Liga Evrope - sezona 2012/13

Locked
kej

Re: Liga Evrope 2012/13: Suduva-Vojvodina 0:4

Post by kej »

madda fakka wrote:Prva recenica: Tada je Brka bio na golu, Tadic ih je lomio po sredini, Mrdja se otkrivao i trcao, "Super Mario", Stjepanovic, Tumbasevic su takodje umeli na trenutke da zablistaju, Gosn. Stepi je bio trener. Moje misljenje je da smo tada imali sredinu koja je imala bolju tehniku i vecu mastovitost.
Ok, imali smo Tadića i Mrđu. Slažem se da takve igrače sada nemamo. Ali, ne zaboravimo je tada igrao i indisponirani Stoika, simpatični Mitar Peković(i to na levom beku ako se ne varam) i pomenuti Stjepanović i Đurovski koji jesu umeli da zablistaju, ali jednom godišnje. Brkić je legenda kluba, ali baš protiv Austrije je napravio najveći kiks svoje karijere. Lovrić, Karan, Ađuru..
Diskutabilno je da li je taj tim bio bolji od ovog. Tu su negde. Treneri? Svaka čast Stepiju na trenerskoj karijeri, ali on je ubacivao LAKIĆA na KRILO u trenutku kad smo gubili od Zvezde..
Hoću da kažem da sam tad mislio da će nas Austrija pokidati, a ustvari su nas prošli tako što je Brka ispustio jednu laku loptu u trenutku kad su se oni već skoro pomirili sa ispadanjem. Pa još ona čista ruka u poslednjem minutu pri rezultatu 3-2, kad je komotno mogao da svira penal..
ABU ABU ABUBAKAR, METNI IM GA JEDNOM MAKAR!
churguzijanac

Post by churguzijanac »

Ne mogu da verujem.Tol'ki divan zarad 500 kinti :!: :?:

Nego da li se zna kad ce da pocne sa prodajom karata i koja su prodajna mesta?
Tony Starks

Post by Tony Starks »

Prodaja ulaznica za utakmicu Vojvodina-Rapid (Beč) počinje u utorak 31. Jula i to na nekoliko prodajnih mesta.
Blagajna stadiona „Karađorđe“ radiće po sledećem rasporedu :

Utorak, 31. Jul od 15-20 časova
Sreda, 01. Avgust od 15-20 časova
Četvrtak, 02. Avgust od 11-21 čas

Ujedno, prodaja karata će biti oganizovana i na mobilnim punktovima koji će biti postavljeni u pešačkoj zoni, u Zmaj Jovinoj ulici i to :

Utorak, 31. Jul od 17-22 časa
Sreda, 01. Avgust od 17-22 časa
zapad

Post by zapad »

Cene su što bi se reklo po meri za svačiji džep, po meni i više nego pristupačne. Ko ne želi da odvoji 200 dinara, ako mu je već 500 puno, za jednu ovakvu utakmicu taj sigurno i nije baš toliki zaljubljenik u crveno belu boju. Dolazi nam Rapid u goste a mi na nekoliko stranica unazad raspravljamo da li nam je puno da odvojimo 4, 3 ili 1,5 evra da pogledamo našu Vojvodinu.
Što se tiče samog protivnika mislim da sve zavisi od nas samih. Ako igrači sami ne prelome u svojim glavama da Rapid više nije što je nekad bio i da im je ovo odlična prilika da naprave nešto od svojih karijera niko im ne može pomoći. Naravno i mi možemo odigrati značajnu ulogu jer nadam se punom Karadjordju koji će od izlaska igrača na teren napraviti domaćinsku atmosferu i dati jaku podršku našem timu. Kako se priča imaće i Rapd veliku podršku i sigurno ne treba našima okrenuti ledja ako nešto krene loše, ne treba spominjati Supića... već treba disati istim plućima sa našima na terenu.
Ja verujem da možemo dalje iz ovog dvomeča.
Salvador

