u 51. minutu pri rezultatu 4:0 za nas. Drugi je dobio u 90. minutu, kada nam ne bi nista znacilo ni da daju 4 gola. To se ne zove glupost, to se zove neprofesionalizam. Nadam se da ce ga drakonski kazniti.
Ha,ha,ha ma kakva bi bila utakmica kada ga Laza ne bi "zacinio" svojim biserima.slanina wrote:Lazo Bakmaz i izjava,Grin je dosao iz moskovskog Levskog.
Ja ne znam sta treb da se desi da ovde procitam barem 3 pozitivna komentara. Sta treba da se desi da vecina vas bude zadovoljna? Turija rece da nas sreca nece pratiti u dve utakmice za redom jer smo ispucali srecu protiv Sudove. E vala smo ispucali i svu nesrecu protiv iste te ekipe u drugom poluvremenu na Karadjordju. To niko ne spominje. Smeta vam pobeda od 4 0, jbt?! Ma strasno.zapad wrote:Koliko ljudi ovde "mrače", strašno...
Verovatno cemo biti smesteni u cosku, a bilo bi sjajno ako bi to bilo ipak iza gola hehenovosadjanin wrote:Na njihovoj zvanicnoj stranici pise da revans pocinje u 21.05h i da ce cena za nasu istocnu tribinu biti 16 €.
Thursday, August 9, 2012 9:05pm
Preise:
NORD/SÜD: Vollpreis € 18,-- / Kinder von 6 - 14 Jahren € 8,--
WEST/OST: Vollpreis € 16,-- / Kinder von 6 - 14 Jahren € 8,--
https://www.facebook.com/events/477989505547568/" onclick="window.open(this.href);return false;
Kod njih je istocna tribina ono sto je kod nas juzna, desno od glavne tribine.
http://en.wikipedia.org/wiki/File:Hanap ... on_Ost.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Verujem kada bi bili pobednici LE neko bi se nasao da prica kako ovaj nije ovo, kako li smo dozvolili ovo ili ono u odbrani/sredini, kako Zagorcic (ni)je ovo ili ono uradio itd. Neko je napisao da ne veruje zasto Zagorcic ne ubacuje mlade igrace. Naravno da se us**o, kad smo izgubili od Vaduza trener je u roku od 5 min dobio otkaz/dao ostavku. Iskreno po prvi put da me je Zagorcic prijatno iznenadio sa postavom. Zameram mu samo na Skuleticu jer moje misljenje je da je on najobicniji balvan (rame uz rame sa Purketom Stojanovicem). Dva ofanzivna vezna koji su imali uloge i u odbrani, ne secam se utakmice sa Poletanovicem i Moreirom u isto vreme. Vuk koji je po meni odigrao ono sto se trazilo od njega, steta za povredu (Jel neko zna koliko je ozbiljna Vukova povreda?). Drago mi je sto se Boske polako vraca u formu jesenjeg dela prosle sezone. Poletanovic ce pokazati svoje u narednim utakmicama samo da se oslobodi malo ipak tek mu je 19. Imali smo Moreiru, Abua, Bosketa, Skuletica i Poletanovica tj. u napadu 5 igracalaki wrote:Ja ne znam sta treb da se desi da ovde procitam barem 3 pozitivna komentara.
Lova burazeru, lova... Ako je za Litvaniju put kostao 40 evra, verujem za Bec treba jeftinije da budeFALCAO 09 wrote:Verovatno cemo biti smesteni u cosku, a bilo bi sjajno ako bi to bilo ipak iza gola hehe![]()
Ako nas je na finale kupa otislo oko 7000, u Bec moze bar 1000!
Zvaničan sajt kluba wrote:FK „Vojvodina“ odredio je cene ulaznica za utakmicu trećeg kvalifikacionog kola Lige Evrope u kojoj će gost Novosađana biti SK Rapid iz Beča.
ZAPAD 500 din
ISTOK 400 din
SEVER 200 din
Vojvodina nastavlja saradnju sa firmom „Ticket Line“ koja će biti zadužena za štampanje i distribuciju ulaznica kao i u slučaju susreta prethodnog kola koji je odigran na stadionu „Karađorđe“. To znači da za utakmicu Vojvodina-Rapid (Beč) NEĆE važiti pretplatne ulaznice niti će biti deljene besplatne po bilo kom osnovu.
O datumu početka prodaje karata i radnom vremenu blagajne javnost će biti informisana naknadno.
Njihova gol razlika ove sezone ce da bude 60:59laki wrote: Romi nemaju odbranu