Marketing kluba

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Turija

Re: Marketing kluba

Post by Turija »

Boske87 wrote:
Turija wrote: kako je G-đica Nuša Šenk vodila istu (ima li neki snimak)?
Ne znam za ostale ali kod mene je položila :D. Poznato je da smo mi Bosanci slabi na Slovenke :D
Ne znam kolike štikle nosi g-đica Šenk, ali na konfereciji svi joj do ramena :) - što bi rekli Crnogorci bila je tu najvisočija.
Boske, kad je već položila prijemni iz prvog, sad gledajte da je zadržite u Novom Sadu :wink:
:cheers:
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Firmin mali

Post by Firmin mali »

https://soundcloud.com/therealjoker/das ... besplatnim

Evo malo sam poradio na marketingu,momci vode jako dobar jutarnji program svakog radnog dana na radiu AS od 7 do 10 zestoka sprdnja,i ovom prilikom ispali prave lokal patriote,ako ih sretnete na stadionu pozdravite ih :cheers:

ps. sirite snimak dobra je fora skroz
madda fakka

Post by madda fakka »

Njih dvojicu neces vidjati na stadionu nikako veruj mi ;)
I Bog je Slaninar...
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Znam ih obojicu, oni su genijalci, pogotovo Mladja...
Ali nisu bas nesto zainteresovani za fudbal :mrgreen:
Boske87

Post by Boske87 »

Upoznao sam Mlađu davno, pre 6 godina dok je još pisao za FHM, CKM i ne deluje kao stadionski tip :) . Mislim da ih možeš naći u pabu Dablin na Petrovaradinu, inače najboljem mestu za popiti u NS.
What else are you gonna do on a Saturday?
http://www.youtube.com/watch?v=aF0uxqolMMk" onclick="window.open(this.href);return false;
madda fakka

Post by madda fakka »

Boske87 wrote:Upoznao sam Mlađu davno, pre 6 godina dok je još pisao za FHM, CKM i ne deluje kao stadionski tip :) . Mislim da ih možeš naći u pabu Dablin na Petrovaradinu, inače najboljem mestu za popiti u NS.
Mali off... Dublin pub nije nesto poznat siroj javnosti, ali ima svoje verne musterije koje su uglavnom muskog pola. Cuo sam pricu da je jedan od tih vernih musterija isao taxijem u Dublin i taksista krenuo pricu kako se 70tih i 80tih tamo i vamo izlazilo po NS i na kraju ga pitao "Jeli, jel su pocele devojke da dolaze u Dublin" :D
I Bog je Slaninar...
Boske87

Post by Boske87 »

madda fakka wrote:
Boske87 wrote:Upoznao sam Mlađu davno, pre 6 godina dok je još pisao za FHM, CKM i ne deluje kao stadionski tip :) . Mislim da ih možeš naći u pabu Dablin na Petrovaradinu, inače najboljem mestu za popiti u NS.
Mali off... Dublin pub nije nesto poznat siroj javnosti, ali ima svoje verne musterije koje su uglavnom muskog pola. Cuo sam pricu da je jedan od tih vernih musterija isao taxijem u Dublin i taksista krenuo pricu kako se 70tih i 80tih tamo i vamo izlazilo po NS i na kraju ga pitao "Jeli, jel su pocele devojke da dolaze u Dublin" :D
Mislim da svaki taksista zna za Dublin i Štrosmajerovu 5 jer se gazda svako veče vraća taksijem u NS kad zatvori pab, jednom sam i ja kao stalna mušterija podelio taksi sa njim :) . Inače devojaka i nije da nema ali uglavnom su lokalne ili sa akademije, znači umetničke duše :D. Trenutno nisam u NS ali prva stvar koju uradim kad stignem je odlazak sa društvom na ,,jedno,, točeno u Dublin.
Izvinjavam se za off
What else are you gonna do on a Saturday?
http://www.youtube.com/watch?v=aF0uxqolMMk" onclick="window.open(this.href);return false;
Turija

Post by Turija »

Milan wrote: Cini mi se da je bas Turija komentarisao njenu visinu na snimcima konferencija za stampu, pa eto prilike da sa nama podeli utiske susreta "uzivo"...
Sa ovim odgovorom ću da završim trenutnu priču o novom marketingu Voše, koju sam malo više istakao (kroz par svojih postova) u cilju pobude pozitivne navijačke energije, u godini pred stogodišnji jubulej našeg Kluba.
Utisci su da smo dobili začetak ozbiljnijeg marketinga, rekvizite sa cenom većom od kvaliteta (ali svi navijači sveta to uvek prihvate i ne žaleći plate), angažovanu i ljubaznu promoterku evropskog profila.
Verujem da će, već na sledećim utakmicama, ili nekim drugim akcijama, mnogi navijači imati priliku da steknu utiske iz susreta ,,uživo". :cheers:
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
shecky

Post by shecky »

Turija nisam skontao dal je tvoj komentar pozitivna ili negativna kritika.
U svakom slucaju meni se ovakav marketing bas i ne svidja ,tj ne bas ceo.
Jer svaka cast svakome ali ako ti moras neku zensku da dovedes da bi poboljsao prodaju necegea ili da privuces paznju onda mene zanima zbog cega ljudi kupuju revkizite ? zbog neke zenske ili kluba?
Ustvari poenta price je ona Pinkovska.. skini se gola i bices najbolja pevacica.

