Kup Srbije - sezona 2012/13

Locked

Koliki je domet Vojvodine ove sezone, što se tiče kupa?

Poll ended at Tue Sep 25, 2012 4:06 pm

Kup je naš, ovaj put stvarno!
25
42%
Igraćemo finale i opet ga izgubiti...
10
17%
Dve utakmice polufinala su nam limit.
14
23%
Ispadamo u četvrtfinalu ili ranije.
11
18%

Total votes: 60

madda fakka

Re: 1/2 finala Kupa Srbije: Vojvodina-OFK Beograd, sreda 18h

Post by madda fakka »

Ultra slanina wrote:Kakvu parolu je imala Unija?
Stavili su "moze biti samo jedan" transparent na ogradu, podigli su setalicu sa grbom kluba i peharom i pokusali da zapale baklje kako bi stvorili bolji efekat, no ishod svega toga je bila dimcina i prekid meca na 2-3 minuta :)
I Bog je Slaninar...
Damir 025

Post by Damir 025 »

stormer wrote:
Damir 025 wrote:Ne znam da li gresim,mislim da bi bolje bilo da su karte bile bar 100 din... Bar bi se malo proredilo ovih "navijaca za dz". Svakakvih prica sam se naslusao danas oko mene,od onog "Dal je bolje da zvjezda u Nisu igra sa Kasalicom ili Lazovicem u spicu",pa "Jel Vojvodina sad u finalu?!". Ne treba nikom uskracivati pravo da gleda tekmu,ali ovo iritira! Kome je stvarno stalo do Vose platio bi i 500 ili jos normalnije uzeo sezonsku. Sigurno da je lepse igrati na punom stadionu,ali... Gostovanja su MAJKA :mrgreen: ! Svi na Karaburmu!
Potpuno se slazem sa tobom!
Danas sam se ocajno osecao na istoku, okruzen gomilom simpatizera crvenih i crnih (verujem da je dosta njih vise puta bilo na nasim, nego na njihovim utakmicama) koji su dosli da bi ubili vreme do Lige sampiona. Sva sreca pa je krenula da pada kisa, pa se to kolko tolko proredilo...
Mozda lose sa moje strane,ali bilo mi je drago kad je pocela kisa,a ekipa "za dz" sa severa odmah krece napolje,kad ono zakljucane kapije :mrgreen:
budababa

Post by budababa »

Ovo je klasika što se starog kluba tiče, da je nas ovako neko igrački "oprao", dobili bi čet'ri komada lagano. Jedino mi onoliku nadmoć uspemo da "krunišemo" sa rahitičnih 1:0. Ne treba se opuštati uz viđeno danas, revanš je za 35 dana, a puno se stvari do tada može promeniti (forma, kartoni, povrede, ...)

P.S. Severozapad peva: "Envere, majstore" :gospodin:
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
Tony Starks

Re: 1/2 finala Kupa Srbije: Vojvodina-OFK Beograd 1:0

Post by Tony Starks »

Nisam neki ljubitelj statistike kad je fudbal u pitanju, ali:

Korneri 15:1
Šutevi na gol 12:0

U ovom slučaju ove brojke mnogo govore. Prezadovoljan sam utakmicom, odlična igra. Nisam u fazonu nikoga da kudim, partijama svih igrača sam zadovoljan, a one najbolje sam istakao na glasanju. Ostaje naravno žal što im nismo metnuli još koji, bilo bi i više nego zasluženo. Čekam da vidim da li nam je gol opravdano poništen, drugar koji je gledao tekmu na TV-u kaže da je ugao koji je Arena prikazala bio jako loš ali da se njemu čini da je gol bio čist.

Mislim da ćemo proći ovo. Stvar je ovde jasna, Kiza je došao ovde s namerom da totalnom bunkerčinom izbori nulu, pa da mu to omogući da i u revanšu igra čekalicu. Naš gol mu kvari planove, u revanšu će morati da batali bunker i napadne, a u toj situaciji teško da će nam oni dati više golova nego mi njima, a nama praktično igraju i svi minimalni porazi.

