Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Turija

Re: Transferi

Post by Turija »

Voja wrote: Wed Jun 07, 2023 11:41 pm
Krle wrote: Wed Jun 07, 2023 11:39 pm Mi ovde samo nagađamo, kao gorile u magli. Hoće li se udostojiti vrhuška da nam kaže kako stojimo, kakve su ponude, koga pikiramo, koga prodajemo, kakvi su planovi kratkoročni, srednjoročni, u kom pravcu idemo ili ne idemo, šta ko radi, za šta (ne)dobija platu, kako će se novac od prodate dece (zlo)upotrebiti i te ostale "sitnice"...
Ovo mrtvilo i tihovanje ja ne pamtim za skoro pola veka koliko mi jede živce ovaj klub.
A sta imamo od toga i da nam kazu? Sta imamo od toga sto su nam saopstili da je kapiten Djordjevic povredjen?
Uopste nije vazno da nam kazu nesto u vezi prelaznog roka, vec da urade.
Sad se ne moze reci da su u cajtnotu, jer imali su godinu dana da pripreme ovaj prelazni rok i igraci bi trebalo da su vec potpisali ili pred potpisom ( kao npr Crnomarkovic) i spremno cekaju pripreme i LK, a ne trazimo spica, trazimo veznog, krilo ili beka, ne prodajemo ovog, prodajemo onog. Ima li transfer liste, na koga se racuna, na koga ne?

Za 10 dana pocinju pripreme, mi nismo sigurni ni ko je trener, koji igraci odlaze, koji dolaze, sta su ciljevi, ambicije sa kim, kako...?
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Djisa

Post by Djisa »

Turija wrote: Thu Jun 08, 2023 12:18 am
Krle wrote: Wed Jun 07, 2023 11:39 pm Mi ovde samo nagađamo, kao gorile u magli. Hoće li se udostojiti vrhuška da nam kaže kako stojimo, kakve su ponude, koga pikiramo, koga prodajemo, kakvi su planovi kratkoročni, srednjoročni, u kom pravcu idemo ili ne idemo, šta ko radi, za šta (ne)dobija platu, kako će se novac od prodate dece (zlo)upotrebiti i te ostale "sitnice"...
Ovo mrtvilo i tihovanje ja ne pamtim za skoro pola veka koliko mi jede živce ovaj klub.
A sta imamo od toga i da nam kazu? Sta imamo od toga sto su nam saopstili da je kapiten Djordjevic povredjen?
Uopste nije vazno da nam kazu nesto u vezi prelaznog roka, vec da urade.
Sad se ne moze reci da su u cajtnotu, jer imali su godinu dana da pripreme ovaj prelazni rok i igraci bi trebalo da su vec potpisali ili pred potpisom ( kao npr Crnomarkovic) i spremno cekaju pripreme i LK, a ne trazimo spica, trazimo veznog, krilo ili beka, ne prodajemo ovog, prodajemo onog. Ima li transfer liste, na koga se racuna, na koga ne?

Za 10 dana pocinju pripreme, mi nismo sigurni ni ko je trener, koji igraci odlaze, koji dolaze, sta su ciljevi, ambicije sa kim, kako...?
Ali znamo GDE igramo!
Kup je nas!
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Turija wrote: Thu Jun 08, 2023 12:18 am Uopste nije vazno da nam kazu nesto u vezi prelaznog roka, vec da urade.

A sta i da nam kazu Turija sta vec ne znamo, jer smo ovaj film do sada gledali toliko puta da se traka izlizala do pucanja: na prodaju je svako za koga dodje bilo kakva ponuda a doci ce svi koji budu voljni da dodju a da ne treba da ih platimo. Kao i svaki prelazni rok u zadnjih ohoho godina. Sto da menjaju kad je njima ovako bas dobro?
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
slanobarac

Post by slanobarac »

Pročitajte prvi inicijalni intervju Zbiljića kad je zaseo na čelo kluba. Neće svaki čas menjati ciljeve?
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Krle

Post by Krle »

Pa, recimo, mogao bi da kaže: Sezona nam je bila jadna, razlozi za to su ti i ti, snosim odgovornost, naučili smo iz grešaka, videli gde škripi, pokušaćemo da otklonimo nedostatke i slične floskule.
Drugo, mogao bi i da kaže šta su sledeći prioriteti, da li nameravamo da se pojačamo za LK ili ne, kako će izgledati organizacija za Topolu, šta ćemo da radimo za sledeću sezonu u SLS itd, šta će raditi na stadionu...
Ima mnogo toga što bi neko mogao da kaže i da slaže i namaže, samo da ima iole poštovanja prema navijačima i simpatizerima kluba.
Niko nas ne voli - q.ac nas zaboli
VošaNS

Post by VošaNS »

https://www.zurnal.rs/scc/clanak/155927 ... novosadana
Prvo pojačanje za novu sezonu je Djordje Crnomarković.
Valjda ovo znači da Vitas odlazi
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Cane

