Iskren da budem, vise sam ocekivao komentar na prvi deo mog posta.Cane wrote: ↑Mon Feb 03, 2025 9:06 pmPa Slavoljub je bio na svom terenu i mogao je preći gde god želi, a ovaj na gostujućem sigurno nema tu slobodu. Zamisli da tako nekog suspenduju ili isključe kod nas pa se on onda lepo smesti iznad njihove klupe u sektor 6 i odatle vodi svoj tim. Koliko ti realno deluje tako nešto?Turija wrote: ↑Mon Feb 03, 2025 5:56 pm Veliko Dete kaze, da je vodio utakmicu u Krusevcu, ne bi bilo tako - kako je bilo ( posto samo njega slusaju igraci - kakva diskreditacija svojih pomocnika; sve: ja, pa ja.)
Medjutum, ko je njemu branio da vodi mec iz prvog reda tribina, kao sto je uradio Slavoljub posle iskljucenja?
Sto se tice drugog dela, imali smo slicnu situaciju u Nisu ( ...ovoga mi krsta...), kad je ostao na tribini i vodio utakmicu do kraja.
Meni je bitniji onaj prvi deo.Ako je, ovog puta, izostao na prvom redu tribine, onda ne treba to da spominje, kao razlog losoj igri Vojvodine i potcenjuje svoje saradnike. On nije suspendovan od strane Kluba i mogao je pripremiti igrace za ovu utakmicu pre njenog pocetka. Trener koji mnogo prica za vreme same utakmice, samo dokazuje da nju lose pripremio.