Odnos članova kluba prema Voši

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Go west

Re: Odnos članova kluba prema Voši

Post by Go west »

Image

Šteta što je počeo da postiže autogolove ...
N13

Post by N13 »

Ne znam da li je ovo vec neko negde postavio, ali nisam primetio.
Al hocu da kazem da se ovo stvarno ceni, svaka cast Trajko!

Image
Boske87

Post by Boske87 »

N13 wrote:Ne znam da li je ovo vec neko negde postavio, ali nisam primetio.
Al hocu da kazem da se ovo stvarno ceni, svaka cast Trajko!

Image
Svaka mu čast :cheers:
What else are you gonna do on a Saturday?
http://www.youtube.com/watch?v=aF0uxqolMMk" onclick="window.open(this.href);return false;
laki

Post by laki »

Melem ya dusu kad procitas da ih neko ovako odjebe. A ne tuc muc... :cheers: Trax ljudina!
Image
Ken mahniti

Post by Ken mahniti »

Sutra bi trebalo(ako Bog da)da mi bude poslednja utakmica za moj voljeni klub,jer su veliki izgledi da napustam Vojvodinu vrlo brzo,ovim putem zelim da pozdravim i da se zahvalim svima koji su bili uz mene sve ove godine i koji su mi pruzali podrsku...HVALA...P.S.VOJVODINA UVEK U SRCU
Izjava Traksa na FB-u :cheers:
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Trajce ako budes ovo procitao hvala tebi za srce ostavljeno na terenu. Neka te povrede zaobidju.
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Alan Ford

Post by Alan Ford »

Svaka cast, Trajce.
Puno srece u nastavku karijere.
...to mladost spiri u dahu kao secer u prahu sa bundevare...
Helm

Post by Helm »

http://www.zurnal.rs/2013/07/12/delac-o ... index.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Долазак 21–годишњег голмана Матеја Делача у Војводину одјекнуо је као прворазредна медијска сензација.
Најпре због чињенице да је он члан Челзија, а онда и због тога што баш није уобичајено да српским клубовима појачања стижу из Хрватске.
Није имао предрасуда око доласка у Србију. У томе су га, каже, безрезервно подржали родитељи и пријатељи:
– Сви су ми говорили да је Војводина велики клуб, да има богату историју и да је то за мене идеална средина за доказивање. По првим утисцима, све препоруке показале су се као тачне. Супер ми је у Новом Саду.
И док му остаје да време када буде имао мање обавеза искористи да боље упозна град, преноси прве утиске о Војводини и новим клупским друговима:
– Знао сам у какав клуб долазим јер су ми то други рекли, али ипак нисам очекивао да су у Војводини услови за рад на тако високом нивоу. Заиста сам импресиониран. Да би све било још повољније, лепо сам примљен од свих у клубу и збиља се радујем сваком доласку на тренинг у ФЦ „Вујадин Бошков“, кампу којег се не би постидели ни највећи европски клубови. У праву су били они који су ме саветовали да дођем у Војводину. Ово је шанса коју просто нисам смео да пропустим – каже Матеј Делач.
Junior

Post by Junior »

Vest i nije za ovu temu, ali su mi se Škuletove izjave svidele.
http://butasport.blogspot.com/2013/07/s ... maari.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Biće nam teško s njima i tu nema govora - kaže Petar Škuletić, koji je Maltežanima tri puta ubacio loptu u mrežu.- Međutim, zna se da je svaki duel priča za sebe i da se u svakom mora pružiti maksimum, pogotovo kada je reč o međunarodnoj utakmici. To što su glatko prošli Čelik, ne bih komentarisao niti se opterećivao jer je nama najvažnije da dobro odigramo prvi meč u kojem ih dočekujemo na našem "Karađorđu". Želja je, naravno, znamo svi u ekipi, i da pokušamo da se "osvetimo" za našu drugu šampionsku generaciju za poraz od pre 24 godine.
Škuletić je bio odličan u utakmicama sa Hibernijansom, "načeo" ih u La Valeti, a "dokrajčio" s dva pogotka u Novom Sadu. Teren je napustio par minuta pre kraja i ispraćen ovacijama sa tribina, što znači da je na "priču s navijačima" stavljena tačka.
-Greške su tu da se prave, ispravljaju i opraštaju. Pogrešio sam, izvinio se i nastavljamo dalje u zajedničkom interesu. Na meni je da nastavim da se borim za svaku loptu a zna se, navijači se "kupuju" golovima, jer zbog njih i dolaze na stadion. A oni su plod igre cele ekipe. Najpre je posao uradio Alivodić, malo kasnije Vranješ, a moje je bilo da ih pratim i završim akciju - objašnjava Škuletić.
Minja
Administrator

Post by Minja »

Nema mi sta da se "svetimo" Honvedu. Nisu oni nama nista uradili da se mi njima svetimo. Sami smo krivi sto smo ispali u tom duelu. Ko je gledo tekmu zna o cemu pricam. Mi treba samo da se revansiramo.
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Cenim da nije ni njemu bilo lako. Videcemo sta ce ove sezone uraditi...
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

Kad i kome se Škuletić izvinio?
Io odio Belgrado
Andreyos

Post by Andreyos »

Red Marquis wrote:Kad i kome se Škuletić izvinio?
Kako kome?Zar nisi primetio da je nakon što je postigao gol protiv Hibsa podigao ruku u znak izvinjenja? :frown:
Jer nas su osnovala gospoda, a njih drugovi!
Turija

Post by Turija »

Minja wrote:Nema mi sta da se "svetimo" Honvedu. Nisu oni nama nista uradili da se mi njima svetimo. Sami smo krivi sto smo ispali u tom duelu. Ko je gledo tekmu zna o cemu pricam. Mi treba samo da se revansiramo.
+1

Veliki pritisak na Klub te 1989, početak čerupanja Šampionskog tima, politička previranja i nespretna intervencija našeg neiskusnog desnog beka Gaćeše (autogol kolenom, na rezultatu 2:0 za nas), učinili su da nesrećno ispadnemo od Honveda, iako smo objektivno bili bolji tim.
Nismo iskoristili mnogo zrelih šansi.Istina, prvi gol Mihajlović je dao rukom, što ruski sudija nije video, imali smo pred kraj meča i igrača više, no jednostavno lopta nije htela u gol, ili je, pak, visoki golman Honveda odlično reagovao.Realizacija čistih šansi, ostala je (i do današnjih dana) stalna boljka Voše.
Šta će sad biti u novom dvomeču?
Snaga Honveda nam je prilično velika nepoznanica.Imaju trenera Italijana, imaju Manćinija mlađeg itd. Sve to može da bude signal da poseduju solidan budžet i da ulažu novac u tim.Videćemo dosta toga, već za neki dan.
Srećno bilo.
PS
Upravo sam pogledao link na sajtu Blica, u vezi utakmice Honved -Čelik i malo menja stvari (u našu korist):
http://sport.blic.rs/Fudbal/Evropski-fu ... protivnika" onclick="window.open(this.href);return false;
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
laki

Post by laki »

Ju, Gospode Boze, sad sam tek pogledao golove, igraci Celika ni ne pokusavaju da oduzmu loptu, sklanjaju se od Honvedovih igraca. Sve jedan igrac Honveda je sam! Ja nista komicnije u svom zivotu nisam video!
Image
Post Reply