Marketing kluba

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
the Gari

Re: Marketing kluba

Post by the Gari »

kowalski wrote:Jedina tacka spoticanja im je ko kada treba da bude prvi.
Pa onda kaži da nema pluralizma... :frown:

Sad malo skrećem s teme, ali jako mi upada u oči ovo košarkaško prepiranje gde jedan blizanac kao ponižava drugog nazivajući ga klubom nekakve fabrike s periferije. Pa istorija svake prigradske fabrike (pa makar je rabio taj retardirani Čović) sija zaslepljujućim sjajem u odnosu svrhu i smisao postojanja te beogradske đubradi. Ej, rač "fabrika" je uvredljiva, ali zato izraz "bezbednosna struktura" tako milo zvuči.
Tovari buraniju!

https://telepapatija.wordpress.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Junior

Post by Junior »

Ne znam ko uređuje zvaničnu FB stranicu kluba, ali morao bi da poradi na pravopisu.
Tony Starks

Post by Tony Starks »

A i da smanji doživljaj malo, statusi poslednja dva dana su vrhunska neozbiljnost, stranica izgleda kao neka od onih milion bezveznih stranica koje prave osnovci po fejsbuku. Očigledno da je neko nov preuzeo njeno uređivanje, ali nije baš na najozbiljniji način shvatio posao.
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

http://nocturnemagazine.net/interview/1 ... ane-fanove" onclick="window.open(this.href);return false;

Nisam znao u koji topic ovo da smestim :) Momci su poslali rucno pisane odgovore na pitanja :mrgreen:
21114

Post by 21114 »

http://www.021.rs/Info/Zanimljivosti/VI ... uzike.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Odličan primer marketinga. Ovo je takođe izvodljivo i za naše uslove. Ima nas svih fela i svi jednako volimo svoj klub.
Legnem pijan, ustanem pijan, pa koji sam kuratz i spavao onda!
kowalski

Post by kowalski »

To je bila skrivena kamera za kosarkase.

Ovde svakako ne bi pilo vode.
Ne možete da me vidite u pozorištu, bioskopu i operi, ali sam čest gost diskoteka i kafića. Ne pijem. Volim cigane i žene”, zaključio je Butorović.
Image
21114

Post by 21114 »

Ne bi se složio sa tobom. jer nije se ni probalo, a nije teško napraviti tako nešto. To bi itekako imalo odjeka među građanima i budućim navijačima Voše. To što si citirao klovna, ne bi komentarisao, jer nije vredno.
Legnem pijan, ustanem pijan, pa koji sam kuratz i spavao onda!
Mare

Post by Mare »

21114 wrote:http://www.021.rs/Info/Zanimljivosti/VI ... uzike.html

Odličan primer marketinga. Ovo je takođe izvodljivo i za naše uslove. Ima nas svih fela i svi jednako volimo svoj klub.
Ekstra je fora i super je ispalo. Samo sad je to provaljeno i treba smisliti nešto novo, ovako bi bili kopija.
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Taj ko natera 60% sadasnjeg tima na bilo kakav kulturno-umetnicki dogadjaj ima od mene gajbu :greenbutt:
kowalski

Post by kowalski »

21114 wrote:Ne bi se složio sa tobom. jer nije se ni probalo, a nije teško napraviti tako nešto. To bi itekako imalo odjeka među građanima i budućim navijačima Voše. To što si citirao klovna, ne bi komentarisao, jer nije vredno.
Sanse da se to desi kod nas su realno minimalne. Ali dobro, mozda nas nova sefica marketinga odvede dalje od socijalnih gumenih antistres loptica.
Image
borrissey

Post by borrissey »

gospodinFKV wrote:Taj ko natera 60% sadasnjeg tima na bilo kakav kulturno-umetnicki dogadjaj ima od mene gajbu :greenbutt:
60%? Pa ti mora da se šališ :cheers:
FCVNS

Post by FCVNS »

Bilo bi izvodljivo u dva galeba,mesto namrstenih krimosa doceka ih navijacki dzet set,pa presecemo pesmu Mitra Mirica i raspevamo se navijacki,usput mrcemo belo,polivamo se pivom i posle malo karaoke raspalimo,pa malo pucamo iz prangija...igraci i presednik bi nam bili vecno zahvalni...
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

borrissey wrote:
gospodinFKV wrote:Taj ko natera 60% sadasnjeg tima na bilo kakav kulturno-umetnicki dogadjaj ima od mene gajbu :greenbutt:
60%? Pa ti mora da se šališ :cheers:
Danas se nesto jako osecam velikodusno...
Kad ih zamislim u pozoristu, pred ocima su mi Supic i Katai kako grickaju semenke, cackaju nos i brisu slince o sediste ispred, dok ih Vranjes i Djuric tuku da se smire, vec drzeci Trajkovica i Runija za usi.... :mrgreen:
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

gospodinFKV wrote:Kad ih zamislim u pozoristu, pred ocima su mi Supic i Katai kako grickaju semenke, cackaju nos i brisu slince o sediste ispred, dok ih Vranjes i Djuric tuku da se smire, vec drzeci Trajkovica i Runija za usi.... :mrgreen:
:lol: :klanjanje: :cheers:
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Avangarda

Post by Avangarda »

kowalski wrote:
21114 wrote:Ne bi se složio sa tobom. jer nije se ni probalo, a nije teško napraviti tako nešto. To bi itekako imalo odjeka među građanima i budućim navijačima Voše. To što si citirao klovna, ne bi komentarisao, jer nije vredno.
Sanse da se to desi kod nas su realno minimalne. Ali dobro, mozda nas nova sefica marketinga odvede dalje od socijalnih gumenih antistres loptica.
А ко је нова шефица маркетинга? Нисам обавештен...
Љyбaв пpeмa тeби нac je cпojилa, a мpжњa пpeмa њимa ojaчaлa!
Post Reply