Atmosferom i posetom takođe zadovoljan veoma. Slažem se s Markizom, svi znamo da besplatan ulaz ima svoje dobre i loše strane, u ovom slučaju ipak mislim da trenutno dobre strane odnose prevagu, to jest zbog dobrih strana koje preovlađuju sam spreman da zažmurim na loše i shvatim ih kao nužnu žrtvu.
1892

Post by 1892 »

budababa wrote:Ovo je klasika što se starog kluba tiče, da je nas ovako neko igrački "oprao", dobili bi čet'ri komada lagano. Jedino mi onoliku nadmoć uspemo da "krunišemo" sa rahitičnih 1:0. Ne treba se opuštati uz viđeno danas, revanš je za 35 dana, a puno se stvari do tada može promeniti (forma, kartoni, povrede, ...)

P.S. Severozapad peva: "Envere, majstore" :gospodin:

Ovo za revanš mi je fascinantno, kad sam prvi put pogledao datum mislio sam da nisam dobro pročitao. Trebali su staviti da se revanš igra na jesen a finale sledeće proleće :argue:
Come on you Reds!
Junior

Post by Junior »

Ultra Slanina wrote:Kakvu parolu je imala Unija?
Na paroli je pisalo : "Pozdravite mamu vašu"
edit : tek sad vidim da je neko već odgovorio
Last edited by Junior on Thu Mar 14, 2013 1:46 am, edited 1 time in total.
Milan

Post by Milan »

Ne mogu da tvrdim, ali mislim da je Trajkovic postigao regularan gol. Cini mi se da su njihovi igraci zakasnili sa izlaskom, a da je slika tri nasa igraca pred golmanom sugestivno delovala na pomocnog da podigne zastavicu.

Sto se ambijenta tice, mogu reci da sam prezadovoljan. Obzirom na evidentan broj indijanstine, atmosfera je bila odlicna! Obicno je u slicnim situacijama prilicno mrtva, pozorisna... Ovaj put je publika dosta aktivno ucestvovala u utakmici.

p.s. Treba napomenuti i lep aplauz upucen Kizi Milinkovicu...

Edit: Po blicu je utakmica odigrana pred "nekoliko hiljada" posetilaca... :argue:
Last edited by Milan on Thu Mar 14, 2013 2:37 am, edited 1 time in total.
POŠTO OBRAZ ???!!!
Tony Starks

Post by Tony Starks »

Snimak gola i šansi u dnu članka:

http://sportal.rs/news.php?news=96009" onclick="window.open(this.href);return false;

Tek sad kad prebrojim vidim koliko smo odličnih šansi imali, šteta. Barem još jedan da je ušao. Mada, što bi rekao "stari fudbalski šmeker" bata Živa - 2:0 je najopasniji rezultat. :mrgreen: A to smo mogli i da vidimo juče u LŠ. :mrgreen:

Ofsajd je ipak bio:

Image

Snimak i s klupskog kanala:

[video]https://www.youtube.com/watch?v=50KX6aWtxAg[/video]
Neizlecivi

Post by Neizlecivi »

Aj i ja da dodam.
Sasvim mi je lepo bilo danas, neka i bude pun stadion. Jbg, bilo je kurte i murte ali sta da se radi. Uvek je atmosfera bolja tako i pre cemo vratiti prave slaninare na stadion! Takodje i igraci pruzaju bolje partije.
Sto se njih tice sve super, lepo su igrali i mislim da davno nismo ovoliko sansi stvorili! :cheers: svaka cast onom nesrecniku na golu ofke...
jedino se poserem na ove sto cim daju gol salju poljupce bati.
Boske87

Post by Boske87 »

Turija je potegao ovu temu ali ja još ne mogu da verujem da na Blicovom sajtu nema ni reči o polufinalnim utakmicama kupa Srbije :evil: . A pišu o utakmici zvezda- jedinstvo sa Uba na naslovnici sporta :shit: smrdljiva. Nikad više neću uzeti u ruke to smeće od novina, gori sam ja što dozvolim da me ovako izbace iz takta pred spavanje.

Edit: Ipak ima tekst od desetak rečenica u inače prometnoj sekciji sajta Sport- Fudbal-Domaći fudbal :x
Last edited by Boske87 on Thu Mar 14, 2013 3:32 am, edited 1 time in total.
What else are you gonna do on a Saturday?
http://www.youtube.com/watch?v=aF0uxqolMMk" onclick="window.open(this.href);return false;
Tony Starks

Post by Tony Starks »

Ima vesti, samo što im preglednost sajta nije ni za k, pa mora da se bunari:

http://sport.blic.rs/Fudbal/Domaci-fudb ... -Karaburmi" onclick="window.open(this.href);return false;
http://sport.blic.rs/Fudbal/Domaci-fudb ... rezultatom" onclick="window.open(this.href);return false;
Ponosan!