Post by Cane »

Iskreno, meni i nije neki poseban problem što se neko ne oglašava svako malo, posebno ne u ovom periodu. Takav pristup imaju većinom svi ostali, sad se ono što se zaista priprema pokušava sačuvati od javnosti a onda se s druge strane često namerno plasiraju kojekakve "vesti" koje veze nemaju s istinom. Zato mi nekako miriše da je takva i ova informacija o Kabiću i Bolonji, videćemo da li sam u pravu.
Tako da i ne mora sad niko da se posebno oglašava, mnogo bi bilo korisnije da se nešto ozbiljno radi, bilo bi dobro s planom i strategijom a ne stihijski kako je to da sada najčešće bilo, pa da nam se na kraju neko obrati i saopšti šta je učinjeno.
Ima vremena za obraćanje, samo da bude nekog materijala za iznošenje a ne da se svede na neke prazne priče i opravdanja, to mene više brine nego tajming te priče.
hvylarn

Post by hvylarn »

bilo je realno za ocekivati da ce biti prodat kabic. verujem da je i bilo u dogovoru da se produzi ugovor pod uslovom za prodaju naredne sezone kako bi dobili sto vise na ceni. zaista steta sto necemo moci da zadrzimo jos sezonu dve, ali je realnost takva da dva tri miliona ne mogu da se odbiju u nasem slucaju. i mogu se valjano iskoristiti za pojacanja.
rykerfcv

Post by rykerfcv »

Potencijalni transfer Kabića će biti 2m + neki igrač iz Bologne,Zbiljic ako bi mogao nek im ukrade mladog Finca iz veznog reda ne znam mu ime.
Ne treba se uzdati u ovaj izvor al bilo bi lepo da se ovo desi
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

VošaNS wrote: Thu Jun 08, 2023 11:48 am https://www.zurnal.rs/scc/clanak/155927 ... novosadana
Prvo pojačanje za novu sezonu je Djordje Crnomarković.
Žurnal nepotpisano preuzeo tekst sa slovenačkog sajta koji su svi živi već obradili, preveli tekst od reči do reči i preneli kao njihovu ekskluzivu. Tekst izašao pre 11 dana. Koga je mrzelo da traži kad je forumaš slanina preneo vest:

https://planetnogomet.si/novice/dorde-c ... -za-slovo/
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

Mene ne interesuje ništa od izjava oko transfera izlaznih i ulaznih, ćutite i radite. Kad neko dođe ili ode čućemo. Sit sam bombastičnih planova i izjava.
Svođenje računa od prošle sezone me još manje interesuje, jer tu nema šta da čujemo sem praznih floskula.
Ono gde tražim konkretnost su igranje u Topoli, detalji toga, kao i jasan uvid u radove na našem stadionu.
Io odio Belgrado
Duplof

Post by Duplof »

Red Marquis wrote: Thu Jun 08, 2023 7:27 pm Mene ne interesuje ništa od izjava oko transfera izlaznih i ulaznih, ćutite i radite. Kad neko dođe ili ode čućemo. Sit sam bombastičnih planova i izjava.
Svođenje računa od prošle sezone me još manje interesuje, jer tu nema šta da čujemo sem praznih floskula.
Ono gde tražim konkretnost su igranje u Topoli, detalji toga, kao i jasan uvid u radove na našem stadionu.
+1

Neke stvari treba da se kažu u javnosti, a naša uprava i dalje ćuti za tu famu oko stadiona. Zašto?
Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
Karlsson

Post by Karlsson »

Na Tviteru navijači Bolonje pišu da postoji mogućnost da Juwara, Pyhtia i Kingsley završe kod nas. Sada ne znam da li se to odnosi na svu trojicu ili na jednog od njih.
Krle

Post by Krle »

Evo zašto je TSC drugi, a mi već gde jesmo...
https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... lih/453529
Niko nas ne voli - q.ac nas zaboli
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Karlsson wrote: Thu Jun 08, 2023 8:33 pm Na Tviteru navijači Bolonje pišu da postoji mogućnost da Juwara, Pyhtia i Kingsley završe kod nas. Sada ne znam da li se to odnosi na svu trojicu ili na jednog od njih.
Pihtije i Voša... Ako to nije znak, ne znam šta jeste :D

Džuvara(21) je do kraja godine na pozajmici u Danskoj, sa opcijom otkupa, gde ne igra, Kingsli Majkl(24) proveo neuspešnih godinu dana u Austriji, a Pihtije ima 19 godina i krenuo da dobija minute ove sezone u prvom timu Bolonje. Nekako ne deluje on realno, nikako. Verovatnije hoće da nam uvale nekog od ova dva Afrikanca. Ili u "da se šutamo u dupe" opciji dobijemo Pihtiju na zajam.
Last edited by Rabba on Thu Jun 08, 2023 9:49 pm, edited 1 time in total.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Post Reply