kowalski wrote:Jedina tacka spoticanja im je ko kada treba da bude prvi.
Pa onda kaži da nema pluralizma...
Sad malo skrećem s teme, ali jako mi upada u oči ovo košarkaško prepiranje gde jedan blizanac kao ponižava drugog nazivajući ga klubom nekakve fabrike s periferije. Pa istorija svake prigradske fabrike (pa makar je rabio taj retardirani Čović) sija zaslepljujućim sjajem u odnosu svrhu i smisao postojanja te beogradske đubradi. Ej, rač "fabrika" je uvredljiva, ali zato izraz "bezbednosna struktura" tako milo zvuči.
A i da smanji doživljaj malo, statusi poslednja dva dana su vrhunska neozbiljnost, stranica izgleda kao neka od onih milion bezveznih stranica koje prave osnovci po fejsbuku. Očigledno da je neko nov preuzeo njeno uređivanje, ali nije baš na najozbiljniji način shvatio posao.
Ne bi se složio sa tobom. jer nije se ni probalo, a nije teško napraviti tako nešto. To bi itekako imalo odjeka među građanima i budućim navijačima Voše. To što si citirao klovna, ne bi komentarisao, jer nije vredno.
Legnem pijan, ustanem pijan, pa koji sam kuratz i spavao onda!
21114 wrote:Ne bi se složio sa tobom. jer nije se ni probalo, a nije teško napraviti tako nešto. To bi itekako imalo odjeka među građanima i budućim navijačima Voše. To što si citirao klovna, ne bi komentarisao, jer nije vredno.
Sanse da se to desi kod nas su realno minimalne. Ali dobro, mozda nas nova sefica marketinga odvede dalje od socijalnih gumenih antistres loptica.
Bilo bi izvodljivo u dva galeba,mesto namrstenih krimosa doceka ih navijacki dzet set,pa presecemo pesmu Mitra Mirica i raspevamo se navijacki,usput mrcemo belo,polivamo se pivom i posle malo karaoke raspalimo,pa malo pucamo iz prangija...igraci i presednik bi nam bili vecno zahvalni...
gospodinFKV wrote:Taj ko natera 60% sadasnjeg tima na bilo kakav kulturno-umetnicki dogadjaj ima od mene gajbu
60%? Pa ti mora da se šališ
Danas se nesto jako osecam velikodusno...
Kad ih zamislim u pozoristu, pred ocima su mi Supic i Katai kako grickaju semenke, cackaju nos i brisu slince o sediste ispred, dok ih Vranjes i Djuric tuku da se smire, vec drzeci Trajkovica i Runija za usi....
gospodinFKV wrote:Kad ih zamislim u pozoristu, pred ocima su mi Supic i Katai kako grickaju semenke, cackaju nos i brisu slince o sediste ispred, dok ih Vranjes i Djuric tuku da se smire, vec drzeci Trajkovica i Runija za usi....
21114 wrote:Ne bi se složio sa tobom. jer nije se ni probalo, a nije teško napraviti tako nešto. To bi itekako imalo odjeka među građanima i budućim navijačima Voše. To što si citirao klovna, ne bi komentarisao, jer nije vredno.
Sanse da se to desi kod nas su realno minimalne. Ali dobro, mozda nas nova sefica marketinga odvede dalje od socijalnih gumenih antistres loptica.
А ко је нова шефица маркетинга? Нисам обавештен...
Љyбaв пpeмa тeби нac je cпojилa, a мpжњa пpeмa њимa ojaчaлa!