Riba smrdi od glave, a cisti se od repa.Stexman wrote:Riba smrdi od glave! Tako glasi izreka ili sta vec.

Riba smrdi od glave, a cisti se od repa.Stexman wrote:Riba smrdi od glave! Tako glasi izreka ili sta vec.
Izvinjavam se unapred na "off topic" ali ovde nije u pitanju podrzavanje igraca, naprotiv, ja i dalje smatram da imamo pojedince koji ce izrasti u dobre fudbalere... ALI ovde se radi o bojkotu FSS i njegovom radu. Gledao sam dokumentarac u Juzno Africkoj Republici su bojkotovali prodavnice ciji su vlasnici belci dok nisu dobili svoja prava (sry za off). Tako da apsolutno podrzavam Firmu u ovoj akciji, stavise nigde u njihovom saopstenju nisu rekli da su igraci ovakvi ili onakvi. Nismo mi nula od naroda nego nam je FSS nula mozda cak i debeli minus. Spomenuo si Skote... Matori oni su Rendzerse poslali u cetvrtu ligu zbog dugova. Klub koji je svetski rekorder u broju osvojenih titula u jednoj drzavi, koji je ucesnik evropskih takmicenja svake godine. Kada ce se to kod nas desiti? Kada ce to nas savez dozvoliti? Oni nikad nisu imali reprezentaciju i gledajuci sportske dokumentarce, navijaci sami govore da fudbaleri nemaju neki kvalitet. Mogu uzdignute glave da kazu da se kod njih igra fudbal to sto se i kod njih menjaju 2 kluba na vrhu ne verujem da je zbog korumpranosti saveza i otvorenom podrzavanju nekog od ta dva kluba od strane vrha drzave. Mozemo slobodno povuci paralelu sa nasim klubom. Koliko puta smo i mi kisnuli, bili razocarani, nezadovoljni igrom nasih fudbalera, izgubili dane/nedelje zivota da nas puste u i sa stadiona ali i dalje idemo na utakmice. Jel neko ikada kudio igrace? NEDekiFirma wrote:Ne treba da ispastaju igraci zbog toleta glavnoje i mihe budale.... Oni su najmanje krivi za sve, jer nije da se ne bore.. .Drugo je to sto oni ne znaju bolje ( a i kako kad se sastanu 5 puta u godini,a ovaj tupan od selektora nikako da uigra jedan sastav)... Ali vidite Skotsku, reprezentacija im nikakva, gube od Velsa kod kuce, a njihovi navijaci i dalje idu i prate ih, bodre, pa cak i ciste sneg zbog njih, i to u tudjoj zemlji...
Mi smo stvarno nula od naroda, pogresne poteze pravimo od pamtiveka. Jer, realno, zar stvarno mislite da ce to onog matorog magarca da otera iz fotelje? Pa on ce tek sad iz inata da ostane u njoj, glupo je to reci ali boze me oprosti ovog necemo oterati sa funkcije ni kad bude metar ispod zemlje...
Veceras treba otici na utakmicu, podrzati reprezentaciju, izvizdati i izvredjati gospodu iz FSS-a i selektora zajedno, a momcima pruziti pomoc da do kraja odigraju srcem za Srbiju i da pobede.
Slažem se donekle, to jesu navijači za primer, ali ne zaboravimo da u Škotskoj postoji neki red u fudbalu, madda fakka je već sve to lepo objasnio. Oni nemaju problem sa lošim radom saveza, u njihovoj reprezentaciji se sigurno ne mešetari. Jedini i večiti problem im je loš kvalitet igrača. Navijači su im svesni da nikad nisu bili talentovana fudbalska nacija, prihvataju to kao realnost i zdušno bodre igrače koji izgaraju za taj dres.DekiFirma wrote:Ali vidite Skotsku, reprezentacija im nikakva, gube od Velsa kod kuce, a njihovi navijaci i dalje idu i prate ih, bodre, pa cak i ciste sneg zbog njih, i to u tudjoj zemlji...
Ja nisam bio, jer nisam hteo da idem. Ja koliko znam kod vecine ljudi je u opciji bilo ili da se ide pa da se proba zvizducima i skandiranjem oterati bagra, ili da se bojkotuje!shecky wrote: Stex jes bio na tekmi? Ako jesi sto ti nisi spomenuo Toleta?