https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... ica/453432Nevernik II wrote: ↑Wed Jun 07, 2023 7:42 pm Kabić. Bolonja. Prva ponuda 2M.
Izvor Mozzart.
Ovo je sigurica da će da ga prodaju. To jedino i znaju.
Kad bi se kupila, al' nece. Oni samo prodaju nase mlade reprezentativce, a dovode slobodne igrace.churguzijanac wrote: ↑Wed Jun 07, 2023 8:45 pm Ja bih ga lagano prodao.Pa to je ozbiljna lova za nas.E sad kad bi se pametno kupila kalitetna 10ka i da nas bog vidi![]()
Kod nas nema igrača ispod 10000€. To ti je info iz Skupštine kluba.Karlsson wrote: ↑Wed Jun 07, 2023 9:55 pm Ne možemo mi da dovodimo igrače od 300-500 000 jer bi vladao veliki disparitet u platama između tih igrača i ostalih, što bi stvorilo ogromno nezadovoljstvo kod igrača.
Blizanci mogu to sebi da priušte, jer su kod njih i domaći igrači dosta plaćeni. Njihovi igrači sa klupe zarađuju kao naši najbolji.
A sta imamo od toga i da nam kazu? Sta imamo od toga sto su nam saopstili da je kapiten Djordjevic povredjen?Krle wrote: ↑Wed Jun 07, 2023 11:39 pm Mi ovde samo nagađamo, kao gorile u magli. Hoće li se udostojiti vrhuška da nam kaže kako stojimo, kakve su ponude, koga pikiramo, koga prodajemo, kakvi su planovi kratkoročni, srednjoročni, u kom pravcu idemo ili ne idemo, šta ko radi, za šta (ne)dobija platu, kako će se novac od prodate dece (zlo)upotrebiti i te ostale "sitnice"...
Ovo mrtvilo i tihovanje ja ne pamtim za skoro pola veka koliko mi jede živce ovaj klub.