Njegovo veličanstvo - FUDBAL

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
slanobarac

Re: Njegovo veličanstvo - FUDBAL

Post by slanobarac »

https://nova.rs/sport/fudbal/nenad-lala ... a-ostavka/
Čovek je pun ideja ali avaj.... neshvaćen je. :greenbutt:
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Karlsson

Post by Karlsson »

Kada je pročitan i limitiran. Vuče sa sobom gde god da ode iste poluigrače, a ništa novo ne nudi. Mislim sutra da preuzme ''majku Crvenu Zvezdu'' da bi i tamo doveo Mrkaiće, Andriće i slične, a iz kluba otpustio Kamerunca Molsa za kojeg navijači Borca kažu da je fizički bio najspremniji i najaktivniji igrač. Izgleda da mu je suđeno da se vucara po našim klubovima kao prosečan trener, mi ćemo mu ostati vrhunac, a povratak u Zvezdu nedosanjan san.
Stexman

Post by Stexman »

Sto mi ne dovedemo tog Kamerunca ako su ga tamo vec otpisali?!
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Vise bodova doneo crvenoj zvezdi kao trener drugih klubova nego kao njen! :greenbutt:
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Karlsson

Post by Karlsson »

Stexman wrote: Tue Jul 19, 2022 12:21 am Sto mi ne dovedemo tog Kamerunca ako su ga tamo vec otpisali?!
Već imamo tri zadnja vezna.
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Klovn koji samo u ovoj barustini na viku, gurku i rezimski pogon moze nesto da napravi. On ce se zauvek kititi tim kupom, jer ce mu to biti vrhunac karijere. Setace se po klubovima u Srbiji kao i svi ostali, otkinuce po koji bod partizanu...mozda...posto ga je i partizan vec procitao i ni njih vise nece dobijati kao ranije. Drago mi je da vise nije u Borcu, jer Borac volim, a njega ne podnosim.
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

gospodinFKV wrote: Tue Jul 19, 2022 12:57 pm Drago mi je da vise nije u Borcu, jer Borac volim, a njega ne podnosim.
Ne znam da l su mu prihvatili ostavku!?
Image
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

Voja wrote: Tue Jul 19, 2022 1:01 pm
gospodinFKV wrote: Tue Jul 19, 2022 12:57 pm Drago mi je da vise nije u Borcu, jer Borac volim, a njega ne podnosim.
Ne znam da l su mu prihvatili ostavku!?
Problem je u flomasteru koji želi da izgura sezonu, ali Lalat neće da ode bez njega.
Io odio Belgrado
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Listao nešto po YT i naletim na ovaj snimak, jeste ovo četvrta Italijanska liga ali način na koji je postizao golove Baray pokazuje kakvog je on individualnog kvaliteta.
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

To je Iv Baraj od pre 7 godina
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Rabba wrote: Tue Jul 19, 2022 3:48 pm To je Iv Baraj od pre 7 godina
Pa da tada je igrao četvrti rang sa Parmom, samo kažem da se na ovom snimku vidi njegov ofanzivni potencijal i iskreno očekujem od njega 10+ golova u našoj ligi na osnovu onoga što sam do sad video.
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Cek,vi kao navijaci Vose do sad niste videli taj klip? Niste bili na njegovom youtub profilu,niste ispratili da je u Parmi igrao spica,niste videli da kuci seta sa lavovima.... auuuuu :oops: :oops: :oops:
Image
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Voja wrote: Tue Jul 19, 2022 4:25 pm Cek,vi kao navijaci Vose do sad niste videli taj klip? Niste bili na njegovom youtub profilu,niste ispratili da je u Parmi igrao spica,niste videli da kuci seta sa lavovima.... auuuuu :oops: :oops: :oops:
Pogledao sam njegovih šest sedam klipova ali na ovaj nisam obraćao pažnju jer je stariji snimak :)
Turija

Post by Turija »

Ne samo sto Baraj ima sut, dribling i pokretljivost, vec ima i izuzetnu skocnost, sto jos nije pokazao u nasem dresu. Nema veze sto je snimak pre 7 godina, jer prirodni kapacitet se ne zaboravlja.
I ja ocekujem od Baraja 10+ golova u Vosi. :cheers:
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Turija wrote: Tue Jul 19, 2022 7:06 pm I ja ocekujem od Baraja 10+ golova u Vosi. :cheers:
Ne znam ja sam ljubitelj fudbala kojeg vise veseli 20-25 golova centarfora nego 3x10 golova veznjaka,al dobro... ove sezone ste vi u prednosti :D
Image
Post Reply