Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Duplof

Re: Transferi

Post by Duplof »

Di Marija nam je slobodan :mrgreen: :mrgreen:
Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
slanina

Post by slanina »

100 gb storage

https://degoo.com/g/dyz98u0" onclick="window.open(this.href);return false;
Marko93

Post by Marko93 »

Jel bio povredjen ?jeste

Moze uzimaj
Nevernik II

Post by Nevernik II »

Kabić. Bolonja. Prva ponuda 2M.
Izvor Mozzart.

Ovo je sigurica da će da ga prodaju. To jedino i znaju.
CRD FCV

Post by CRD FCV »

Nevernik II wrote: Wed Jun 07, 2023 7:42 pm Kabić. Bolonja. Prva ponuda 2M.
Izvor Mozzart.

Ovo je sigurica da će da ga prodaju. To jedino i znaju.
https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... ica/453432

Шта знам, званично одиграо доста утакмица али колико је то заправо минута?

Да ли може да покаже нешто више овде? Лутрија
По мени треба узети ове паре. Фокусирати се на наредну групу омладинаца ако има нешто да ваља.
churguzijanac

Post by churguzijanac »

Ja bih ga lagano prodao.Pa to je ozbiljna lova za nas.E sad kad bi se pametno kupila kalitetna 10ka i da nas bog vidi 😁
Turija

Post by Turija »

churguzijanac wrote: Wed Jun 07, 2023 8:45 pm Ja bih ga lagano prodao.Pa to je ozbiljna lova za nas.E sad kad bi se pametno kupila kalitetna 10ka i da nas bog vidi 😁
Kad bi se kupila, al' nece. Oni samo prodaju nase mlade reprezentativce, a dovode slobodne igrace.
Tesko da ce biti drugacije i ovog leta? Ali, hajde, videcemo do pocetka priprema ( jos nije siguran ni najavljeni, od pre dve nedelje, Crnomarkovic).
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
CRD FCV

Post by CRD FCV »

У теорији са тим парама могу 4 играча да примају по пола милиона годишње што су за наше услове озбиљне паре. Наравно то би били играчи који би морали бити егал са онима из близанаца
Karlsson

Post by Karlsson »

Ne možemo mi da dovodimo igrače od 300-500 000 jer bi vladao veliki disparitet u platama između tih igrača i ostalih, što bi stvorilo ogromno nezadovoljstvo kod igrača.
Blizanci mogu to sebi da priušte, jer su kod njih i domaći igrači dosta plaćeni. Njihovi igrači sa klupe zarađuju kao naši najbolji.
slanobarac

Post by slanobarac »

Karlsson wrote: Wed Jun 07, 2023 9:55 pm Ne možemo mi da dovodimo igrače od 300-500 000 jer bi vladao veliki disparitet u platama između tih igrača i ostalih, što bi stvorilo ogromno nezadovoljstvo kod igrača.
Blizanci mogu to sebi da priušte, jer su kod njih i domaći igrači dosta plaćeni. Njihovi igrači sa klupe zarađuju kao naši najbolji.
Kod nas nema igrača ispod 10000€. To ti je info iz Skupštine kluba.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
churguzijanac

Post by churguzijanac »

CRD FCV wrote: Wed Jun 07, 2023 9:24 pm У теорији са тим парама могу 4 играча да примају по пола милиона годишње што су за наше услове озбиљне паре. Наравно то би били играчи који би морали бити егал са онима из близанаца
U teoriji da, u praksi Voja bi doveo bar 6 igrača boljih od blizanačkih😁
Cane

Post by Cane »

Ako se ustanovi da je ovo iz Bolonje zaista prava ponuda a ne puštena patka (na šta mi više liči ta vest) onda je prihvatiti bez mnogo razmišljanja. U najmanju ruku vrlo realna cena.
Turija

Post by Turija »

@Cane
Mene vise brine sto je neko na mozzartu napisao da je stigla ponuda Belgijanaca od 3,5 miliona za Cumica (ako je tacno).

PS
Takodje, tamo ,,prijatelj" kaze da je dogovoreno sa Crnomarkovicem.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Krle

Post by Krle »

Mi ovde samo nagađamo, kao gorile u magli. Hoće li se udostojiti vrhuška da nam kaže kako stojimo, kakve su ponude, koga pikiramo, koga prodajemo, kakvi su planovi kratkoročni, srednjoročni, u kom pravcu idemo ili ne idemo, šta ko radi, za šta (ne)dobija platu, kako će se novac od prodate dece (zlo)upotrebiti i te ostale "sitnice"...
Ovo mrtvilo i tihovanje ja ne pamtim za skoro pola veka koliko mi jede živce ovaj klub.
Niko nas ne voli - q.ac nas zaboli
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Krle wrote: Wed Jun 07, 2023 11:39 pm Mi ovde samo nagađamo, kao gorile u magli. Hoće li se udostojiti vrhuška da nam kaže kako stojimo, kakve su ponude, koga pikiramo, koga prodajemo, kakvi su planovi kratkoročni, srednjoročni, u kom pravcu idemo ili ne idemo, šta ko radi, za šta (ne)dobija platu, kako će se novac od prodate dece (zlo)upotrebiti i te ostale "sitnice"...
Ovo mrtvilo i tihovanje ja ne pamtim za skoro pola veka koliko mi jede živce ovaj klub.
A sta imamo od toga i da nam kazu? Sta imamo od toga sto su nam saopstili da je kapiten Djordjevic povredjen?
Image
Post Reply