Искрени дигитал.

Цела лига има бољи маркетинг од нашег, офка миљама испред нас, ко што каже грба, изкрени дигитал
Нисам сигуран али мислим да искрени држи маркетинг офке и моцарта и у праву је био кад је рекао да нам је лош маркетинг.Mare_Liman wrote: ↑Thu Aug 08, 2024 5:00 pmЦела лига има бољи маркетинг од нашег, офка миљама испред нас, ко што каже грба, изкрени дигитал, давно сам ја причао да ови наши требају да се угледају на браћу...
Офку држи проверено, моцарт је држао неки период, ал мислим да више није у томе, мада ко зна... Изкрени је најбољи пример како неко ко воли клуб и живи дуго за њега са мало знања може да подигне маркетинг на многи велик ниво, више се на друштвеним мрежама спомиње и чује за Офку него за Вошу..Grbavica.021* wrote: ↑Thu Aug 08, 2024 5:09 pmНисам сигуран али мислим да искрени држи маркетинг офке и моцарта и у праву је био кад је рекао да нам је лош маркетинг.Mare_Liman wrote: ↑Thu Aug 08, 2024 5:00 pmЦела лига има бољи маркетинг од нашег, офка миљама испред нас, ко што каже грба, изкрени дигитал, давно сам ја причао да ови наши требају да се угледају на браћу...
Да, да. Пре пар година кад је ОФК-а кренула да се бори за виши ранг он је добар потез са маркетингом тад направио, видим њихов бутик Победник доста добре ствари има а нам да је њима и нама спонзор за дресове Хома.Mare_Liman wrote: ↑Thu Aug 08, 2024 5:31 pmОфку држи проверено, моцарт је држао неки период, ал мислим да више није у томе, мада ко зна... Изкрени је најбољи пример како неко ко воли клуб и живи дуго за њега са мало знања може да подигне маркетинг на многи велик ниво, више се на друштвеним мрежама спомиње и чује за Офку него за Вошу..Grbavica.021* wrote: ↑Thu Aug 08, 2024 5:09 pmНисам сигуран али мислим да искрени држи маркетинг офке и моцарта и у праву је био кад је рекао да нам је лош маркетинг.Mare_Liman wrote: ↑Thu Aug 08, 2024 5:00 pm
Цела лига има бољи маркетинг од нашег, офка миљама испред нас, ко што каже грба, изкрени дигитал, давно сам ја причао да ови наши требају да се угледају на браћу...
Krucijalno da se napiše da je završilo 2:7Grbavica.021* wrote: ↑Tue Aug 13, 2024 10:43 pm Занимљива утакмица 3.кола квалификација за лигу шампиона између Лудогореца и Карабаха, у првом мечу славио је Лудогорец 2:1 у гостима а вечерас након продужетака победио је Карабах резултатом 7:2.![]()
Тако је, а ми преокрећемо у четвртак резултат у нашу корист.Rabba wrote: ↑Tue Aug 13, 2024 10:49 pmKrucijalno da se napiše da je završilo 2:7Grbavica.021* wrote: ↑Tue Aug 13, 2024 10:43 pm Занимљива утакмица 3.кола квалификација за лигу шампиона између Лудогореца и Карабаха, у првом мечу славио је Лудогорец 2:1 у гостима а вечерас након продужетака победио је Карабах резултатом 7:2.![]()
![]()
Ne mogu da se veselim propadanju kluba tradicije Rada na stranu da li se slažemo sa ideologijom njihovih navijača ili ne.N13 wrote: ↑Sat Aug 17, 2024 7:23 pm https://www.maxbetsport.rs/srbija-fudba ... na-537829/
Jeste nam dugo bio sportski rival, ali mi je drago zbog ovakve sudbine Rada. Meni licno mnogo odvratan klub, sa jos odvratnijim 'navijacima'.
Zapravo i nemaju navijace, vec ultras grupu koja propagira onaj tip nacionalizma, zasnovan na mrznji, koji je totalno suprotan mojih licnih uverenja i razmisljanja.
Zelim im da zauvek ostanu tu gde jesu, ili po mogucnosti da potonu jos vise.