shecky wrote:Turija nisam skontao dal je tvoj komentar pozitivna ili negativna kritika.
U svakom slucaju meni se ovakav marketing bas i ne svidja ,tj ne bas ceo.
Jer svaka cast svakome ali ako ti moras neku zensku da dovedes da bi poboljsao prodaju necegea ili da privuces paznju onda mene zanima zbog cega ljudi kupuju revkizite ? zbog neke zenske ili kluba?
Ustvari poenta price je ona Pinkovska.. skini se gola i bices najbolja pevacica.
Za mene totalno neukusno.
Moja kritika je pozitivna.
Za početak je najvažnije privući pažnju (a to se dobro uradilo) i mislim da nije bilo ničeg pinkovskog i neukusnog.Sam kažeš: ,, meni se ovakav marketing i ne sviđa, tj ne baš ceo", a ja sam u mom postu, to obrnuo i opet se u nečemu slažemo - znači realno ima dobrog.
Ako želimo prodati što više rekvizita, trebali bi još malo spustiti cenu (pošto su džepovi naših potrošača jako plitki), ali sa druge strane npr 10 evra za majicu nije previše. Međutim, dres, šal i kačket bi mogli ići 20% dole (uz uvek veliko znak pitanja da li bi nešto većom prodajom nadoknadili taj minus)?Ipak, cene su prihvatljive, s obzirom da je i ulaz besplatan, a košta i sva ta organizacija prodaje na samoj utakmici.
Ono što je za mene jako lepo, to je da na našem stadionu vidimo naše prodajne štandove i naše rekvizite.Nekako mi se čini da sada nećemo stati (po tom bolnom pitanju marketinga) i da ćemo, kako vreme ide, biti sve bolji i sa ponudom i sa kvalitetom.Mislim da treba dati podršku naporima da se, najzad, napravi ozbiljana marketing služba.
Imamo šansu da to uradimo.Ne znam zašto bi unapred zaključivali da neko ko dobro izgleda, ne zna dobro da radi svoj posao, kao da to jedno drugo isključuje.Naprotiv, mislim da je prava stvar ako se spoji.