Post by Salvador »

zapad wrote:Cene su što bi se reklo po meri za svačiji džep, po meni i više nego pristupačne. Ko ne želi da odvoji 200 dinara, ako mu je već 500 puno, za jednu ovakvu utakmicu taj sigurno i nije baš toliki zaljubljenik u crveno belu boju. Dolazi nam Rapid u goste a mi na nekoliko stranica unazad raspravljamo da li nam je puno da odvojimo 4, 3 ili 1,5 evra da pogledamo našu Vojvodinu.
Što se tiče samog protivnika mislim da sve zavisi od nas samih. Ako igrači sami ne prelome u svojim glavama da Rapid više nije što je nekad bio i da im je ovo odlična prilika da naprave nešto od svojih karijera niko im ne može pomoći. Naravno i mi možemo odigrati značajnu ulogu jer nadam se punom Karadjordju koji će od izlaska igrača na teren napraviti domaćinsku atmosferu i dati jaku podršku našem timu. Kako se priča imaće i Rapd veliku podršku i sigurno ne treba našima okrenuti ledja ako nešto krene loše, ne treba spominjati Supića... već treba disati istim plućima sa našima na terenu.
Ja verujem da možemo dalje iz ovog dvomeča.
Sigurno je da mozemo dalje, ali moj utisak je da je, uprkos ubedljivoj pobedi protiv Suduve, nasa igra i dalje puna rupa koje ozbiljniji tim moze lako kazniti, dok cemo za gol ipak morati mnogo vise da se potrudimo nego protiv Litvanaca. Nadam se da trener uvidja ove probleme i da radi na njima.
Sto se tice igraca, iskreno se nadam da i oni shvataju boldovani deo. Davno se pokazalo da nasem timu treba pre svega jedan dobar psiholog; izgleda da je Milinkovicu taj deo bio jaca strana.
the Gari

Post by the Gari »

PanonskiFantom wrote:Kad napise neko kako cigani ovo kako cigani ono dodje mi da :pegla:
:!:
kej wrote:Ok, imali smo Tadića i Mrđu. Slažem se da takve igrače sada nemamo. Ali, ne zaboravimo je tada igrao i indisponirani Stoika, simpatični Mitar Peković(i to na levom beku ako se ne varam) i pomenuti Stjepanović i Đurovski koji jesu umeli da zablistaju, ali jednom godišnje. Brkić je legenda kluba, ali baš protiv Austrije je napravio najveći kiks svoje karijere. Lovrić, Karan, Ađuru..
Diskutabilno je da li je taj tim bio bolji od ovog. Tu su negde. Treneri? Svaka čast Stepiju na trenerskoj karijeri, ali on je ubacivao LAKIĆA na KRILO u trenutku kad smo gubili od Zvezde..
Hoću da kažem da sam tad mislio da će nas Austrija pokidati, a ustvari su nas prošli tako što je Brka ispustio jednu laku loptu u trenutku kad su se oni već skoro pomirili sa ispadanjem. Pa još ona čista ruka u poslednjem minutu pri rezultatu 3-2, kad je komotno mogao da svira penal.
Tako nekako. Obe naše ekipe (2009. i 2012.) su najveća nepoznanica u celoj jednačini i istovremeno same sebi najveći protivnici. Naravno da je Rapid solidan i organizovan klub, sa normalnim stadionom, brojnim navijačima, publikom koja živi u društvu gde 500 dinara ili četiri evra nisu nikakav problem, ali nije to ni tim koji je nepobediv. Ipak nisu Atletiko koji je, ako se ne varam, pred sezonu kad smo igrali s njima potrošio 80 miliona evra na pojačanja; koliko se sećam, tada su za njih igrali Forlan, Aguero, Maniš, Rejes, Ujfaluši, Maksi...

Što opet nije značilo da ekipa dobro nalivena tokom "uvodnog libreta" u Porti na trenutak nije poverovala da možemo do suludih 3:0 kada je Buki zavukao gol Abijatiju! :mrgreen:

Da se vratim na meč s Austrijom i poređenje tih ekipa. Slažem se da su Stjepanović i Đurovski bili igrači koji su mogli da bljesnu al' se na to čekalo dugo i mukotrpno (videti pod: Moreira i Škuletić). Tada smo imali cirka jednake šanse da prođemo kao i sada, što bismo i učinili da smo imali iole organizovano odbranu. Tu bih napravio malu ispravku, prepošteni (i sa epitetom "simpatični" se apsolutno slažem!) Mitar tek kasnije se pokazao na levom beku (a bogami i kao zadnji vezni) a tu je utakmicu odigrao kao štoper u paru s Karanom i loše reagovao kod njihovog prvog gola pred sam kraj prvog poluvremena. Mislim da je levog beka u Beču izigravao Grozdanovski, u principu nije ni bitno. Kako su već citirani ovde mudriji od mene: "Ako kanimo pobjediti, ne smemo izgubiti" (ili barem primiti više golova kod kuće).