Post by Ponosan! »

Sad lepo svi na Karaburmu, da pojedemo begesare i na terenu i na tribinama... :cup:
bobanrb

Post by bobanrb »

Odlična Vojvodina večeras :hurray: :hurray:
Što se besplatnih karata tiče na istoku je bilo u jednom momentu ko prvidan na moru nikog živog ne znaš . Pa onda neki likovi u firminim duksevima ćute ko na zadušnicama al hvala kiši koja je napravila reda .
Prezadovoljan sam pobedom s obzirom šta je sve Lukač odbranio . Mi odlični . Đura i Alivodić posebno. Drago mi je što se Trajko vratio u tim. Ulazak Poletanovića i Šušnjara dao novi ton igri.
limanfkv

Post by limanfkv »

@Tole
Vidim da je dosta vas pisalo da je glupavo sto se pevalo protiv Toleta. Kakve veze ima sto cigani pevaju molim vas? Pa ko ukrade kup? Protiv kolovodje unistitelja srpskog fudbala treba pevati svaku utakmicu bez izuzetka, i kada ode i dodje nova lopurda i tada treba pevati.
[video]http://www.youtube.com/watch?v=wNt8riUT1o0[/video]
Protiv kolektivne amnezije.
Grba_NS wrote: Gorak ukus ostavlja samo neopravdano izostavljanje Alivodica iz bodovanja za igraca utakmice od strane nekoliko forumasa, sto mislim da (nazalost) nema nikakve veze sa sportom tj. onim sto se desava(lo) na terenu...
Pošto se nalazim prozvan jer sam jedan od dvojice, evo da odgovorim. Drugacije gledamo na utakmicu, kada dajem bodove gledam ko je imao kakve zadatke, sta sam ocekivao od njega, a sta dobio, koliko su značajni za rezultat bili potezi tog igrača. Abuu sam dao 3 boda jer je protiv jake odbrane i dobrog cuvara opet pogodio. Pre toga je namestio čistu priliku upravo Enveru. 2 boda sam dao Trajkoviću jer je bio vođa odbrane koja nije primila gol, prvi put od nastavka sampionata.Igraci OFK nisu sutnuli na gol! Ispravljao je i nekoliko gresaka (prvo Jokica, posle Pavlovica). Na sve to cu dodati i da nije igrao u prva tri kola. Dao bih mu i tri boda da nije imao jedan kiks koji je na srecu ispravio Jokic. Šušnjaru sam dao 1 bod jer mi je do njegovog ulaska delovalo da nećemo nikad dati gol. Uneo je neku nervozu, a i učestvovao u akciji kod gola. Pre Envera bodove bih dao i Pavloviću koji je poremetio Kizinu koncepciju, videlo se da naš bivši trener upravo tu vidi rupu, ali je danas Paja igrao iznad svog proseka. Što se tiče Envera svakako fenomenalna utakmica, to sam i očekivao. Jedino što mi se ne sviđa u njegovoj igri je što stane nakon loše izvedene akcije, a često i uđe u raspravu sa igračima. Protiv Spartaka smo tako primili pogodak. Nakon neuspele saradnje njega i Vuleta njih dvojica pričaju, a Spale preko Bobe odradi kontru. Ne verujem da bi se išta promenilo ni da su se obojica sprintom vratili u toj situaciji,ali jednom hoće. Danas je svakako zaslužio bodove, ali i danas je to uradio u dva navrata pri 0:0. Svako valjda ima pravo na svoje mišljenje, a ovo na šta si ciljao ne bih komentarisao.

Što se tiče utakmice već je rečeno dosta, jedino mi se ne sviđa kretnja bez lopte kod naših najmlađih, kao i često ne traženje iste.
0.0625
churguzijanac

Post by churguzijanac »

Boske87 wrote:Jedini negativan utisak večeras je pevanje pesme ,,Tole lopove,, na početku tekme, to me odmah iznerviralo, nismo cigani i zašto kupimo te njihove bljuvotine
Nismo cigani, al tole jeste lopurda!
Locked