Za mene totalno neukusno.
Turija

Post by Turija »

shecky wrote:Turija nisam skontao dal je tvoj komentar pozitivna ili negativna kritika.
U svakom slucaju meni se ovakav marketing bas i ne svidja ,tj ne bas ceo.
Jer svaka cast svakome ali ako ti moras neku zensku da dovedes da bi poboljsao prodaju necegea ili da privuces paznju onda mene zanima zbog cega ljudi kupuju revkizite ? zbog neke zenske ili kluba?
Ustvari poenta price je ona Pinkovska.. skini se gola i bices najbolja pevacica.

Za mene totalno neukusno.
Moja kritika je pozitivna.
Za početak je najvažnije privući pažnju (a to se dobro uradilo) i mislim da nije bilo ničeg pinkovskog i neukusnog.Sam kažeš: ,, meni se ovakav marketing i ne sviđa, tj ne baš ceo", a ja sam u mom postu, to obrnuo i opet se u nečemu slažemo - znači realno ima dobrog.
Ako želimo prodati što više rekvizita, trebali bi još malo spustiti cenu (pošto su džepovi naših potrošača jako plitki), ali sa druge strane npr 10 evra za majicu nije previše. Međutim, dres, šal i kačket bi mogli ići 20% dole (uz uvek veliko znak pitanja da li bi nešto većom prodajom nadoknadili taj minus)?Ipak, cene su prihvatljive, s obzirom da je i ulaz besplatan, a košta i sva ta organizacija prodaje na samoj utakmici.
Ono što je za mene jako lepo, to je da na našem stadionu vidimo naše prodajne štandove i naše rekvizite.Nekako mi se čini da sada nećemo stati (po tom bolnom pitanju marketinga) i da ćemo, kako vreme ide, biti sve bolji i sa ponudom i sa kvalitetom.Mislim da treba dati podršku naporima da se, najzad, napravi ozbiljana marketing služba.
Imamo šansu da to uradimo.Ne znam zašto bi unapred zaključivali da neko ko dobro izgleda, ne zna dobro da radi svoj posao, kao da to jedno drugo isključuje.Naprotiv, mislim da je prava stvar ako se spoji.
Stexman

Post by Stexman »

Sta se zeli postici prodajom suvenira na tim standovima? To je pravo pitanje i kada dobijemo odgovor na to, znacemo koliko smo ozbiljni marketinski!

Ako je cilj da se zaradi, onda treba nastaviti sa dosadasnjom praksom!

Ako je cilj da se popularise nas klub, onda cene rekvizita moraju da idu toliko nisko da se samo pokrivaju troskovi. Poenta je da sto vise ljudi ima rekvizite, da se postigne jedna uniformisanost koja nikog ne moze da ostavi ravnodusnog. Tako se nenametljivo iskazuje pripadnost klubu i tako svi zajedno radimo na njegovoj popularizaciji.
Traziti 4 i vise hiljade za dres je bezobrazluk na danasnje vreme! Ne mora taj dres biti nekog extra kvaliteta, ali bar da lici na originalni i da izdrzi bar jednu-dve sezone a da se ne raspadne ili da mu ne spadne stampa.
shecky

Post by shecky »

Turija slazem se skroz ,slazem se i sa Stexom.
Meni licno smeta samo da fora sa zenskama :) msm da me ne razumete pogresno lol
To mi deluje nekako ... nesmekerski..
Moja poenta je bila da nije valjda da ta zenska mora da zainteresuje nekog za neki rekvizit??

A svakako bi bila dobra ideja i da se sem ogrinal dresa i svim bojama,recimo dobije gratis stampa sa brojem i imenov omiljenog igraca.
Naravno da to sve izgleda potpuno isto kao i brojevi i imena koji su na dresovima igraca.
Takodje da se da ponuda replike dresova koji naravno ne bi imali kvalitet orginala pa bi samim tim bila jeftinija, pa ko voli (dubina dzepa) nek izvoli.

Takodje mada to mozda deluje kao fantastika.. ali recimo taj tunelcic ispod zapada bi mogao ipak malo bolje da se sredi.
Kad to kazem pre svega mislim eto recimo ulaz u WC .. nit ima vrata nema cak ni stocka..
Zatim sta bi falilo da se ubace neke fensi lampice crvene i bele i naravno da na zidovima budu slike nasih velikana Boskova Toze Sekeresa Trive Brzica Pante Velkera itd itd ..da mladi narastaj ne misli da sem Dzaje ranije postojao ni jedan fudbaler...

Cak sta vise ja sam za to da svaka tribina dobije svoje ime (po legendama kluba) kada vec stadion mora da se zove Karadjordje.
zapad

Post by zapad »

normalno da će klub da prodaje svoj original dres.

Edit: Snizi malo ton
Nboya
OverForty

Post by OverForty »

Smanjis jedan do tri dana troskove i kupis obelezje voljenog Kluba. U cemu je problem ? :?
Over fifty
Stexman

Post by Stexman »

Ja ne pijem, ne pusim, ne izlazim nigde jer ne mogu da priustim sebi, nemam posao, prisljamcio sam se matorcima na gajbu... Ja troskova nemam, a nemam ni prihoda.
Jedino da prestanem da jedem pa da tu ustedim, a bojim se da ce mi i 7 dana stednje biti malo da priustim sebi dres(koji je fake) voljenog kluba!
I dalje odgovorno tvrdim da taj dres ne vredi te pare!
Post Reply