A čuveni potez s krilom Lakićem... :frown: To je prvi i jedini put (ne računajući nekoliko protesta s "Firmom") da sam napustio jednu utakmicu Vojvodine pre njenog kraja. Kakvih smo se mi vedeta nagledali poslednjih godina...

Pazi Voša gazi!
Tovari buraniju!

https://telepapatija.wordpress.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Helm

Re: Liga Evrope 2012/13: Vojvodina-Rapid (Beč), četvrtak 21h

Post by Helm »

Ajde da se malo pozabavim statistikom Rapida pošto nisam video da je neko pisao o tome, ako jeste - moja greška.

Po rangiranju UEFA-e nalaze se tu negde oko 140. mesta, dakle solidno iza crnih i relativno blizu crvenih a opet dosta ispred nas.
Što se tiče njihovih rivala, veće evropske uspehe u prethodnih 5 godina (i to solidno veće) su beležili Austrija i Salcburg.
U poslednje 2 ili 3 godine (čini mi se 2) su dva puta igrali grupnu fazu LE ali vrlo slabo. Oba puta su u plej ofu izbacili Aston Vilu što je po meni ozbiljan rezultat.

Za kraj jedna zanimljiva info za poređenje sa nama. Prethodne kvalifikacije su ih u drugom kolu ukrstile sa Suduvom i ukupan rezultat je bio 6-2 za Rapid, i to 4-2 i 2-0.

Ako sam negde dobio pogrešnu informaciju ispravite me.

EDIT: U prethodnoj sezoni nisu učestvovali u Evropi, dakle, grupne faze su bile u sezonama 2009/10 i 2010/11.
PanonskiFantom

Post by PanonskiFantom »

Uroš wrote:
PanonskiFantom wrote:Kad napise neko kako cigani ovo kako cigani ono dodje mi da :pegla:
Знам,истина увек боли.
Стексман мени до Новог Сада треба 50 минута колима,па се исцимам некако.
Mene ne boli istina, nego me zabole!
Vise nista nije isto!
Passion

Post by Passion »

Image
Где год да играш, прати те твоја Фирма!
torrente

Post by torrente »

fino fino,počinje da me šije neko treperenje...jedva čekam utakmicu!
Konačno se dešava nešto pozitivno.
Inače pre dve godine sam igrom slučaja gledao Rapid-Salke(prijateljska) bilo je 2-2.
Bio sam na tribini gde su gostujući navijači.Stadion je perfektan bez atl.staze pokriven zvučan nisam siguran koliko prima gledalaca ali tu jegde do 20.000.Navijači su me prijatno iznenadili,bakljada navijanje 90 min...ako pronadjem kačim i fotke.
moja familija je došla u Vojvodinu pre žaba...
Nikola

Post by Nikola »

Za utakmicu vlada ogromno interesovanje i dobronameran savet svima da blagovremeno nabave svoje karte.
ПУШТАМ КИШУ!
Uroš

Post by Uroš »

Опет ће бити ликова који ће улазити у 15 минуту на стадион,то никако да се искорени.
Turija

Post by Turija »

Drago mi je da bude pun Stadion i da ovaj dobar marketing, na ulicama Novog Sada, da rezultat, dodatnu energiju i motiv našim igračima :cheers:
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
True Love FCV

Post by True Love FCV »

Drago mi je da vidim opet to pozitivno razmisljanje kod ljudi,slicno finalu kupa 2011.Treba se svaki kraj iscimati posebno za ovu utakmicu,jer se na ovakvim mecevima salje lepa slika celoj evropi :cheers:
Svi na stadion,igra Vojvodina :whip:
Љубав и страст јачају с годинама.
torrente

Post by torrente »

Rapid odmah u nedelju igra gradski derbi protiv Austrije,tako da ih treba natisnuti od prvog minuta...
sto bi rekli rekli nasi stari, preetisak!!! :cheers:
moja familija je došla u Vojvodinu pre žaba...
Locked